Kv nin bu yaptığı duygu sömürüsü değil mi?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Onceki konularımı bilenler tanırlar artik beni ama tanimayanlar icin ozetle kv kpye bosanma davasi acti. Kp sokakta kaldi. Bize sardi. Iki taraf da bizden maddi beklenti icinde. Daha neler neler ama ozetle bu sekilde.

Kv de yeni bir huy basladi. Daha dogrusu eskiden olan ozelligi iyice ayyuka cikti. Esim ariyor mesela kv hemen aglamakli konusuyor. Ne yapiyim oglum tek basima yemek yaptim bir kisilik diyor. Aman oglum ne yapiyim ben de yalnizim diyor. Kendisi atti kocasini sokaga.

Bugun esime watsaptan fotograf gonderdi. Esim yeni dogmus kvnin kucaginda. Fotografi masaya koyup telefonla fotografini cekip gondermis. Esim bakti hemen dedi ki yalniz kadin ne yapsin uzuluyor bunlara bakiyor cik cik cik cok cani sikiliyor tek basina diye ic gecirdi. Tamam da sana niye gonderiyor dedim. Gondermesin mi dedi hemen ciddilesti. Dedim neden beni dusman gibi algiliyorsun gondermesinin ne manasi var senin moralin bozuluyor. Kusura bakma da benim onceligim sensin dedim. Bisey demedi. Disaridaydik zaten. Kalktik yarim saat annesine gittik.

Sadece dert yandi. Sadece. Bizden esine ev almamizi istiyordu. Esim almak istemiyor almaz da. Kv dun gidip o evleri gezmis. Bize anlatiyor. Su ev su fiyata bu ev fiyata. En ince ayrintisina kadar. Biz de dedik olu yatirim onlar. Bu arada gittigimizde eve girdigimizde o fotograflari elimize tutusturup esimi ve kardeslerini nasil emzirdigine kadar anlatti. Memesini sagip cay kasigiyla iciriyormus. Allah askina lutuf gibi anlatiyor bunu. Annenin gorevi degil mi.

Sonuc olarak duygu somurusuyle laftaki fedakarliklariyla esimin gozunu boyuyor. Bu arada bu kadin kv ile ayni evde yasayamam diye esimi dort yasina kadar kendi kvsine birakmis baksin diye.

Ben cildiriyorum artik. Esim yarin yemege cagirdi bir de. Yarin da bir posta dinlerim. Artik yalniz kadin ayagina her animiza ortak olacak adim gibi eminim. En basta da tatillerimize.

Hak mi reva mi. Ben kv cekmek zorunda miyim siz soyleyin. Bi kosede oturmuyor da. Tum gorusme boyunca esime sarilmadan opmeden elini tutmadan bes dk gecirmez. Sapur supur. Daima canim oglum benim oglum. En kiymetli varligim. Diger kardeslere asla bu ilgi alaka yok. Esimin kardesi diyor ki para sizde diye sana oyle davraniyorlar. Ama esim halen uyanmiyor.

Tipik bir kayinvelide vakası daha :işsiz: neden yahuu bu duygu sömürüsü neden.. sizin için can sıkıcı bir durum birde eşiniz laf söyletmiyor Allah yardımcınız olsun şimdiden umarim düşündüğünüz gibi her anınızdaa olmazz..

Ay ne çok takıyorsunuz şu kaynanaları ya... Bırakın öpsün sevsin ne var bunda? Hayatta anlamadım kocalarını annelerinden kıskanan kadınları anlamıycamda. Onun yeri ayrı sizin yeriniz ayrı. Eşiniz hissetiremiyor sanırım bu ayrımı.
Adam ev almıycam diyormuş. E daha neyi dert ediyorsunuz? Kadının öz oğluna dert yanmasını mı? Bu kadar yapmayın lütfen ya. Ufak tefek şeylerle kocalarınızın başını şişiriyorsunuz sonra adamlar iç güdüsel olarak annesini savununca ağlıyorsunuz. Bende aynı hataları yaptım, yapmadım değil. Ne zamanki sessiz kaldım o zaman eşim gördü her şeyi. Bu kadar takılmayın, oluruna bırakın biraz. Siz kendi annenizi düşünün mesela. Yalnız kaldıgında size koşmayacakta kime koşacak?

