kv sinir ediyor artık beni

Sen buna kv derdi diyorsan benimkini bi oku gercekten utanirsin :KK66:

çocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
Cok paran varsa git bakici tut ananeler ve babaneler senin cocuguna bakmak zorunda degil. Bizde bi laf vardir g.t.ne guvenen borazanci basi diye. Bakacak tabi bide yemegini yapacak tabi madem oyle isi birak parani eve vermemis olursun cocuguna da kendin bakmis olsun sorun da kalmaz :KK66:

çocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
eğer çalışmasaydın ve bu cümleyi eşin sana kullansaydı ne yapardın?çocuğuna kendin bakma gibi bi zorunluluğun olduğu halde eşinden bunu duymak kırıcı olurdu sanırım.anneanneler babaanneler çocuklara baktığında bütün hayatları değişiyor.sosyal bi kadınken asosyal oluyorlar mesela..bu kadar bencil olunmamalı..

Genelde sinirli ve tersleyen bir üslubu yoksa, şu durumda abartacak bir şey yok çok fazla. Eşin de e
Senin yanında olmuş. Bütün parayı kayınvalideyle ortak harcamalara veriyorsan tamam ama senin evinin masraflarına gidiyorsa bakmak zorunda değil bebeğe. Sizin hatrınız için yapar ama kıymetinin bilinmesi, azıcık nazının çekilmesi gerekir o durumda

kp veriyorum ben parayı eger ben çalışmasaydım şimdiye çoktan boşanmış olurdum. kv derdi benimle degil kple ben bu alileye gelin gelmeden önce kp başka bi kadınla görüşüyormuş ve hala devam ediyor. Anladınızmı kızlar sorun bu

ben anladım kv mi senin evinde sen mi onun evindesin bu yemeği neden kaynana yapıyor hem çocuğa bakıp hem evlerle mi ilgileniyor ,sanki bunalmış nereye saldıracağını bilememiş br kadın sezdim ben..işin içinde kv denilince hurala gürele saldıracak değiliz heralde değil mi ?

ben saldırın demiyorum kendi evinde bakıyor yaptıgı sadece yemek yapmak çocuga bakmak hafta sonu ben kendi evimide onun evinide temizliyorum zaten bu size anlattıgım küçük bi dertti sadece

X