Kv Sorunu Bitmiyor

senin kocan senin ailenle görüşmezken bu baskısını ağzına odunla vurarak kapatırdım sanırım ,idengezsiz adam cevabını veremiyor musun sen bunun

Vermez olurmuyum bir haftadır konuşmuyorum nerdeyse.Bu kadar kıymetlilerse dizlerinin dibinden ayrılmasaydın bile dedim.

kocan senin ailene saygısızlık yapıyor ve sen eşin kadar tepki göstermiyorsun eminim.

sen benim ailemi sevip saymazken, ben senin ailene mecbur değilim desene.

Ya ne desem bir çözüme ulaşmıyor.Çok büyük lavgalarda ettik bu konuyla ilgili.Ama anlamıyor kendini ve ailesini mükemmel sanıyor biz şöyle bağlıyız böyle bağlıyız.

Öyle bir algı yaratmadım konya ve göçmeni belirtmemin sebebi hayat tarzı farklılıkları.Zaten göçmen aileleri böyledir diye yazmadım benim ailem böyledir dedim.

Ben zaten şöylesiniz böylesiniz demedim.Ama kendi ailesine laf söyletmeyip hemen benin ailemle kıyaslayınca sinirleniyorum.

Sorun esinizdeymis. Siz gitmek istemediginiz bir yere gitmeyin elbette. Beni de ilk zamanlar her yere cagirirlardi mevlut hatim birsuru aktivite. Hic birine gitmedim. Tekrar tekrar cagirdilar gitmedim. Mecbur degilsiniz sonucta

Artık hiç umrumda değil.Benim adıma plan yapılmasından haberim olmayan şeylerden trip atılmasından bundan sonra mesafeli olucam.Onlar böyle sıkboğaz ettikçe gidesim varsa da kalmıyor zaten.

Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin ama uzaklaşmayinda sonucta eşinizin ailesi orta yolu bulmaya calisin boyle kalabalik aile oldugunu biliyormuydunuz yoksa bilmiyerekmi evlendiniz bilmiyorm ama isiniz zor esiniz anladigm kadariyla ailesine düşkün

Bende eşime dedim.Sen kendi ailenle bebim aramda denge kurmuyorsun ki.Onların sözcüsü gibisin diye.

Resmen kendimi gördüm. Aynı her şey yani. Biz de küçük aileyiz eşimin ailesi geniş ve çok alışmışlar hep beraber olmaya. Ben de kalabalığı severim ama sürekli olunca çok bunalıyorum. Ve her hafta gidiyoruz yani k.valideme. 1 hafta gitmesem konusu oluyor. 1 hafta gitmeyince bir sonraki hafta resmen mecbur gitmemiz gerekiyor gibi bir durum oluyor. K.validemi 3 gün üstüste aramasam hemen sesi falan değişiyor. Her gün gitsem sıkılmazlar yani o derece. Ama beni severler o yüzden art niyet olmadığı için çok kızamıyorum. Ve gidince eşim çok mutlu oluyor, napayım ben de alışmaya çalışıyorum.

Siz konuşun kv ile. Onun istediği kadar sık gidemeyeceginizi boşuna eşinizle konuşmaması bu konuyu sizinle konuşmasini soyleyin. Madem kırmak da istemiyorsunuz sadece önemli gördüklerine gitmeye çalışın. Sıfırdansa onu kabul eder. Sorana da bugün gelemedi pazartesi gelecel inş gibi cevap verir.

Kalabalık aile olduğunu biliyordumama.Kayınvalidem görümcem eşimin evlenmesi için o kadar istekliydi ki.Evlendi kıymete bindi.Düğün günü ağlamalar.Düğünün ertesi günü hemen yemeğe çağırmalar.1 Ay boyunva kayınvalidem eşim arayıp oğlum tıkırtı duyuyorum sen geldin sanıyorumdiyip ağladı durdu.Bilseydim böyle olacağını evlenmezdim.Biz kız aldık yani ailemle kısaca.

Iyiyken birşey olmuyorda en ufak bitşeyde kötü oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…