Kv ve gorumce ikilisi ile basedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size değil yanlış anlamayın diğer arkadaş örnekler verdım

Ben kendi acimdan tamamen suclandigim bir msj okudum ama herkes kendi yasadigini bilir zaten goremedigim noktalar icin konu actim
Bakın benım dedemın o kadar arsa tarla malı vardı. Burda cevızler dutlar elmalar bunlar satılırdı. Bız ayrı şehırdeydık amcamlar halamlar torunlar gelinler o paraları çatır çatır yedı. Ama bır sey olduğunda parayı bız yollardık dedemlerın evı halamlara daha yakın olsun dıye bız ev parası bırıktırırken o parayla gıdıp yakındakı evlerını yaptırdı . Diğer kardeşler bızde verırız dedı vermedıler. Babannem kolunu kırdı kı bakım ve yaşlı maaşlarını alan ınsanlar bızı harıtanın diğer ucuna gel hastaneye götür dedıler ışın absurtluğune bakın o maaslarla araba alınmış goturmuyorlar. Gıttı tabı kı. Her seyde babam karşıladı bız uyarmamıza rağmen. En son olay dedem ve kardesın davaları vardı arsadan tabı dedem yıne babama sen uğraş dedı zıra 30 senelık dava babama bızde avukat parası vercez dedıler vermedıler yıne paralar pufff. Tabı dava ıcın vekalet verdı babama ve torunlar gelıp sen nıye vekalet aldın şerefsız dedıler bakın bu torun ve bu torun benım burda çocuğumun hakkı var dedı şaka gıbı amcamın eşi yolunu kesıp küfür ettı. San ki babam mal almış halbu kı dedem vekalet verdı yaşlıyım uğraşamam dedı paralar bızden çıktı sonra dedem oldu bu ınsanlar hastanede geber öl dedıler işte değer vermedığın ama her şeyıne koşan babam hastanede başında bekledı dayımla bırlıkte. Onlar küfür edıp gıttıler aylarca kendıne gelmedı bayramda vs mezarına gıder aksatmadan doğuya şimdi babam yerlerı bölcek ama bızım harcadığımız paralar kazandığı davadan gelen ekstra yerler bedavadan bölüncek. Bız fazladan harcadığın para ıcın yer alman şart dıyoruz bakalım ne olacak. Sizin bu tarz şeylere karışmanız hoş durmaz. Oğul aıle arasında mal işi Sızınkıler sönürmüyorda anlattığımız kadarıyla bırakın aılesıne yardımcı olsun sızınde evladınız ılerde ıhtıyacınızda yanınızda olmazsa emın olun kırılırsınız. Yol konusu ıse ortada kaldım ben gıder mıydım gıderdım kardeşi yapsın yabancı değil derdım o yuzden o konuda herkes farklı düşünür

Benim babam sehrin emlak zenginlerindenmis. Kefil olmus sadece 1 dukkan kalmis annemin uzerine yapmis. Onuda o donemde bir sekilde annemin enistesine ortak yapmislar dedem tamamini enisteye verdirmis tapuda annemin ismi gecmemis babam kandirir alir diye eniste 2 sene sonra dukkanin tamamina el koymus benim artik yeter kira vermicem demis vermemis aradan 25 yil gecti hala vermediler ama agliyorlar bizim mallarimiz ahli cocuklarimiz ziyan oldu diyorlar annem cok rahat bir hayat suruyor mal mulk konusunda en absurt durumu ben yasamisimdir mal konusunda hic neden demedim cumlelerimi iyi okuyun yaptiklarini soyledim aile icinde esen hava ortagi dahi koruyup hazir dukkan vermek ama ne evli ogullarina ne cabalayan ogullarina goz kapamak esimde bunlardan rahatsiz tepkisini belli ediyor findik konusunda yeterince acikladim

