• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Sorunu Bitmiyor

Kv ler neden hep böyle ya. Geneli böyle. Gelin degil de sanki kölesi gibi görür cogu .
Her istediklerini yaptiracaklar.
Sanki kocayla degil bütün aileyle evlenilmis gibi

Kv ler neden hep böyle ya. Geneli böyle. Gelin degil de sanki kölesi gibi görür cogu .
Her istediklerini yaptiracaklar.
Sanki kocayla degil bütün aileyle evlenilmis gibi

Aynen öyle bende buna sinirleniyorum zaten.O zaman ayrı evde yaşamasaydık hem masraf olmazdı hemde mutlu olurlardı.

Bende eşime dedim.Sen kendi ailenle bebim aramda denge kurmuyorsun ki.Onların sözcüsü gibisin diye.
karşınızda ailesini savunmak zorunda kalmasın bu çok önemli kimse ailesine laf söyletmez ailesini kötülediğiniz sürece asla asla aranız iyi olmaz aksine onlara itmiş olursunuz mesela çaırdılarmı sizi yada geleceklermi hastalanın öenmli bir iş çıkartın kendinize ay çok isterdim ama gelemedim böyle böyle araya mesafeye koyun eğ

karşınızda ailesini savunmak zorunda kalmasın bu çok önemli kimse ailesine laf söyletmez ailesini kötülediğiniz sürece asla asla aranız iyi olmaz aksine onlara itmiş olursunuz mesela çaırdılarmı sizi yada geleceklermi hastalanın öenmli bir iş çıkartın kendinize ay çok isterdim ama gelemedim böyle böyle araya mesafeye koyun eğ

Ama oda benim aileme saldırdığı için bende dayanamıyorum.Onlar hiçbirşeyden geri kalmadığı için bu tarz bahaneleri kabul etmiyorlar.

karşılıklı olmuş demek ailerlerinizi buşekilde kimn ailesi daha kötü daha iyi diye yarıştırmaya başlayınca malasef iş çığırından çıkargider işte

Ama oda benim aileme saldırdığı için bende dayanamıyorum.Onlar hiçbirşeyden geri kalmadığı için bu tarz bahaneleri kabul etmiyorlar.

Ya ne desem bir çözüme ulaşmıyor.Çok büyük lavgalarda ettik bu konuyla ilgili.Ama anlamıyor kendini ve ailesini mükemmel sanıyor biz şöyle bağlıyız böyle bağlıyız.
konuşmakla anlamıyorsa davranışlarınla göstereceksin.
sana anası için dolaylı hakaret ediyor farkında mısın?
sen her gün gitsen de o kv, görümce sana laf sokacak, eleştirecek bir şeyler bulacaklar çünkü kocan onlara bu yüzü veriyor.
kocan senin ailene gelince ne bahane üretiyorsa, sen de aynılarını söyle. tıpkı senin gibi sıkılıyorum, bunalıyorum, kafamız uyuşmuyor vs.

bir de ev hanımıysan eşin gelince hemen çok işin varmış gibi yap. o gelince işler bitmiyor gibi davran. böylece tüm gün meşgul olduğunu düşünüp ısrardan vazgecebilir.

konuşmakla anlamıyorsa davranışlarınla göstereceksin.
sana anası için dolaylı hakaret ediyor farkında mısın?
sen her gün gitsen de o kv, görümce sana laf sokacak, eleştirecek bir şeyler bulacaklar çünkü kocan onlara bu yüzü veriyor.
kocan senin ailene gelince ne bahane üretiyorsa, sen de aynılarını söyle. tıpkı senin gibi sıkılıyorum, bunalıyorum, kafamız uyuşmuyor vs.

bir de ev hanımıysan eşin gelince hemen çok işin varmış gibi yap. o gelince işler bitmiyor gibi davran. böylece tüm gün meşgul olduğunu düşünüp ısrardan vazgecebilir.

Aynen bir araya geldiğimizde hemen bir akıl veriyorlar.X öyle sevmez bunu giymez.Bunu böyle yap saçma sapan işler ya

Aynen bir araya geldiğimizde hemen bir akıl veriyorlar.X öyle sevmez bunu giymez.Bunu böyle yap saçma sapan işler ya
işte bu yüzden sen istemedikçe gitme.
gittiğin için kaç kez teşekkür aldın eşinden ve ailesinden?

hepimizin başından bir şekilde geçiyor bu süreç. ben 1 aylık evliyken eşime, ayrılıp, kendisini annesine iade edeceğimi söylediğim zaman yaptığı hataların farkına varabildi.

er ya da geç orta yolda buluşulmalı evliliğin selameti için.

İstemediğiniz hiç birşeyi yapmayın, kendinizden taviz vermeyin. Olan sadece size olur.sanmayın ki memnun olurlar mutlu olurlar. Hep gidersin gidersin bir gitmezsen senden kötüsü yok.görümceniz ne hakla sizi arar da kendi ailenize daha çok gidiyorsun der. Beni senin anan doğurmadı deseydiniz ya.

Neye karar verdin simdi?

Eşim geldi az önce eve.Kendisine dedim bu akşam annene gidelim diye.Kabul etmedi evde dinlenmek istiyormuş.Cumada gitmeyi düşünmüyorum.Cumartesi gidip konuşucam kayınvalidemle uygun bir dille.Evcimen bir insan olduğumu 10 günde bir görüşmenin benim için yeterli olduğunu , bunun için alınganlık yapmamasını belirticem.Kendi aileme ne kadae vakit ayırıyorsam onlarada o kadar vakit ayırdığımı söyliycem.Bakalım inşallah çözüm olur.

Benim de eşim Konyalı. Ben de çok alakasız bir batı ilindenim. Benim aile yapım da sizinkine benzer. Eşimin ailesi ile farklı şehirlerdeyiz. Ben en baştan tavrımı koydum. Onlar da uymak zorunda kaldılar.

Eşim geldi az önce eve.Kendisine dedim bu akşam annene gidelim diye.Kabul etmedi evde dinlenmek istiyormuş.Cumada gitmeyi düşünmüyorum.Cumartesi gidip konuşucam kayınvalidemle uygun bir dille.Evcimen bir insan olduğumu 10 günde bir görüşmenin benim için yeterli olduğunu , bunun için alınganlık yapmamasını belirticem.Kendi aileme ne kadae vakit ayırıyorsam onlarada o kadar vakit ayırdığımı söyliycem.Bakalım inşallah çözüm olur.

Ayrica esine de kesin bir dille belirt. Sen benim aileme gelmezsen bende senin ailene gelmem de

Nasıl alıştırırsan öyle gider canım hiç bi mecburiyetin yok .Ama erkekler ne kadar hakli olursan ol her zman anakuzusu dur . Hergün neden ariyasin ki onlar arıyor mu bak ben evlendigimin ilk aylari kv öyle değer verdim ki samimi ama sonra ne oldu yapmadığını bırakmadı aynı apartmandayiz düşün ne kadar zor eşim anneme yardım et o yaşlı derdi tövbe rabbim annesi bende sağlam o kadarfa yaşlı değil 50 yani her işi yapar bende hastalık çok en ufak işi yapsam yorulurum çok büyük kavgalar ettik ama taktiği var ben onu severim der arkadan beni yilan gibi sokar aklini kullan kürtçe bi söz var canım derlerki "Duru nuru " Türkçesi uzak nur gibidir yani o anlama gelir jurtcesi daha mantıklı aslinda ben net ceviremedim

Back