Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kv Sorunu Bitmiyor
- Konu Sahibi yorulan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
görümcen kim ki sana hesap soruyor?Eşimde bağırmaya başladı gidicem görüşücem ailemle sen onları haketmiyorsun , sana değer vermesinler.Üzülmesinler.Ben annem yerinde olsam bu kızı getirme derim senin için.Konuşucam hepsiyle sana minnet etmesinler gibi şeyler söyledi.
eşim bana bu lafları söylese sittin sene ailesine gitmem.
eşin seni aşağılayarak istediklerini yaptırmak istiyor.
eğer bu tuzağa düşersen, her sorunda hakaret dozu ve baskının şiddeti artar.
gitme. eşine neden gitmediğini şöyle açıkla: "senin de dediğin gibi ben aileni haketmiyorum. senin gibi anlayışlı, düşünceli, karısına saygı duyan kocayı da haketmiyorum.
ne yapalım. kaderin buymuş.
benim gibi zalim bir kadın düşmüş payına"
der. bir daha asla konuşmazdım özür dileyene kadar.
şimdi kararlı olma zamanı. yoksa ne eşinin, ne ailesinin baskısı, saygısızlığı bitmez.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
nece yazdın bacım?Ayni durum bndede vrdi (halen var tabi ). Gdip geliyodm sonra bi ara gitmedm aramstm ole snrda bana telfnd sole dedi smdimi aklma gelmiss aramak digrki gelinler gbi deilmsm fln filan canm cok skldi bidaha ne arardm ne gittim 1 ay ole gecti 1 aydn sonra hamile oldugumu ogrendm tabi ne hayrli olsuna aradi nede geldi dusuk tehlkem vrdi kanamam oluyodu aramadida kendi annem geliyodu 2 3gunde bi evmi temzliyodu yemegimi yapiyodu ( ha ama soncta benm annem ne ypmasada kiymetli o taraf olur es icin ).neyse iste 1 ay gecti kurtj olcm tabi esimin annesi kardeside geleckms soledi bana kndi annem geldi onun annesi geldi yatas verdi doktor odaya girdik tabi ben hc konusmadm kurtj oldum ciktk eve geldik yne kendi annem geldi eve 2 saat durul gitti aksamada kv geldi durdu birzz iste bu zmndn basladi esim anneme gdcn hatta sbh oraya birkcm is cikisi alacam seni dedi tbi krsi geldm istemiyodm bole olmsini kavga ettk ya esimi karsima alip kavga etmeye aramzn yuvmzn bozulmsini izlecm yada gidp gelcm okdrr dusundmki okdr agldmki ne zmn gdym desem esime olan sevgm engel oluyo bana gdmedm nyse kabullndm smdi bizden ckmiyooooo hafta ici gece gunduzz burda kaliyo hsfta sonuds gidiyo eve halen burdaa bende bunaliyom napacgmi blmiyom gozumde yas kalmdi tukndm artk...
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
kocan senin ailene saygısızlık yapıyor ve sen eşin kadar tepki göstermiyorsun eminim.Sıkılıyormuş.Beni bırakır yukarı çıkmaz.Almaya gelir yine çıkmaz.5 Kere gidiyorsam birinde belki.
sen benim ailemi sevip saymazken, ben senin ailene mecbur değilim desene.
- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
bende göçmenim eşimde göçmen en başında şunu söyleyeyim bizde gidilir gelinir kalabalık sofralar akraba günleri fazlasıyla olur iki tarftada ben katılamam çalıştığım için sizin yetiştirilme tarzınız öyleymiş göçmenlerin hepsi böyle gibi algı oluşturmayın aile olmayı beceyemeyecekseniz neden evlendiniz eşinizin ailesine değer vermek zorundasınız oda aynı şekilde aile olunursa habersizi gidip gelinirde sorun yapılmamalı eğer bu sorunsa gelecek çok daha büyük sorunlar var haberiniz olsunKızlar merhaba , yine ben.
Biraz uzun olacak ama buradan başka anlatabileceğim kimse yok.Yeni evliyim.Eşimle severek eğlendik.Birbirimizden epey farklıyız.Yetiştirilme biçimi olarak.
Ben göçmenim.Kendisi konyalı.
