- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi casablancapink
-
çok can sıkıcı ciddenAilesinin onay vermediği bir şeyi yapması pek mümkün değil,bu özgüven eksikliği ise sanırım evet
3 hafta yıllık iznin de ben çalışıyordum o dönem hergün annesine gitti oturmaya =(((
Yanlis anlamayin ama acaba bu konuda cok mu ustune gittiniz geri tepmis olmasin.Bir de ev alirken ailesi mi yardim edecekti ya da isi ailesinden biriyle ortak mi belki bu yuzden de soruyor olabilir.Yani maddi acidan bi bagliliginiz var mi demek istiyorum.Ama eger bunlardan biri degilse vakti zamaninda bu sekilde alismis demek ki kotu niyet yoktur bence.Sakin bu konuda ailesine de tavir almayin esiniz onlara soruyor gidiyor nihayetinde.Sonucta sizin kardesiniz oglunuz vs. size danissan gelse gitse bana sorma karina sor demezsiniz.Sevgiler :)
O zaman kucuklukten oyle alismis demek ki baska da bir sey gelmiyor aklima hakkinizda hayirlisi :)ben kv kızmıyorum zaten,eşim soruyor, ev alırken herhangi bir yardım da bulunmayacaklardı,bir bağı yok maddi anlamda.işi ayrı kesesi ayrı.sadece bir miktar kredi çekilecekti,ödeyemezsiniz dediler,eşim de ödeyemem dedi vazgeçti,ama ikimiz de çalışıyoruz ve yetişkin(!) insanlarız zaten bütçe hesabı yapıp bu yola çıkacaktık..
Bağlanma kuramı, psikolojide bireyin, başka bir kişiden yakınlık bekleme eğilimi ve bu kişi yanında olduğunda bireyin kendisini güvende hissetmesidir.öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((
Orayada annesiyle gidiyor olmasinşuan destek alıyor fakat ne anlatıyor ne konuşuyor bilmiyorum,senin gelmeni istemiyorum diyor..
Traji komik hakkaten, adamın anlamadığı duşbaşlığından annesi ne anlıyor acep?
Kaç yaşında eşiniz? Çok vahim, niye evlenmişki kendi başına en basit kararları almaktan aciz ise. Bir de hergün annesiyle ne sohbet ediyor acaba?
Nişan, flört döneminde hiç kendini belli etmedi mi?
Ayy ne kadar üzücü bi hayat(( Allah yardimciniz olsun.
Biz balayininin son gunu, dönüşte evimizde hiç birşey olmadığı için market alışverişi yapalım dedik. Eşim babasini aradi, hangi marka zeytinyağı iyidir şu mu şu mu dedi. Babasinin da eskiden marketi varmış, bu işlerden anlar diye. Başladı babasi söylenmeye, sen pahali alirsin, kazik yersin, fiyatlari bilmezsin, ordan alma surdan al, vs vs.. Esimin o günkü sinirini unutamam ve bir daha asla birsey sormadi babasina. Ben bazen sor derim, yine de sormaz. Aksam eve gelince bi opup başımın üstüne koyayim
saygılarımı sunun lütfen benim eşim balayına da gelmelerini istemişti =((
Yok artık!!!
Bunu nezaman söyledi düğünden önce mi balayına giderken mi ?
Az değilmiş yaşışuan 36 yaşında,kv çok meraklı her şeyi soruyor,benim eşim de neden sordun demez herşeyi anlatır,ne yaptık nereye gittik..zaten ben bunlara kızıyorum diye yalnız gitmeyi tercih ediyor artık.ne yazık ki anlamadım nişan dönemin de çünkü akşam annesinin yanına gidiyordu konuşuyor karar alıyor sonra bana kendi kararı gibi söylüyormuş ama şimdi anlıyorum böyle olduğunu..
saygılarımı sunun lütfen benim eşim balayına da gelmelerini istemişti =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?