Kv ve gorumce ikilisi ile basedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizim evliligimiz normal baslamadi
Annemin evi ile benim ev yakin.
Ben esim yokken annemde kaldim
Ev giris kat. Darbe sonrasi ya dugunu iptal edecek yada boyle duzen kuracaktik annesi ev bakmayin dedi diye vakit kaybettik bu evi tanidiktan zor kiralik aldik.
Defalarca yanliz kalmak istedim esim ztn istemedi bende alismadim.
Simdi hadi bana eyvallah sende annenin evine git demeye getirmek hosmu
Normal bir duzen yokki
Yeni kavustugumuzu biliyorlar
Ayri kalmanin artik daha zor olacagini biliyoruz.
Benim evde yanliz kalmami o istemiyor. Ben gidiyorum eee sende annene dogruu????
Beni mecbur birakan o aslinda bunu sizlere aciklayamiyorum

Arabayla alma konusunda benden önce onlar teklif ederdi valla. Ki teklif eden teyzem ve eniştem. Kardeşimden de aynı samimiyeti beklerdim doğrusu. Ama araları iyi değilse bilemiyorum tabi.

Eşiniz günlük başka yerlere de gider para kazanırım dememiş miydi? Bu durumda gittiği yerden para kazanarak dönecek olması lazım. Başkalarına da mı ücretsiz toplayacak. Anne babaya yardım edilir ayrıca. Onun hesabı tutulmamalı bence. Evlat sahibi olacağınızı filan düşünerek karar verin. Size yardıma gelecek ama eşi yollamıyor gibi. Ya da tam tersi siz ailenize yardıma gitmek istiyorsunuz ama eşiniz izin vermiyor. Benim ailem izin alırdı şunu yapardı değil konu farz edelim ki çağırdılar yani.

Eşiniz 5 gün sizinle kalmıyorken nerede kalıyorsunuz?

Annemde kaliyordum
Dugun ertelenen bir dugun. Ilk dugunde bizim arabamiz yoktu annem arabayi veririm dedi daha dugun tarihini ogrendigim an gorumceme gideriz sen aksama kadar randevu al dedim ertesi gune de al isinden olma dedim
Sanildigi gibi bir insan degilim kolay kolay bu noktaya gelmem. o imali ses tonunu duyacak birsey yapmadim.

Evet herkese ucretsiz toplayacak. Yani esim kendine oyalanacak birsey ararken oda aradigini bulamadi. Sigortasiz gunluk islerde aradik bulamadik.

Tamam o zaman ne yapın ne edin izin vermeyin kocanıza gitmesin madem.

Adam calısacak tüm parayı 4 yıldır alan görümce alacak?
Bu normal mi sizce?
Ben olsam ben de yollamam esimi.
Erkek kardes sahibi nedir ya ayrıca?
Kızı erkeği mi var kardesin.
Kardesi alabilecek konumda değilmis zaten kız söylemis,fazladan 2 saat yol cekcez demis.
Gelmeyiversin diüğüne.
Olaylara lütfen erkek kardes sahibi olarak bakmayın.
Salt insan olarak bakın bence.

Şu erkek evlat kız evlat ayrımı yapanKardaki cahillik kimsede yok buna benim kocamın ailesi de dahil

Ihtiyaci olan alsin esimin kardesini her yere sigdiririm aileside sigdirir bide ortak var 4. Kardesi evlat edindik
Ikisininde kolunda 3 ceyrekli bileklikle bayramda geldiler ama aclar ama isleri kotu
Benim 5 aydir calismayan esim karinlarini doyurdu gezdirdi su aldi laflarini cekti
Ev sahipleri niye kirayi hibe etmemis diye kadinin parasini odemiyorlar. Onlar calismamis niye kira istiyomus
Yol konusunda da bize eziyet olacak esim 4 saat gidis 4 saat donus kullanacak 240 km yol eklenecek okudunmu denk geldimi bilmiyorum esim o kadar yolu kaldiramaz.
Gece de kendini biraktiracak cunku
En azindan donuste birakir bir gun once kendi gelir birlikte gideriz diyorum

Valla kardeşin erkeği kızı var ki bizim evdeki erkek. Öyle biliyoruz biz en azından. Kız kardeş gibi davransam olmuyor mesela. Kız kardeş tepkileri alamıyorum evdekinden.

İnsan olarak baktığım için zaten farazi olaylardan değil de direkt yaşadığım bir olaydan örnek verdim. Bir de izin verirseniz kendi bakış açıma göre yorum yaptım arabayla alma işine.

Fındık toplama işi aileye yardım olsaydı ya da eşi bu işten en azından gündelik gibi para kazanacak olsaydı ben hala mantıklı buluyorum. Siz bulmazsınız o sizin düşünceniz. Eşi yine de gitmek istiyorsa bu ailesinin suçu değil eşinin tercihi konu sahibinin. Hala da izin verdim yolladım yollamadım muhabbetlerini eşlet arasında yanlış buluyorum.