Araba konusunda esim o kdr km yolu kaldiramaz yeni hastaliktan kalkti kardesine simariklik yapacagina halden anlasin bize gelsin bizden gidelim donuste birakiriz sabah isterse sabah birakiriz diyorum yolumuz tam 2 katina cikiyor biraz insaf calismayan adama hal sormak gelebilirmisin sartlarin musaitmi demek yok biz birsey demeden kardesini git al bak nasip gelecek demeleri hic hos degil

O zaman sana daha cok dustu diye olay cikaracak bir kv niye bana yok diyecek bir gorumceye sahibim
2 ye ayirinca sorun cozulmeyecek
Açtığınız konu karışıktı, sonradan yaptığınız yorumlar da anladım konuyu. İş eşiniz de bitiyor. Kardeşini almaya, bana zor olur o kadar yolu gidip gelmek diyebilir. Ya da fındık işinde, bir çuval fındığınız nasip olmadı gelemem, hem işten çağırabilirler beni diyebilmeli. Siz ne derseniz diyin, eşiniz hayır diyemediği sürece sorununuz çözülmeyecek. Buna izün vermeseniz bile iki gün sonra başka birşey çıkar

Evet bu cumleler ihtiyacim olan
Seni anliyorum ama ailene boyle demeni beklerdim diyebilirim ben o kadar uzulup gerildimki anlatamam ben kirip dokmek istemedim derken derken tepeme ciktilar
Buz devrinde hanim hanim bunlar benim yavrularim diye bi sahne vardi kendimi ordaki sid gibi hissediyorum gozlerimde portlek degil

Esinizin ailesi size sormak zorunda degil. Esiniz size danisip öyle söz verecek.
Ve pankart yaptirmak lazim: Yasayan adamin mirasi yok. Isterse kizina yardim eder ister etmez. Buna sinirlenecek en son kisi Sizsiniz. Kayinpederim dard olan kizina dükkan aliyorsa alsin. Para onun. Emegini veren o. Baskalara ne oluyor

1 hafta için mi bu tantana ya. Sanki 1 yıl demişler. Bana karşı iyiler diyorsunuz sanırım paraya da ihtiyacınız yok. Eşinizin kardeşi nihayetinde bu kadar da eşitlik adalet peşinde olmayıverin hiç mi kendi kardeşiniz için fedakarlık yapmıyorsunuz? Dert aramışsınız kendinizle resmen

O zaman bendende kredi istemeyeceklerdi kendi yegenine bile alacagi bilezige ortakci istedi illa bilezik takacaksam kendim alir takarim sizle niye ortak yapayim dedim kac kere sordular
hayatin basinda oglu ve evli oglunu yok saymayacak
Birde ortada 4. Evlat ortak var tabi
Esim daha o an tepki verdi ztn ben gorumcenin aileyi getirdigi kivami anlatiyorum konumuz dukkan miras degilki

Ne olur tum mesajlari okuyun sizin bildiginiz cok az kismina ait

Sanki eşinizden değil çocuğunuzdan bahsediyorsunuz. Göndermeyeceğim yok göndereyim mi vs! Biraz elinizi dilinizi adamın üstünden çekseniz mi acaba

Kocanız gidip çalışmayı dert etmiyor bence bırakın gitsin. Siz evde yalnız kalamıyor musunuz?

İyi ki fındık bahçem yok

Kocanız gidip çalışmayı dert etmiyor bence bırakın gitsin. Siz evde yalnız kalamıyor musunuz?

Kalamam kendi hic cesaretlendirmedi niyetlensem de illa anneme döndüm kendi de istemez istemedi ev giris kat o secenek hic yok
Problemde bundan kaynaklaniyor ben normal evli insanlar gibi 4 yilimi gecirseydim ztn git bende .... yaparim derdim
Annem 10 gun yok karsi taraf gun bile belirtmiyor bugunse bugun gel diyecekler eylul ayina kadar gitmez sonrada otelle ilgili ne olacak belli degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…