• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve eş sorunu

Ayyy :KK43:(((( hamileyim dua ettim size inanin, gerçekten çok üzüldüm. Babasi var mi esinizin? Sadece annesine mi duskun, butun aile fertlerine mi? Acaba cocugunuz olsa kendini bi aile kurmus gibi hisseder mi? Kendi evinin sahibi gibi yani

teşekkür ederim =) babası var evet ama pek düşkün değil ona ana karakter annesi ne yazık ki.çocuk konusunda bir kere hamile kaldım fakat sorunlu gebelikti,kalbi durdu.o dönem de kavga ettik kv bakacak senin annen bakamaz diye.geçenlerde yine buna benzer bir konu oldu benim kendi işim,çocuğa iş yerinde bakarım ben bakacağım dedim.önce tamam dedi,sonra kv yanında açtı konuyu.tabi benim yanımda kimseden ses çıkmadı,ertesi akşam ne saçma o iş olmaz falan diye fikir değişikliği ile geldi.biz daha ortada birşey yokken bile kavga ediyoruz,o nedenle çocuk konusu şuan bize uzak

öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((

Benim teyzemde evlenmisti yasi buyuk biriyle. 2yil sonra bosandi. Adam annesinin evinden cikmiyodu. Hatta teyzeme sormadan karar aldigi oluyodu. Sen 4yildir evlisin basindan beri boyledir buyuk ihtimal. Esinle bi psikologa gorunun derim. Ikimizinde ihtiyaci var deyin orta yolu bularak konusun. Yok filan derse esin maalesef ki duzelmeyi dusunmuyo

teşekkür ederim =) babası var evet ama pek düşkün değil ona ana karakter annesi ne yazık ki.çocuk konusunda bir kere hamile kaldım fakat sorunlu gebelikti,kalbi durdu.o dönem de kavga ettik kv bakacak senin annen bakamaz diye.geçenlerde yine buna benzer bir konu oldu benim kendi işim,çocuğa iş yerinde bakarım ben bakacağım dedim.önce tamam dedi,sonra kv yanında açtı konuyu.tabi benim yanımda kimseden ses çıkmadı,ertesi akşam ne saçma o iş olmaz falan diye fikir değişikliği ile geldi.biz daha ortada birşey yokken bile kavga ediyoruz,o nedenle çocuk konusu şuan bize uzak

Aslinda o evde ana karakter annesiyse, sizin evinizde de ana karakter siz olabilirsiniz. Esinizin aliskanligi buna musaittir.

Bir duş başlığını bile neden annene soruyor ben onu anlamadım ya da onlardan para yardımı almayacaksanız o almayın deyince nasıl ev alınmıyor çok hayret verici ve siz nasıl evlenebildiniz. O zaman böyle bir insan siz evlenirken de eşyanıza evinizin düzenine karışmıştır. Hiç mi rahatsız etmedi bu sizi yani. Bence daha net belirtin eşinize çok abartı çünkü.

Sakın çocuk yapmayın bu ne ya en uyuz olduğum erkek tipi
ben de benimkini herseyi söyler sanirdim cokkkk yanilmisim
vallahi ilerde Bebeğinizin olursa altını degiselim mi diye bile arayip sorabilir kV yok derse bebecik pisikten mahvolur
o derece yani

Aslinda o evde ana karakter annesiyse, sizin evinizde de ana karakter siz olabilirsiniz. Esinizin aliskanligi buna musaittir.
çok haklısın benim esimde bu derece değil ama bayağı annesini ana karakter olarak goruyordu evlendikten sonra ana karakter kim baba karakter kim çatır çatır öğretim ona.
yani diyeceğim bu tip erkekler itaate hazır pozisyonda beklerler konuda sahibi itaatin yönünü kendine doğru cevirmeli

annesının mudahele etmesı lazım
oğlum gelme evınde dur dıye
ya da herseyı danıstıgında sen evlendın artık eşinle halledin alacaklarınızı bızedanısma demelerı lazım

İyi de bu adamın bu hale gelmesine sebep olan kişi zaten anne

ANNEsi çocuğunu kendisine bağımlı yetiştirmiş, bundan şikayeti yok, zaten istediği de bu. Kalkıp da yapma oğlum demesi beklenemez. Ağzıyla yapma dese de yapmasını bekler içten içe.

balayının 3.gününde annemler gelecek bugün yanımıza şeklinde,ve hatta defalarca aramıştı o gün gelmiyor musnuz diye,kp mantıklı çıktı da yorgunum falan demiş gelmemişlerdi..

