- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 38
Pardon hnımefendi ama bu nasıl bir cümledir. Çalışmayın da kendiniz bakın ozaman.Bir kere daha üzüldüm kadıncağıza,ne kocasından hayır görmüş ne gelinindençocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
kp korkusuna yemegi zor yapıyo ön yargılı olma bence hafta sonu evde kalıyorum cumartesi onun evini pazar kendi evimi temizliyorumPardon hnımefendi ama bu nasıl bir cümledir. Çalışmayın da kendiniz bakın ozaman.Bir kere daha üzüldüm kadıncağıza,ne kocasından hayır görmüş ne gelininden
Tum maasınızı kv bakıtıgı ıcın verıyorsunuz yoksa o para ıle ıkı evın ıhtıyacları ıcın mı kullanılıyorçocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
o para evin ihtiyaçları için kullanılıyorTum maasınızı kv bakıtıgı ıcın verıyorsunuz yoksa o para ıle ıkı evın ıhtıyacları ıcın mı kullanılıyor
Yani???
O sana söylemiş, siz altında kalmamışsınız cevabını vermişsiniz.
Kvaliden olgun kadınmış yine de bir şey yok gibi davranmış.
Olayı büyütse ağlasa, zırlasa “seni ben doğurdum ne şekilde okuttuk, büyüttük babanla nasıl konuşuyorsun” diye acitasyon yapsa daha mı makbule geçecekti?
kv nin kocasıyla bir problemi yok senle var..çocuklarına bakıyor yemek kendinden soruluyor e tabi yoruluyor o yüzden sana kızıyor..öncelikle ben kv altlı üstlü oturuyorum çalıştığım için çocuğa kv bakıyor. eve gidiyorum eşim benden sonra geliyor işten neyse eve geldim biraz oturdum eşim geldi kv mutfakta yemek hazırlıyo eşim yanına gitti bende peşinden gittim kp nerde diye sordum ne bileyim ben gelince kendisine sorarsın diye yüksek sesle söyledi sinirlendim içeri geçtim eşim milletin sinirini niye bizden çıkartıyosun bu sefer eşime bagırmaya başladı kusura bakma biricik karını üzdüm demezmi şok oldum aglayarak kendini sokaga attı bir saat gelmedi kp geldi arkasından kv girdi içeri hiç bişi yokmuş gibi davranıyo kocanla bi problemin var madem ona söyle dimiartık o evde kafayı yemek üzereyim
Böyle bir zorunluluğu yokçocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi
bu kadının şekeri tansiyonu herşeyi var bi kaç kere yığılıp kaldı bi yerde ondan diyorum ben
kesınlıkle sana katılıyorum hem yemek yapsın hem cocga baksın bıde tepkı yesın yok öle dünya ben çalışıyorum 3 ay sonra doğum yapacağım ve sımdıden kara kara düşünüyorum keşke trıp atan bır kaynananam olsada çocuğa baksa ama çocuğuma bakacak bakıcıdan başka kımse yok maalesefKadın hem çocuk baksın, hem yemek yapsın, bence az bile tepki vermiş.