Kv ve Eş

Neden bu kadar alttan alıp susup yüz veriyorsunuz. Kadın olarak dik durmanız lazım siz susup sineye çektikçe bunlar tepenize binecek bu ne canım okurken ben daraldım yani iki yıla psikolojiniz de sağlığınız da bozulur. Sizden değerli mi

Öncelikle neden boşanmadığınızı bir sorgulayın derim.

Yalnız kalmamak?
Başkası beni beğenmez sanrısı?
Komşular laf eder korkusu?

Bana göre hiçbiri annemi ezdirmeye değmez.
Şu anda ne kadar acı çektiğini tahmin edemiyorum, evladı telef oluyor gözünün önünde.

Şu ana kadar hamile kalmamanız en büyük şansınız. Zaten boşanacaksınız (bu ortamda ya siz dolarsınız ya da kayınvalide oğluna boşan der) bari çocuğa yazık olmasın.

Tabi siz anormalsiniz. Adam ikinci telefonu almış aldatıyor. Üstüne düşmeniz gereken dev bir konu varken hep kv kv Demişsiniz. Yuttum, sustum... susmayın, yutmayın madem bu kadar büyük sorun var. Kusura bakmayın ama anneme hakaret eden, beni aldatan, beni adam yerine koyan insanla evli kalıp sorun kimde diye sormam. Sorarsam evet cevap belli: sorun sizde

öncelikle allah yardımcın olsuneşinin babası yok ve anneci demişsin.evlenmeden bunu bildiğüne göre baştan bazı şeyleri kabul etmişsin.evlenmeden kabul ettiğin şeyleri evliliğinde sorun haline getirme...mesafeni koy.yüz göz olma!eşini seviyonmu sen?başla adamı düşünme şuan..sorunlarına sorun katarsın!!ne iş yapıyon?ekonomik durumun olası ters durumda kendine bir ev açacak kadarmı?bunları düşün!!herşeyi annene anlatma.eşinle çık dışarı gez yemek ye eğlenmeye git...kısaca bu adamla evlenmeden önceki şartlarını,düşüncelerini duygularını hatırla!!evlenince kimse değişmez!babası olmayan her erkek anneci olur ve anneleride pek nazlı ve sevimsizkusura bakmasın kimse ama öyle gelinleride pel sevmezler takılma bunlara senlik değilallah yardımcın olsun..biraz kendine vakit ayır kuaföre falan git kafanı dağıt sona mantıklı mantıklı düşün

Bu zihniyetteki kayınvalideden ve anadan ayrı birey olamamış, ara bulacağına sürekli anasının eteklerine yapışıp seni yok sayan kocadan asla ve asla hayır gelmez. Hayatının sonuna kadar uğraşır didinir durursun ama kıymet bilinmez hep kötü sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…