Benim ailem çok büyük bir aile değil.Onunkisi sırf kardeş yiğen anne baba 16 kişi.Bense 4.Her hafta bir akrabaya giderler.Gelenleri gidenleri bitmez.Kalabalık sofralara , kalabalık evlere alışmışlar.Bizde dayı teyze dışında kimseyle bir bağ yok.Yalnızdık hep kendi kendimize kaldık.
Asıl konuya gelirsem yapı olarak insanlarla mesafeliyim.Yalnızlığı bireyselliği daha çok seviyorum.Ve bu evliliğimde problemleri doğuran unsur.
Kayınvalidem pazartesi cuma hatim grubunu çağırmış.Beni de aradı sende gel diye , bende müsait olursam gelebileceğimi söyledim.Pazartesi gidemedim.Gece uyuyamadım ve yetişemedim.Yalnız yardım etmemi gerektiren bir pozisyon yok.6 Kişiler zaten ikram yapmıyorlar.Öylr bişey olsa elimden geleni yaparım.
Neyse bugün eşimi aradı kayınvalidem.Yorulan cuma gelicek mi dedi.Eşimde gelicek dedi.Bende kızdım benim adıma neden karar veriyorsun diye.Birde benim gitmemin bu kadar mesele olması ayrı bir canımı sıktı.Zaten bir önceki konumda anlatmıştım.Bazı hoşlanmadığım şeylerden dolayı bir haftadır gitmiyordum mesafe koymak için.
Geçen haftada yurt dışında ki görümcem aradı.Anneme niye hiç gitmiyorsunuz.Kendi annene her hafta sonu gidiyorsunuz.( kendi ailemle onlar kadar görüşmüyorum. ) Annem üzülüyor gibi şeyler söyledi.
Bende bugün eşime hepiniz aynısınız diye bu telefon konuşmasını anlattım.Anlatmamıştım çünkü.Eşimde bağırmaya başladı gidicem görüşücem ailemle sen onları haketmiyorsun , sana değer vermesinler.Üzülmesinler.Ben annem yerinde olsam bu kızı getirme derim senin için.Konuşucam hepsiyle sana minnet etmesinler gibi şeyler söyledi.( eşimin değer diye söylediği şeyi ben hayatıma müdahale ve baskı olarak görüyorum çünkü herşeyi çok biliyorlar.Muhtemelen eşimde konuşacak.Bu konularda nettir. )
Şimdi kızlar ben cuma gideyim mi ?Ve ne yapmalıyım.Istiyorlar ki hep beraber olalım.Her gün telefonla tek tek hepsini arayayım.Akşam yemekleri yiyelim sabah kahvaltılarına gidelim.Bende eşimle başbaşa olmak istiyorum.
Yanlış isem beni aydınlatın lütfen.Sıkıldım bu mevzulardan ne yapayım ben ?
Teşekkürler şimdiden.
- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 28
Eger çalışan biri degilsen evde oldugun icin git derim kendi tecrübem ne kadar annen ailen şoyle boyle desende gitmek istemesende esin seni haksiz buluyor..ama sen git ailesi hakkinda yorum yapma inan onlarda zamanla anliyorlar cünkü sen ona ailen kotu deyince hep bir savunma modunda oldugu icin yapilan yanlislari idrak edemiyor ve kabullenmiyor ama sen ses etme bak kendi görecek.
- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Diyorum ya ya boyun eymem lazm ya da cikip gitmem yuvami bozmam lazm emin olki 1 aydir deli gbi dusunuyom napsm diye kfayi yedirtecek bu dusuncee beni tek basima cozemiyom ailemede bsy soleyemiyom skstimm kaldmm...kocan senin ailene saygısızlık yapıyor ve sen eşin kadar tepki göstermiyorsun eminim.
sen benim ailemi sevip saymazken, ben senin ailene mecbur değilim desene.
- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
Ayyy ne güzel görüşmemeniz . Evet hep daha daha daha diyorlar .Mesafeyi en başta bahanelerle koymak gerek sürü halinde yaşamaya bayılıyor bazısı
Vala benimki bana iş yaptırmaya beni günlerinde kullanmaya bayılıyordu, otururdu herşeyi üzerime bırakır yedir içir yıka topla, her misafirin de aynı terane.Birde gözünün önün de elinin altında olunca, kontrol etmesi kolay oluyordu herşeyime müdahale edebiliyor du rahatlıkla, alışmış çünki yönetmeye herşeyi ve herkesi, aman şimdi olurya kocamla dışarı mışarı çıkarımda ne gerek var masrafa :) Çok fazla rezil durumları alt etmek zorunda kaldım ama geçti gitti çok şükür.
- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
bende göçmenim eşimde göçmen en başında şunu söyleyeyim bizde gidilir gelinir kalabalık sofralar akraba günleri fazlasıyla olur iki tarftada ben katılamam çalıştığım için sizin yetiştirilme tarzınız öyleymiş göçmenlerin hepsi böyle gibi algı oluşturmayın aile olmayı beceyemeyecekseniz neden evlendiniz eşinizin ailesine değer vermek zorundasınız oda aynı şekilde aile olunursa habersizi gidip gelinirde sorun yapılmamalı eğer bu sorunsa gelecek çok daha büyük sorunlar var haberiniz olsun
Kimse evlendim diye eşinin ailesine değer vermek zorunda değil,evlilikden anladığınız bumu yani ? Karşılıklı saygı duymalı iki tarafta ,ama iki tarafta hiç bişeye mecbur değil.Çok yanlış düşünüyorsunuz.Aile evlendiğimiz adamla olunuyor, haber vermeden gelmek aile olduk demek değildir. Haber vermek ,müsade istemek bunlar çok önemli şeyler.
Kızlar merhaba , yine ben.
Biraz uzun olacak ama buradan başka anlatabileceğim kimse yok.Yeni evliyim.Eşimle severek eğlendik.Birbirimizden epey farklıyız.Yetiştirilme biçimi olarak.
Ben göçmenim.Kendisi konyalı.
Benim ailem çok büyük bir aile değil.Onunkisi sırf kardeş yiğen anne baba 16 kişi.Bense 4.Her hafta bir akrabaya giderler.Gelenleri gidenleri bitmez.Kalabalık sofralara , kalabalık evlere alışmışlar.Bizde dayı teyze dışında kimseyle bir bağ yok.Yalnızdık hep kendi kendimize kaldık.
Asıl konuya gelirsem yapı olarak insanlarla mesafeliyim.Yalnızlığı bireyselliği daha çok seviyorum.Ve bu evliliğimde problemleri doğuran unsur.
Kayınvalidem pazartesi cuma hatim grubunu çağırmış.Beni de aradı sende gel diye , bende müsait olursam gelebileceğimi söyledim.Pazartesi gidemedim.Gece uyuyamadım ve yetişemedim.Yalnız yardım etmemi gerektiren bir pozisyon yok.6 Kişiler zaten ikram yapmıyorlar.Öylr bişey olsa elimden geleni yaparım.
Neyse bugün eşimi aradı kayınvalidem.Yorulan cuma gelicek mi dedi.Eşimde gelicek dedi.Bende kızdım benim adıma neden karar veriyorsun diye.Birde benim gitmemin bu kadar mesele olması ayrı bir canımı sıktı.Zaten bir önceki konumda anlatmıştım.Bazı hoşlanmadığım şeylerden dolayı bir haftadır gitmiyordum mesafe koymak için.
Geçen haftada yurt dışında ki görümcem aradı.Anneme niye hiç gitmiyorsunuz.Kendi annene her hafta sonu gidiyorsunuz.( kendi ailemle onlar kadar görüşmüyorum. ) Annem üzülüyor gibi şeyler söyledi.
Bende bugün eşime hepiniz aynısınız diye bu telefon konuşmasını anlattım.Anlatmamıştım çünkü.Eşimde bağırmaya başladı gidicem görüşücem ailemle sen onları haketmiyorsun , sana değer vermesinler.Üzülmesinler.Ben annem yerinde olsam bu kızı getirme derim senin için.Konuşucam hepsiyle sana minnet etmesinler gibi şeyler söyledi.( eşimin değer diye söylediği şeyi ben hayatıma müdahale ve baskı olarak görüyorum çünkü herşeyi çok biliyorlar.Muhtemelen eşimde konuşacak.Bu konularda nettir. )
Şimdi kızlar ben cuma gideyim mi ?Ve ne yapmalıyım.Istiyorlar ki hep beraber olalım.Her gün telefonla tek tek hepsini arayayım.Akşam yemekleri yiyelim sabah kahvaltılarına gidelim.Bende eşimle başbaşa olmak istiyorum.
