- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Eşinizin ailesi, bir hafta oğullarını yardıma çağırmak sizden izin mi almalıydı? Göndermek göndermemek lafları çocuklar için kurulabilir ancak.
1 hafta yalnız kalamaz mısınız evinizde? Zaten eşinizle ayrı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla pandemi öncesi.
Paranın nereye gideceğine bu kadar takılmayın, eşiniz ailesine yardım edecek. Kendi oğlu için emri vaki de konuşabilir, kafasında planda kurabilir. Sizi dahil etmedikleri sürece üslupta sizi ilgilendirmez. Anne oğul arasında sonuçta.
Bırak gitsin Allah aşkına ya sanki böyle daha mı iyi oldu kavga kıyamet yan yana dursanız ne olacak Allah aşkına4 yildir haftada 5 gun ayri 2 gun birlikte yasadik pandemiyle calistigi otel kapandi biraraya geldik
Bu doneme denk geldi. Ne zaman ayri kalacagimiz otele ne zmn donecegi ayrilabilecekmi ayrilamayacakmi belli degil
Kilit noktada bu
Yoksa normal bir evlilik olsa olay bambaska olurdu. 4 senedir de duzen kurulmus olurdu
Oyle bir zamanki belki ordan istanbula donecek otelden cagiracaklar.
O zaman başka. Ama eşinden ayrılmak istemiyorsan ve de esin gitmek zorunda ise sen de eşinle git. Eşin toplarken yanında olursun. Hem de senin için de hava değişimi olur. Rahatsızlığından dolayı da iş falan da yapmazsın.4 yildir haftada 5 gun ayri 2 gun birlikte yasadik pandemiyle calistigi otel kapandi biraraya geldik
Bu doneme denk geldi. Ne zaman ayri kalacagimiz otele ne zmn donecegi ayrilabilecekmi ayrilamayacakmi belli degil
Kilit noktada bu
Yoksa normal bir evlilik olsa olay bambaska olurdu. 4 senedir de duzen kurulmus olurdu
Oyle bir zamanki belki ordan istanbula donecek otelden cagiracaklar.
Aynen anlıyırm cnm.
Sizin suana kadr durumunuz oldugundan kimse sormams ama artk is değisti.
Tek maasa düstünüz.
Ailesinin artk sorması lazım paranız var mı yok mu?
Benim esime teklif bile edemezler ters yöne dön 2 saat yol diye
Akıl var mantık var gelmesin.
Oğlum çalışmıyor gelin çalışıyor otel ne zaman açılacak belirsiz araba aldılar paraları var mı yok mu demiyorlar da katil ederler insanı . Benim kocamın ailesi erkek evlat sever Bunlar da kızlarını ayrı tutuyorlar . Hele görümcenin ortağına oha diyorum artık benAynen anlıyırm cnm.
Sizin suana kadr durumunuz oldugundan kimse sormams ama artk is değisti.
Tek maasa düstünüz.
Ailesinin artk sorması lazım paranız var mı yok mu?
Benim esime teklif bile edemezler ters yöne dön 2 saat yol diye
Akıl var mantık var gelmesin.
O zaman başka. Ama eşinden ayrılmak istemiyorsan ve de esin gitmek zorunda ise sen de eşinle git. Eşin toplarken yanında olursun. Hem de senin için de hava değişimi olur. Rahatsızlığından dolayı da iş falan da yapmazsın.
Eşinizin kışın evde bunaldıginı söyleyen de sizsiniz aynı zamanda. Şimdi kayınvalide emri vaki yapmış diye eşinizin gitmemesini düşünmek bencillik olmuyor mü? Siz onlarla güç savaşına çekiyorsunuz konuyu, eşiniz açısından iyi olacaksa sizde gidin beraber ayrı kalmamış olursunuz.Ordan otele donebilir otelin ne zaman cagiracagi belli degil
Benimle gecirebilecegi vakti bana hic sormadan anlatmadan bensiz gecirebilecegini dusunmesi cok mu normal?
