Peki.yorumunuz için teşekkürlerKayınvalidenizi gıcık etmek için paylaşım yapmışsınız amacınıza da ulaşmışsınız.
Uyuyan yanardağı uyandıran siz olmuşsunuz şimdi sızlanmanız yersiz.
Valla benim gözümde de sizin için yukarda yazıp aşağıda inkar eden bir profil oluştu yani tam olarak yazmayayım siz anlayınSanırım kendinize güveniniz yok biri size destek çıktı mı sevinçten takla atan profil oluştu gözümde.
Sadece annesini paylaşmamış söz söyleyerek paylaşmış ve bilerek paylaştığını kendi söylüyor konu sahibi :)Kızlar kızlar anneyle foto paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ben orayı kaçırdım.
Konu sahibi siz niye herşeyi üzerinize alınıyorsunuz.
Nispet niyetiyle annenin durum yapıldığını sizde gördüm.
Bnm annemle fotom yeri gelir aylarca watsap pp de durur.Anenizin fotosunu kıskanan kv de ayrı bir olay yani bu kız anasını paylaşamaz mı.
Şuna takıldım. Siz ne yaşarsanız yaşayın görüşün görüşmeyin kimse karışamaz ama eşiniz sizin yüzünüzden annesiyle iki yıl görüşmemiş bu hiç normal değil, hoş da değil yazık.Kv ile hiç bir zaman aynı görüşte olmadık.yeri geldi 2 sene görüşmedik eşimle,
Tam olarak yazın buyrunValla benim gözümde de sizin için yukarda yazıp aşağıda inkar eden bir profil oluştu yani tam olarak yazmayayım siz anlayın
Ben kendi haklı sebeplerim varken görüşmedim ama eşimi manipüle etmedim.ikimizin görüşmediği ortak neden çok fazla çok ağır seyler oldu . bunu eşimde gördü.detaya girmek istemiyorum fakat çoook haklı gerekçelerimiz vardı.Şuna takıldım. Siz ne yaşarsanız yaşayın görüşün görüşmeyin kimse karışamaz ama eşiniz sizin yüzünüzden annesiyle iki yıl görüşmemiş bu hiç normal değil, hoş da değil yazık.
Konu sahibi az değil var. Kaynananın dişine göreSadece annesini paylaşmamış söz söyleyerek paylaşmış ve bilerek paylaştığını kendi söylüyor konu sahibi :)
Siz kaç kez aradınız 6 ay sürece?Hiç bir iletişimimiz olmadı 6 ay boyunca bunu kendinde hak görmesi normal mi sizce?
Ama siz epeydir KV ile görüşmüyorsunuz..belli ki teknolojide kendini aşmışİnanın beni baz alarak sadece yazsaydı kimseden çekinmem bunu yazardım yada yine görüşmemeyi tercih ederdim.rehberinde üç beş kişi var .hani klişe olacak ama yemin edebilirim ama ispatlayamam
Valla çok açık sizde biliyorsunuz görünen köy klavuz istemezTam olarak yazın buyrun
Oldu olacak şööyle bir saçlarını da bileğine dolayıp ibret-i alem diye meydan dayağı atsın. Aile ilişkilerinizi bu taktiklere rağmen iyi sürdürebiliyorsanız tüm yakınlarınıza üstün hizmet madalyası takılması lazım.annenize olayi anlatin zaten sizde sinir olup bilerek resim paylasmissiniz annenizede olayi anlatin bebek sevmeye gelincede dalaverecilerin cicugunu sevme diyin olayi esinizede anlatin .
hatta ben olsam gicikligina bir kac resim daha atardim annemle canim cicim bebegim torunun geliyo falan diye .
siz art niyetle annenizi onu gicik etmek icin paylassaniz bile kimse annenize sevginizi gosterdiniz diye size dalaverici diyemez .
gicikligina veya tesadufen annesiyle fotografini paylasmis ne farkeder ??Oldu olacak şööyle bir saçlarını da bileğine dolayıp ibret-i alem diye meydan dayağı atsın. Aile ilişkilerinizi bu taktiklere rağmen iyi sürdürebiliyorsanız tüm yakınlarınıza üstün hizmet madalyası takılması lazım.
İşte bu mantıkla dalavereci deyip gelinini etiketlememiş, üzerine alınmasına ne gerek var…gicikligina veya tesadufen annesiyle fotografini paylasmis ne farkeder ??
al kaynana annemi gor kudur yazmamis
annesiyle fotografini paylasip iyiki varsin demis ne yani buna niye gicik oluyor ki kaynana ?!?
ben size soyleyeyim cunku o kaynananin kalbi fesat . bir insanin annesiyle fotograf paylasmasindan daha dogal bisey yok kaynana laf sokmaya yer ariyor .
ben annemle fotografimi paylasicam ve bize dalavereciler diye laf sokacak öyle mi
konuyu bana cekmenizin de bir anlami yok ben fikrimi yazdim .buraya ornek gelin,ornek insan olayim herkese diye de kaydolmadim . fikirlerimi yaziyorum
Namusunuza mı iftira attı, canınıza mı kastetti?Ben kendi haklı sebeplerim varken görüşmedim ama eşimi manipüle etmedim.ikimizin görüşmediği ortak neden çok fazla çok ağır seyler oldu . bunu eşimde gördü.detaya girmek istemiyorum fakat çoook haklı gerekçelerimiz vardı.
bakin anlamadiginiz sey su bu kadin annesinin fotografini paylasip kaynanada neymis anne gibisi var mi yazsa hakliydiniz ancak kadin sadece annesinin fotografini kendi hesabindan paylasmis ve kayinvalideyi hedef gisteren bir soz soylememis . ama kv anne kiz benzerliginden yola cikarak anne kiza dalavereci demis .İşte bu mantıkla dalavereci deyip gelinini etiketlememiş, üzerine alınmasına ne gerek var…
Kayınvalide de gelinimle annesi dalavereci yazmamış kiannesiyle fotografini paylasip iyiki varsin demis ne yani buna niye gicik oluyor ki kaynana ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?