Yanlış isem beni aydınlatın lütfen.Sıkıldım bu mevzulardan ne yapayım ben ?
Teşekkürler şimdiden.
Şimdi siz başbaşa olmak istiyorsunuz en doğal hakkınız ama,
Eşiniz tarafınıza bakılınca öyle görünmüyor.
Ve huylu huyundan da vazgeçmez.
Görüşmeyi ancak asgariye indirerek kırmadan başlamalısınız,bu şekilde de eşinizde sizi üzecek gibi görünüyor.
- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
Yani herkes aynı yollardan geçiyor. Bu erkek aileleri pek kıymetli oluyor galiba. Bu durumlarda keskin şeyler yapmamak kesin kararlar almamak lazım. Eşe de net olmak lazım. Mesela benim eşim o olmadan annesine gidip oturmayacağımı bilir. Kayınvalidem sürekli bana gelip, sürekli çağırıp davet ettiği halde bu kuralımı bozamadılar. Eşimle gider eşimle gelirim. 8 senedir bu durum böyle.
Yani benim kayınvalidem böyle arayıp sürekli bi durum için çağırsaydı büyük bi ihtimalle telefonda gelirim sinyali vermezdim. Yani bu hafta o günlerde işim var haftayada bakarız derdim. Ve gerçekten o günlere bi iş uydururdum gerekirse. Ben gündüzleri gitmem. Ama gündüzden bi tatlı, kek, kurabiye bişey yaparım akşam eşim gelmeden sofrayı hazırlar hemen derim yemeği yiyelim annenlere gidelim çaya şunu hazırladım derim. Yani eşime bırakmam hadi gidelim deme lüksünü. Ben gidelim dediğim için zamanı ben ayarladığım için eşimde gitmek istemiyosun sevmiyosun şöyle böyle demez.
Yani benim kayınvalidem böyle arayıp sürekli bi durum için çağırsaydı büyük bi ihtimalle telefonda gelirim sinyali vermezdim. Yani bu hafta o günlerde işim var haftayada bakarız derdim. Ve gerçekten o günlere bi iş uydururdum gerekirse. Ben gündüzleri gitmem. Ama gündüzden bi tatlı, kek, kurabiye bişey yaparım akşam eşim gelmeden sofrayı hazırlar hemen derim yemeği yiyelim annenlere gidelim çaya şunu hazırladım derim. Yani eşime bırakmam hadi gidelim deme lüksünü. Ben gidelim dediğim için zamanı ben ayarladığım için eşimde gitmek istemiyosun sevmiyosun şöyle böyle demez.
- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
benim evlilkten anladığım bu malasefki bu canım ya kocalarda ağacta yetişmiyo ki toplayasın bende ağaçta yetişmedim ailem ve onun ailesi benim için çok değerli ve önemli kısa ve netKimse evlendim diye eşinin ailesine değer vermek zorunda değil,evlilikden anladığınız bumu yani ? Karşılıklı saygı duymalı iki tarafta ,ama iki tarafta hiç bişeye mecbur değil.Çok yanlış düşünüyorsunuz.Aile evlendiğimiz adamla olunuyor, haber vermeden gelmek aile olduk demek değildir. Haber vermek ,müsade istemek bunlar çok önemli şeyler.
- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
benim evlilkten anladığım bu malasefki bu canım ya kocalarda ağacta yetişmiyo ki toplayasın bende ağaçta yetişmedim ailem ve onun ailesi benim için çok değerli ve önemli kısa ve net
Herşey karşılıklı sınırlarınıza girmeden sizi kırıp dökmeden, yanınız da olmuşlardır oyüzden sizde seviyor sayıyor değer veriyor ve karşılığını görüyorsunuzdur. Ama herkesin kv desi kp de öyle değil ne yazıkki benim gördüğüm tek şey oğlunuda benide baskı altına almaya çalışan bir kv deydi,yalanla dolanla iftirayla edepsizlikle..Evime gelen misafire bile oğlumun kazancını ona buna yediriyor diyecek kadar şuursuz bir kv de
- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
benim ilk evliliğim kv yüzünden bitti ama tabiki sonradan karşımdaki insanın ailesine karşı gardımı aldım ama bana karşı çok düşünceliler bende öyle oldum görümcem mesela evine birşey alır benim beğeneceğimi düşünür banada alır eşim eve meyve alır annmede alır bunlar ufak tefek şeyler ama karşılıklı değerin göstergesidir bana göre ilk evliliğimden biliyorum ki böyle sorunlar varsa iş kocada biter orta yolu bulamayan karısına laf söyleten erkek olmaz olsun bana göreHerşey karşılıklı sınırlarınıza girmeden sizi kırıp dökmeden, yanınız da olmuşlardır oyüzden sizde seviyor sayıyor değer veriyor ve karşılığını görüyorsunuzdur. Ama herkesin kv desi kp de öyle değil ne yazıkki benim gördüğüm tek şey oğlunuda benide baskı altına almaya çalışan bir kv deydi,yalanla dolanla iftirayla edepsizlikle..Evime gelen misafire bile oğlumun kazancını ona buna yediriyor diyecek kadar şuursuz bir kv de
- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
benim ilk evliliğim kv yüzünden bitti ama tabiki sonradan karşımdaki insanın ailesine karşı gardımı aldım ama bana karşı çok düşünceliler bende öyle oldum görümcem mesela evine birşey alır benim beğeneceğimi düşünür banada alır eşim eve meyve alır annmede alır bunlar ufak tefek şeyler ama karşılıklı değerin göstergesidir bana göre ilk evliliğimden biliyorum ki böyle sorunlar varsa iş kocada biter orta yolu bulamayan karısına laf söyleten erkek olmaz olsun bana göre
Evet haklısınız en baştan eşim tavrını koysaydı benim evim,benim eşim böyle kabullenin deseydi ,saçma sapan isteklerine dur deseydi ben ve benim gibiler de mücadele etmek zorunda kalmazdık ama, “hem pastam dursun,hem karnım doysun” gibi davrandı eşim de tavizler tavizleri doğurdu,şimdi düzeldi ama düzelene kadar da hep mücadele etmek zorunda kaldım.Buda onlara karşı içimde ne varsa bitirdi,yerini geçmeyen bir öfkeye çevirdi :/
Doğru düşünüyorsun, eşini buna ikna et ..diğer türlü ilişkiler lackalasiyor. .
Senin ailene hangi aralıklarla gidiyorsunuz ?
Bu söylediğim aralıklarda gidiyoruz
Yeni evliymişsiniz ilk zamanlar alışana kadar bu tarz sorunlar olur bende yaşadım çevremde de çok görüyorum ne ilk ne sonsun yani zamanla alışır o aileye benimsersin yeterli geçinmeye gönlün olsun gidiyimmi gitmeyimmi diye düşünmek yerine git kuran okunuyormuş sende iki dua edersin kayınvaldeninde gönlü olur bi taşla iki kuş bu sebeplerden ne kendini ne eşini nede annesini üzmeye deymez kayınvalden nasıl biri başka sorun varmı bilmiyorum ama bu gitme gelme sorun etmeye deymez bence
Kayınvalidem çocuk gibi hemen ağlayacak bişey bulur üzülür.Gideriz kalın diye ısrar eder.Yada ertesi gün hemen yine çağırır.Istiyor ki hep yanında olalım.
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Neden sürekli erkek ailesi on planda tutulmaya çalışılıyor anlamıyorum . Şöyle yap , ne zaman gidelim derse git ,ertesi gün de kendi ailene götür .madem öyle benimki de aile ben de özlüyorum ,de ..bir süre sonra anlar ve sıkılır, baskı yapmaktan da vazgeçer belki ..Bu söylediğim aralıklarda gidiyoruz
O zaman esine verecegin cevap cok basit. Hayatim sen nasil benim aileme gelmiyorsun sikiliyorsun bende senin ailenden sikiliyorum gelmiyorum.
O zaman da savunması şu sen kadınsın senin annenle benim paylaştığımdan daha çok şey paylaşabilitsin benim ailemle diyor.