Bu zamana kadar nasil yapiyorsa bundan sonrada oyle yapsinlar. Benim hayatimda hic bi zaman mecburiyetler olmadi kimseyi mecbur tutmadim nezaketen 2 cumle kurmak cokmu zor evli bir adam zor bir evliligi olan bir adam
Ayrica en basindan beri tek kalmami istemeyen o bende hic o evde tek kalmadim musait degil giris kat
Eşinizin kışın evde bunaldıginı söyleyen de sizsiniz aynı zamanda. Şimdi kayınvalide emri vaki yapmış diye eşinizin gitmemesini düşünmek bencillik olmuyor mü? Siz onlarla güç savaşına çekiyorsunuz konuyu, eşiniz açısından iyi olacaksa sizde gidin beraber ayrı kalmamış olursunuz.
Ayrıca siz mecbur tutmazsiniz annesi tutar. İkili ilişkileri sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil yine diyorum.
Sürekli olan şeyleri ayrı tutuyorum ama yılda bir kez istenen bir şeyi bu kadar mesele haline getirmeye gerek yok bence.
Ben şunu anladım yanlışım varsa düzeltin. Esas sorun eşin oraya gitmesi deü,l, yeni araba aldınız borçlarınız var ve arabanız olduğu için eşinizin ailesi bu durumu kullanıyor. Muhtemelen kendi arabaları yok bu yüzden de sen getir götür diyorlar...
Bunun dışında senede bir hafta nereye gideceğini de biliyorsunuz bence bunu sorun yapmayın. Arabayı yeni almışsınız ailesinin de hevesi olabilir ya da heves olmasa da imkan var o getirsin denilebilir. Bunlar ayda yılda bir olan tek tük şeyler bence kafaya takmayın.
Bahçe için de daha önce nasıl hallettilerse şimdi de öyle halletsinler demişsiniz ama anladığım kadarıyla eski rahmetli ortak işin büyük yükünü alıyordu ama hem kendisi hem oğlu vefat edince işler eşinizin ailesine kalmış. Ya işçi tutacaklar ya da aile içinde iş bölümü yapıp halledecekler.
Gorumcen bir gün önceden sana gelse ..sizden hep beraber yola ciksaniz çok daha mantıklı değil mi? Diğer bağ bahçe olayına ben olsam çok karismazdim..çalışacak olan,emek harciyacak olan sonuçta esin ,içi öyle rahat edecekse gitsin yardım etsin ailesine (yalnız kalmana mani bir hastalığının olmadığını varsayarak yorumladim)
Erkek kardeş sahibi olarak yazıyorum. Kırk yılın başı bi yere düğüne gideceksem ve kardeşim aslında beni alabilecekken karısı izin vermiyor diye gelmese çok kırılırdım sanırım. Üniversiteden döndüğüm zamanlar yaşadığım şehirde havaalanı yoktu 1-2 kere teyzemlerin aldığı oldu. Yol da dediğiniz gibi gidiş dönüş toplamda 3-4 saati buluyor yani. Onlar o zaman beni aldı biz daha sonra onlara başka bi iyilik yaptık. Bunu bi başkasından da isteyemezdim sanırım. İnsan ilişkileri çok net faydalara dönmüş.
Eşiniz fındığa gidip hem akraba görecek hem para kazanacak zaten iş durumu net değil demişsiniz sanırım. Pandemi döneminde çalışamadığını düşünüyorum. Hem ziyaret hem ticaret gibi bi şey olacak. Adamı da antalyaya bizi tatile götür karın da gelmesin diye çağırmamışlar sonuçta. Ama siz olayı güç savaşına döndürmüşsünüz bence. Ondan izin verdim izin aldılar lafları çok geçiyor. Okurken insana gerginliğiniz geçiyor o derece kötü durmuş.
Şunu anlayamadım ama eşiniz pandemide yanınızda mıydı yoksa 2 gün eve mi gelip gitti? Yanınızda kalıyorsa ve maaş alamadıysa zaten özlem durumu olmaması lazım, 2 gün gelip gittiyse niye tek maaşa düşmüş oldunuz. Sizi mi işten çıkardılar?
Araba biraz lüks bi ihtiyaç. Paranız varsa araba alırsınız. Ev alsanız bile insanlardan beklentiniz olmamalı ama onu bir nebze anlayabilirdim. Araba aldınız diye niye zor durumda sansın sizi insanlar? Aksine durumları iyi demek ki araba almışlar denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?