Babami gecen yil kaybettim . Annemin ağzından bir kere "yalnız kaldim" lafı duymadım, anılara sığınıyor, babamı hala o evde yaşatıyor,Birlikte yaşama tekliflerimizi reddediyor. Esim bu konuda çok ısrarcı fakat kendisi asla yanaşmıyor . Kimseye rahatsızlık vermek istemiyor. Cok uyumlu bir kadındır, kimseye zararı dokunmaz ,yine de herkesin düzeni farklıdır, der hep ..

Kayınvaliden çok acayip bir kadın ..madem kocasına ev aldıracak kadar seviyordu ,neden boşadı? Var bu işte bi iş!

Vallaha siz bunu bir süre daha böyle çekersiniz benden söylemesi. Bazı insanlar başka insanları çöp teneke olarak kullanırlar. Icindekilerini onların üstüne böyle kusuverirler. Diğerinin morali mi bozulur, psikolojisi mi gider umurlarında olmaz. Yapacak birsey var mi? Bence Kv deyi psikologa yönlendirmek. Gitsin derdini ona anlatsın. Sizde şu ev konusunu net kapatın artık. Açık açık biz kimseye ev almayiz deyin yani

Vallaha siz bunu bir süre daha böyle çekersiniz benden söylemesi. Bazı insanlar başka insanları çöp teneke olarak kullanırlar. Icindekilerini onların üstüne böyle kusuverirler. Diğerinin morali mi bozulur, psikolojisi mi gider umurlarında olmaz. Yapacak birsey var mi? Bence Kv deyi psikologa yönlendirmek. Gitsin derdini ona anlatsın. Sizde şu ev konusunu net kapatın artık. Açık açık biz kimseye ev almayiz deyin yani
Yok ya ne sevmesi. Nefret ediyormus. Bosanmazmis da can guvenligi yokmus. Simdi de bunu uydurdu.

Ev aldirma meselesi haric
Siz haksizsiniz
Sizi neden ilgilendiriyor anne ogul muhabbeti?
Siz esseniz o da anne. Yeri geldiginde geri durmayi ogrenmelisiniz
Cunku duygu somurusu yapip hayatimiza dahil oluyor zorla. Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.

O kadar büyük hayati sorunlarla hamileyim ki, en düşük riskin bile normal insanlardan 700 kat daha fazla ölüm riski içeriyor.
Yanımda saçma sapan yok çocuğumu şöyle emzirdim, böyle baktım diyenlerden hemen kaçıyorum. Bunlar görevimiz zaten yapmak yapmak zorundayız. Allah size sabır versin ve bir an önce size sarmaktan vazgeçer kv.

Belki size taşınmak istiyor?
Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.

O kadar büyük hayati sorunlarla hamileyim ki, en düşük riskin bile normal insanlardan 700 kat daha fazla ölüm riski içeriyor.
Yanımda saçma sapan yok çocuğumu şöyle emzirdim, böyle baktım diyenlerden hemen kaçıyorum. Bunlar görevimiz zaten yapmak yapmak zorundayız. Allah size sabır versin ve bir an önce size sarmaktan vazgeçer kv.
Allah yardimciniz olsun insallah. Saglicakla kucaginiza alirsiniz dilerim bebeginizi. Peki ama burda sizin yaptiginiz fedakarliklardan bebeginiz sorumlu mu. O mu istedi. Hayir. Biz cocuk icin degil kendimiz icin doguruyoruz ama benim kv bunda bile esime vicdan yaptiriyor. Ustelik de bakmadigi cocugu icin.

yalnızım diye diye sizin yanınıza yerleşmediği sürece sıkıntı yok bence. bırakın dertleşsin oğlu ile.
Ama sonu ona gidiyor. Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.

Allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :KK200:

Back