Bence tek takılacak konu gorumceyı ters ıstıkamet 2 saatlık yoldan almanız. Gerısınde cokta onemlı degıl sızlık bısey yok nıye evınızde tek kalamıyorsunuz

Kkda 2 sey var gördüğüm hala sasırdıgım
1.Erkek aileleri cocıklarını bırakmıyorlar.
Artk ailesi var demiyorlar.
Evli misiniz bilmiyorm ama size yapılsa eminim siz de takılırdınız
2.de Adam memursa yandı(bu konuyla ilgisi yok tabi)
72 millet maasın pesinde.
Bilemiyorm bence aileler koca koca insanlrı zorlamamalı.
Onu al bunu götür diye.
Özgür irademle canım yapmak isterse yaparım .
Bilemeyrum bu benim düsüncem tabi

Neden fındık parasının yarısı eşinize verilmiyor

Neden fındık parasının yarısı eşinize verilmiyor

Ucuncu bir kardes var.
Sinema tv okuyor
Aylardir is kovaliyor drone ve kamera icin para biriktiriyor
Ona bile 100 liralari cikmadi cikmiyor
Oysa cocuk daha cok kazanicak
Bize bir torba findik dahi gelmedi gelmez
Gorumce ve ortak yiyor
Onuda 2 sene tamamini aldilar diger ortaklar hediye yapti

Evliyim. Hatta eşimin memleketinde yaşıyorum. Üstelik eşim memur. Buradaki çoğu kadının kaçmak isteyeceği şartlar bu üçü ama benim için hiç öyle işlemiyor. Ben de nasıl insanlarla nasıl kriterlere bakarak evleniliyor ona şaşırıyorum burada doğrusu. Eşim asla evimize karıştırmaz mesela. İkimiz de müsaitsek misafirimiz gelir. Kaynanama öyle çok sık gitmem haftada 1 en fazla 2. Çizelge gibi değil ama bu işler. Mesela 1 hafta çok sık gitmem gerekir sonra 2 hafta uğrayamam.

Eşimin kardeşi yakın şehire gelecek olsa ve alabileceğim bi yerse ondan önce ben teklif ederim hatta olayı komple gezmeye çeviririm. Gezmişken görümcemi de almış oluruz. İki taraf da mutlu olur. Ama konu açılır açılmaz alamazsın kaç saatlik yol filan diye girsem konuya hem evimizde huzur kalmaz hem de eminim başka zaman bir şekilde önüme gelir.

Bence hayatı kendi kendimize zorlaştırıyoruz.

Bu hikayede memur olan benim
2 ay evde kaldim ama maasim yatti
Simdi zibilyon tane insanla ugrasmam onemli degil

Helal olsun

Israrla acikladigim nokta gidip almamizi istedikleri yer geride caprazda kaliyor sehrin ucundan batiya gidicez ama sehrin dogusundan 1 saat gidip geri gelip yola cikmamiz esimin kaldirabilecegi bir tempo degil kendi istemedi bende istemiyorum bir gece once gelsin ertesi gun yola cikalim gece kalsin sabah birakiriz ama bizden 2 kat efor istemesin esimde insan kardesi keyif yapacak diye kimseye yuklenmesin bu esimin rahatsiz oldugu birsey degilki ztn annesine biz karar veririz dedi

Yoksa cogu konuda sizin gibi dusunuyorum bizde suclu esim
En basta bastira bastira siz nasil isterseniz demeseydi bugun bu noktada olmayacaktik
Kendi istediginide bulamadi ztn o calisip harclik cikarmakta istedi

Bunun birde şöyle versiyonu var
Evlenirken kız tarafı ve kadında dahıl her şeyi aileden bekliyorlar. Eşyalarım alınsın altınlarımı yapsınlar ayyy bındallımı almadılar damattan değil aileden bekliyorlar hee bir de ev sözleri vardı almadılar gıbı gıbı☺
Birde koca koca insanlar her sıkıştıklarında para isterler çünkü yapmak zorundalar
Heee bıngo olay var aıleden para mal kalcağınzaman en önde atılan evlat olmuyor nedense mısal konu sahıbının tek rahatsız ettığı emır verır gıbı yönetmek istemesı ve ev yapıcaklardı bıze 4 yıldır şunu şunu vermedıler diyişi rahatsız etti. Malum para onların mal onların istediklerine verirler hayatta bu insanlar evladı laf etmıyorken 3. şahısların araya girmesini absürt buluyorum malum kendi babasının parası değil. ☺

Son düzenleme:

Valla bizde oyle birsey olmadi ztn kendileri istedigim herseyi yapti esimde maddi anlamda gucluydu cok keyifli cok rahat gecirmistik
Burda emir veren ben degilim bize emir veriliyor sizin gibi yaklasanda oldu cok kizanda oldu orta yol arayip fikir verende oldu
Bakalim sonuc ne olacak ben paldir kuldur kirip dokmek istemedim onlarin bana yaptigini yapmak istemedim
Esim 5 aydir yanimda diye benimle oglunu paylasma yarisina girdi mevzu findik toplama dugune gitme degil sadece kendisi ve oglu karar alip uygulama savasinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…