Kv, ortak iş söz dinlemeyen eş..

Ne bicim bir anne baba evlat iliskileri var. Cok garip bir aile yapisi var. Herkes birbirinden mal kacirma derdinde ayrica malimizi mulkumuzu yiyorlar demissiniz ama siz yokken anasi babasi vardi. Cok kiziyorum boyle evlenince anasini babasini el gibi gorenlere

Siz ne kadar zeki bir insansınız tebrik ediyorum bu kadar güzel anlatilabilirdi. Sayenizde eşimin durumunu daha iyi anladım. Neden diyodum hep neden. Korkmuyorum etmiyorum diyordu öyle anneye niye böyle diyordum.. aynen böyle yetiştirilmiş.. her anne anne değil ki..

Klasik herşeyi bilen yönetmek isteyen aile tavırları eşin gerçekten kendini çekmedikçe daha çok yaşarsın böyle şeyler ama uyanık ol üzülme onun ailesi onun sorunu onun borcu sen keyfine bak hiç dert etme benim eşimin babası da şuanki oturduğumuz evden çıkmazmış gelip evde dururmuş otururmuş falan boş evde ne alakaysa bazıları böyle gerçekten kendini yıpratma hiç aklı fikri mal mülk olan insanlarla uğraşamazsın...

Size bir faydam olduysa ne mutlu. Teşekkür ederim

Sıkma canını belki kv kp para için senin evliliğini yıkmak istiyor olabilirler. Sen onların istediklerini verirsen onlar bayram ederler. Çalıştığın maaşını kesinlikle ortaya katma ben yaptım yapacağımı 14 bin TL verdim yeter bu kadar de. Maaşından ne eşine nede onlara para verme.. Vede işlerine karışma siz bilirsinizde geç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…