- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi casablancapink
Gercek mi bu ya ayy bogazlarim ben boyle adami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy (((( hamileyim dua ettim size inanin, gerçekten çok üzüldüm. Babasi var mi esinizin? Sadece annesine mi duskun, butun aile fertlerine mi? Acaba cocugunuz olsa kendini bi aile kurmus gibi hisseder mi? Kendi evinin sahibi gibi yani
öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((
teşekkür ederim =) babası var evet ama pek düşkün değil ona ana karakter annesi ne yazık ki.çocuk konusunda bir kere hamile kaldım fakat sorunlu gebelikti,kalbi durdu.o dönem de kavga ettik kv bakacak senin annen bakamaz diye.geçenlerde yine buna benzer bir konu oldu benim kendi işim,çocuğa iş yerinde bakarım ben bakacağım dedim.önce tamam dedi,sonra kv yanında açtı konuyu.tabi benim yanımda kimseden ses çıkmadı,ertesi akşam ne saçma o iş olmaz falan diye fikir değişikliği ile geldi.biz daha ortada birşey yokken bile kavga ediyoruz,o nedenle çocuk konusu şuan bize uzak
çok haklısın benim esimde bu derece değil ama bayağı annesini ana karakter olarak goruyordu evlendikten sonra ana karakter kim baba karakter kim çatır çatır öğretim ona.Aslinda o evde ana karakter annesiyse, sizin evinizde de ana karakter siz olabilirsiniz. Esinizin aliskanligi buna musaittir.
annesının mudahele etmesı lazım
oğlum gelme evınde dur dıye
ya da herseyı danıstıgında sen evlendın artık eşinle halledin alacaklarınızı bızedanısma demelerı lazım
balayının 3.gününde annemler gelecek bugün yanımıza şeklinde,ve hatta defalarca aramıştı o gün gelmiyor musnuz diye,kp mantıklı çıktı da yorgunum falan demiş gelmemişlerdi..
gidiyormuş zaten adam doktoraAma canım siz buaramalarda nerdesiniz ?
O ararken alın elinden telefonu yada bas bi kahkaha laf at . Sinir olup oturup kendini yeme.
Artık koy tavrını buakşam yemek yapma sorarsa annene sormadın yiyebilir miyiz oyüzden yapmadım de.
Nasıl bastırılmış üstünde üstlük kurulmuş şaştım kaldım. Bi arkadaş zeytinyağı örneğini vermiş böyle bi konu benimde başıma geldi aldığım yağ çok ağır çıkmıştı arkadaşlarla otururken ( masada konu yağ onlarda aynı şekilde yağdan muzdarip) anneme sor dedi annen bana sorsun dedim .
Susup oturma lütfen ha seninki çok ileri boyutta al bi doktordan randevu tut elinden götür
der demedım zaten :)İyi de bu adamın bu hale gelmesine sebep olan kişi zaten anne
ANNEsi çocuğunu kendisine bağımlı yetiştirmiş, bundan şikayeti yok, zaten istediği de bu. Kalkıp da yapma oğlum demesi beklenemez. Ağzıyla yapma dese de yapmasını bekler içten içe.
Canim senin esin daha aile olmayi ogrenememis. Bence tavrini artik net koy. Tabiiki bosanmaktan bahsetmiyorum. Bastan okurken yazini aklimdan benimde yasadigim dus basligi geldi. Baktim sende dus basligindan bahsediyorsun.
Benim esimde oyleydi. Eve ne alsa babasina gosterir onay almak isterdi. Birgun baktimki daha isten yeni gelmisim kp kv bize geldiler hemen. Baktim babasini dusakabine sokmus dusbasligini gosteriyor. Kp de demezmi kizim buralari niye ciflemiyosun. Dedimki henuz isten geldim ve ben bugun temizlik gunum zaten.
Yok yeri cizmissiniz yok duvari cizmissiniz onu oraya niye koydunuz. Bu niye burda. Vs vs bitmediler.
benim kayınvalidem mutfakta neden bulaşık makinasını buraya koydunuz dedi de ağzının payını aldı daha büyük ev alda ferah bir yere koyayım dedim böylelerine dilsiz gelin düşer bana dicek neden ciflemedin gün gün gezeceğine gel oğlunun evini temizle derim sonuçta sadece ben yaşamıyorumofff buayı neden ciflemiyor musun
millet ne acayip ya onlara neyse
benım annem babamı kessen geline böyle söz demezler
bize ne ki gelinin kirli temiz evinden
benimki de tahta kaşıklarını bulaŞık makınasına koymasana yıpranır dedi( kendisi çok titiz düzenliymiş gbi)benim kayınvalidem mutfakta neden bulaşık makinasını buraya koydunuz dedi de ağzının payını aldı daha büyük ev alda ferah bir yere koyayım dedim böylelerine dilsiz gelin düşer bana dicek neden ciflemedin gün gün gezeceğine gel oğlunun evini temizle derim sonuçta sadece ben yaşamıyorum
benimki de tahta kaşıklarını bulaŞık makınasına koymasana yıpranır dedi( kendisi çok titiz düzenliymiş gbi)
ben de ben yıpranacağıma kaşık yıpransın dedim