Ama canım siz buaramalarda nerdesiniz ?
O ararken alın elinden telefonu yada bas bi kahkaha laf at . Sinir olup oturup kendini yeme.
Artık koy tavrını buakşam yemek yapma sorarsa annene sormadın yiyebilir miyiz oyüzden yapmadım de.

Nasıl bastırılmış üstünde üstlük kurulmuş şaştım kaldım. Bi arkadaş zeytinyağı örneğini vermiş böyle bi konu benimde başıma geldi aldığım yağ çok ağır çıkmıştı arkadaşlarla otururken ( masada konu yağ onlarda aynı şekilde yağdan muzdarip) anneme sor dedi annen bana sorsun dedim .

Susup oturma lütfen ha seninki çok ileri boyutta al bi doktordan randevu tut elinden götür

Çalışıyorsunuz sanırım. Sizin yaşınız kaç. Kazancınız size yeterli mi peki. Yanlış anlamayın aklımda farklı bir çözün oluştu

Ama canım siz buaramalarda nerdesiniz ?
O ararken alın elinden telefonu yada bas bi kahkaha laf at . Sinir olup oturup kendini yeme.
Artık koy tavrını buakşam yemek yapma sorarsa annene sormadın yiyebilir miyiz oyüzden yapmadım de.

Nasıl bastırılmış üstünde üstlük kurulmuş şaştım kaldım. Bi arkadaş zeytinyağı örneğini vermiş böyle bi konu benimde başıma geldi aldığım yağ çok ağır çıkmıştı arkadaşlarla otururken ( masada konu yağ onlarda aynı şekilde yağdan muzdarip) anneme sor dedi annen bana sorsun dedim .

Susup oturma lütfen ha seninki çok ileri boyutta al bi doktordan randevu tut elinden götür
gidiyormuş zaten adam doktora
ya valla ben de öpüp başıma koyayım eşimi , ben sanırım dayanamazdım böyle bir adamın erkekliği bile biterdi gözümde:KK43: kılıbık ve sümsük başka bir şey değil
en iyisi yollamak anasına
ne adamlar var ya ben dayanamazdım gercekten

ben olsam sürekli dalga geçerdim. hem de onu bunaltacak kadar dalga geçerdim artık utanırdı aramaya.

her olayı her konuyu dalga konusu yapardım. mesela birlikte koltukta oturuyoruz, kalkıp tuvalete gideceksem, "ay canım anneni bi arasana tuvalete gidebilir miyim diye soracağım" derim, sonra da alaycı şekilde kahkahayı patlatır kalkıp tuvalete giderim.

ya da bi arkadaşın verdiği örnek gibi, yemek yapmam ya da yaptıysam da başta yapmadığımı düşündürürüm, "anneni bi arasana yemek yiyebilir miyiz diye soralım" der yine gülerim.

sevişmek için yaklaştığı zaman "ay dur annenden izin almadan nasıl beni öpmeye kalkarsın, çabuk anneni ara" der kahkaha atarak uzaklaşırım.

ne bileyim işten eve gelince üzerini değiştirirken "nasıl anneni arayıp sormadan bu eşofmanı giyebilirsin belki annen ötekini giymeni söyleyecek" der yine güler dalga geçerim.

bu örnekleri çoğaltabiliriz, sürekli böyle dalga konusu haline getir. hatta ben olsam var ya annesinin yanında ya da başkalarının yanında bile dalga geçerim, gülerek araya laf sokuştururum.

