Üzülnekte haklisin cunku hak etmedigin laflar kulagina gelmis. Sen kendini biliyorsun ve verdigin emeklere üzülüyorsun. Ana ogul barisir sen hic karisma. Her lafi der onlar yaptigin yapmadigin. Bu yaz esim de bana dokuldu anam boyle boyle diyor hakkinda diye. Deain dedim. Sen beni biliyorsun degil mi dedim. Sorun yok dedim kapattım. Onlara kizlariyla mutluluk dile ve uzaklaş. Ben oyle yaptim. Agzindan cikan her cumlenin basi 'el kizi' olunca tumden irtibati kopardım. Ben uzulmuyorum fakat esim uzuldugu icin uzuluyorum.Helal olsun size gerçekten. O lafı duyup nasıl sakin kalabildiniz ben istemsizce saldırırdım heralde :/ Düğünde de birbirinizi görmemezlikten gelin ayrı yerlere oturun ben olsam yüzlerine bakmam.
Arkadasa yazacakken seni alintilamisim:)Helal olsun size gerçekten. O lafı duyup nasıl sakin kalabildiniz ben istemsizce saldırırdım heralde :/ Düğünde de birbirinizi görmemezlikten gelin ayrı yerlere oturun ben olsam yüzlerine bakmam.
Rabbim hayırli evlatlar nasip etsin insallah. Hayirlisiyla gelsin. Stres her seyi olumsuz etkileyen baş sebep. Hiçbir seyi icine atmaBu ara kızlar bu ilk konum.Başka anlatacaklarım vardı meğer beni en çok üzen olay buymuş. Direkt bu konuyu açtım.1 yıldır bebek istiyoruz maalesf olmuyor.Doktor önemli bir sorun yok dedi morfolojiyle alakalı sıkıntımız var .Ben biliyorum ki stresten olmuyor.Size de bazen oluyor mu sanki karşımda bu iki şahıs var ve ben onlarla konuşurken buluyorum kendimi
Evire çevire döverim heraldeBen çirkefim sanırım ya..
Kayınvalidem bana o.. dicek bende ortalığı yangın yerine çevirmeyeceğim he..
Sanki bizim aileyi anlatmissinGeçenlerde görümce kişisi mesaj attı eşime bilmem nerdeki dükkanı al biz hak istemiyoruz diye.Hiç ceevap bile vermedi eşim çünkü bu konuda gerçekten adaletten yana.Ben kimseden fazla mal istemiyorum hakkım olanı istiyorum o dükkanda ikisinin de payı var diye.Bu arada evlerden birinin kirasını alıyoruz eşiminde güzel bir işi var derdi para değil aslına bakarsanız .Çok zoruna gitti adam yerine koymuyorlar beni her şeyi kafalarına göre yapıyorlar sonra da sen tek erkeksin diyorlarDI.
Şimdi sen o takiyi sakla. Zamani gelince o seti görümcenin kizina/ gelinine takarsin.
Miras, para konusuna sakin karışma. Senlik bir durum değil.
O***** lafinida kendine sakla. Gün gelir devran döner. Ayni lafi yedirtirsin. KV damat beye yaranmak icin mali mülkü dökmüş kizina. Sen sessizce bekle. Zaten yaranamaz. Sizin kapiniza düşer birgün.
Şimdi sen o takiyi sakla. Zamani gelince o seti görümcenin kizina/ gelinine takarsin.
Miras, para konusuna sakin karışma. Senlik bir durum değil.
O***** lafinida kendine sakla. Gün gelir devran döner. Ayni lafi yedirtirsin. KV damat beye yaranmak icin mali mülkü dökmüş kizina. Sen sessizce bekle. Zaten yaranamaz. Sizin kapiniza düşer birgün.