kv sinir ediyor artık beni

Valla ben kayinvalidenizi nedense haklı buluyorum hem bebeğini ze bakiyo bide akşam yemek hazırlıyor böyle kv yi opunde başınıza koyun benimde bebeğim var benim kv dem daha evlendigimizin ilk ayında çocuğunuz olursa bakmam herkes kendi çocuğuna kendi baksın dedi ki KP yok çok müsait bakabilir o yüzden birazcık Kaf etti diye bu kadar sinirlenmeyin ne kv ler var sukredin biraz

çocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
Pardon hnımefendi ama bu nasıl bir cümledir. Çalışmayın da kendiniz bakın ozaman.Bir kere daha üzüldüm kadıncağıza,ne kocasından hayır görmüş ne gelininden

Pardon hnımefendi ama bu nasıl bir cümledir. Çalışmayın da kendiniz bakın ozaman.Bir kere daha üzüldüm kadıncağıza,ne kocasından hayır görmüş ne gelininden
kp korkusuna yemegi zor yapıyo ön yargılı olma bence hafta sonu evde kalıyorum cumartesi onun evini pazar kendi evimi temizliyorum

çocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
Tum maasınızı kv bakıtıgı ıcın verıyorsunuz yoksa o para ıle ıkı evın ıhtıyacları ıcın mı kullanılıyor

Demekki kendi aranizda oyle anlasmissiniz para konusunda. İnsanlari anlamaya calisin. Biraz minnet edin ki ilerde minnet bulasiniz.kv sizin esinizin annesi bu kadin diye tabir etmeniz hos degil. Kimse kimsenin cocugunu bakmakla yukumlu degil bunu unutmayin.

tamam özür diliyorum ama inanın sadece bu degil ayrı bi eve çıkmamız şu anda mümkün degil

insanlık hali size özel bir tavır değil gibi sanki morali bozukmuş belli.

Sinirli anina denk gelmis belki herzaman boyle degilse , belkide kp tartismis siz gelmeden once..

Fazla ustjnde durma bence hepimizin bazi anlari var birbirine uymayan :)

Yani???

O sana söylemiş, siz altında kalmamışsınız cevabını vermişsiniz.

Kvaliden olgun kadınmış yine de bir şey yok gibi davranmış.

Olayı büyütse ağlasa, zırlasa “seni ben doğurdum ne şekilde okuttuk, büyüttük babanla nasıl konuşuyorsun” diye acitasyon yapsa daha mı makbule geçecekti?

Siz konuyu yanlış anlamışsınız virgül olmadığı için. Kayınpeder eve en son geliyor, kimsenin onunla konuştuğu yok ki.

Ayni bina mi o hatayi ben yanyana ev alarak yaptim ve cok pismanim.Çocuğa bakıyor evet ama evliligim yiprandi onun müdahaleleri yüzünden.Seni cok iyi anliyorum konu sahibi cok farkli sorunlar var belli, fazlaca birikince boyle oluyor ufacik birseye bile sinir oluyorsun.Yapabiliyorsan cocuguna kendin bak calisma

olmuyor 2 sene evde kaldım iş bulamadım abartısız hergün tartışma enayi yerine koyuyordu beni sabah bi çıkardı kp gelecegi saatte eve gelirdi işe girdim biraz beynim rahatladı

öncelikle ben kv altlı üstlü oturuyorum çalıştığım için çocuğa kv bakıyor. eve gidiyorum eşim benden sonra geliyor işten neyse eve geldim biraz oturdum eşim geldi kv mutfakta yemek hazırlıyo eşim yanına gitti bende peşinden gittim kp nerde diye sordum ne bileyim ben gelince kendisine sorarsın diye yüksek sesle söyledi sinirlendim içeri geçtim eşim milletin sinirini niye bizden çıkartıyosun bu sefer eşime bagırmaya başladı kusura bakma biricik karını üzdüm demezmi şok oldum aglayarak kendini sokaga attı bir saat gelmedi kp geldi arkasından kv girdi içeri hiç bişi yokmuş gibi davranıyo kocanla bi problemin var madem ona söyle dimi:mad:artık o evde kafayı yemek üzereyim
kv nin kocasıyla bir problemi yok senle var..çocuklarına bakıyor yemek kendinden soruluyor e tabi yoruluyor o yüzden sana kızıyor..

Aldığım parayı eve veriyorumdan kastınız ne anlayamadım? Yani parayı olduğu gibi kayınvalidenize mi veriyorsunuz? Yoksa kendi evinizin ihtiyaçlarını mı karşılıyorsunuz?

bu kadının şekeri tansiyonu herşeyi var bi kaç kere yığılıp kaldı bi yerde ondan diyorum ben

Ve ona ragmen kadin senin çoçuguna bakiyor öyle mi? :KK57:

Bir gün kadin çoçugun önünde bayilirsa ne olur? Ayrica seker hastalari çogu zaman ani çikislari olabiliyor. Ki kadinin ani çikisi olmadi bile. Sadece birseyi biraz sinirli söyledi. Hepimizin böyle anlari var. Ben olsaydim "tamam anne" diyerek içeriye tekrar giderdim. Sinirli oldugunu, kim bilir biraz yalniz kalmak istedigini düsünürdüm.

Ayrica madem ayri ev imkanin yok, ne diye hemen çoçuk yapiyorsun? Önce ev için para biriktirseydin daha iyi olmazmiydi? Ne olursa olsun, mecburen sartlarina göre yasamalisin o zaman. Bu kadin ile geçinmek zorundasin. Senin yemegini yapiyor, çoçuguna bakiyor. Yani senin yerinde olsam en küçük sey için tavir yapmazdim..

k
Kadın hem çocuk baksın, hem yemek yapsın, bence az bile tepki vermiş.
kesınlıkle sana katılıyorum hem yemek yapsın hem cocga baksın bıde tepkı yesın yok öle dünya ben çalışıyorum 3 ay sonra doğum yapacağım ve sımdıden kara kara düşünüyorum keşke trıp atan bır kaynananam olsada çocuğa baksa ama çocuğuma bakacak bakıcıdan başka kımse yok maalesef

X