+ eve bi şey alınacağı zaman da eşine sormadan git al koy. duş başlığı mı alınacak mesela, git sen al. bi eşya mı alınacak git kendin al.
ya da bi şey almak istedin ya eşine söyleme bile "bundan almak istiyorum" diye, al getir eve gelince görsün.

"bana niye sormadın" diye hesap sormaya kalkarsa o zaman sen de "sen bana soruyo musun sanki bu evde annenle yaşıyomuş gibi annene soruyosun ben neden sana sorayım?" de.

İyi de bu adamın bu hale gelmesine sebep olan kişi zaten anne

ANNEsi çocuğunu kendisine bağımlı yetiştirmiş, bundan şikayeti yok, zaten istediği de bu. Kalkıp da yapma oğlum demesi beklenemez. Ağzıyla yapma dese de yapmasını bekler içten içe.
der demedım zaten :)
demesi lazım dedim
tabıkı anne yuzunden bu hale gelmiş

Canim senin esin daha aile olmayi ogrenememis. Bence tavrini artik net koy. Tabiiki bosanmaktan bahsetmiyorum. Bastan okurken yazini aklimdan benimde yasadigim dus basligi geldi. Baktim sende dus basligindan bahsediyorsun.

Benim esimde oyleydi. Eve ne alsa babasina gosterir onay almak isterdi. Birgun baktimki daha isten yeni gelmisim kp kv bize geldiler hemen. Baktim babasini dusakabine sokmus dusbasligini gosteriyor. Kp de demezmi kizim buralari niye ciflemiyosun. Dedimki henuz isten geldim ve ben bugun temizlik gunum zaten.

Yok yeri cizmissiniz yok duvari cizmissiniz onu oraya niye koydunuz. Bu niye burda. Vs vs bitmediler.

kayınpeder neden temizlik işine karışır bende onu anlamam işte :bicak:

Ne biçimler ya bir türlü bitmiyorlar bir de böyleleri adamlıkta mangalda kül bırakmazlar. Anormal yaptığın desen cevap kıskanç mısın oluyor öf be.

ben anlamıyorum böyle adamlar neden evlenir de suçsuz günahsız bir kadının başını yakarlar. otur ananın dizi dibinde girin koyun koyuna yatın ana oğul. ohooo bu ne işmiş ya sen daha evin sorumluluğunu alama git evlen acaba birlikte olacağı günleride anasına babasına soruyor mu? valla iyi tahammül ediyorsunuz. boşanın vs diyemem ama eşiniz düzelmedikçe sizin işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun...

offf buayı neden ciflemiyor musun
millet ne acayip ya onlara neyse
benım annem babamı kessen geline böyle söz demezler

bize ne ki gelinin kirli temiz evinden
benim kayınvalidem mutfakta neden bulaşık makinasını buraya koydunuz dedi de ağzının payını aldı daha büyük ev alda ferah bir yere koyayım dedim:KK70: böylelerine dilsiz gelin düşer bana dicek neden ciflemedin gün gün gezeceğine gel oğlunun evini temizle derim sonuçta sadece ben yaşamıyorum:sinirli:

benim kayınvalidem mutfakta neden bulaşık makinasını buraya koydunuz dedi de ağzının payını aldı daha büyük ev alda ferah bir yere koyayım dedim:KK70: böylelerine dilsiz gelin düşer bana dicek neden ciflemedin gün gün gezeceğine gel oğlunun evini temizle derim sonuçta sadece ben yaşamıyorum:sinirli:
benimki de tahta kaşıklarını bulaŞık makınasına koymasana yıpranır dedi( kendisi çok titiz düzenliymiş gbi)

ben de ben yıpranacağıma kaşık yıpransın dedim :KK70:

benimki de tahta kaşıklarını bulaŞık makınasına koymasana yıpranır dedi( kendisi çok titiz düzenliymiş gbi)

ben de ben yıpranacağıma kaşık yıpransın dedim :KK70:

iyi demişsin boşver bazen gerçekten gerekiyor. birde ben kadın hastalıklarından ufakta olsa bir operasyon geçirmiştim ağrım sızım vardı peşinden dolandım ortalığı karıştırmasın diye:sinirli:

Back