- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Ben hayattayken ne gelinine ne damadına düşer annemin bakımı izin alirm gerekirse çıkarım yinede bakarım anneme yanıma getirirm cikamazsam da işten evimde bakıcı tutar iyilesene kadar baktirim çocuk baktirmaya falan gelince hepsi anne anne diye gezer arkasında ihtiyaç varken bak hele çözüm yok isteyen bulur çözümü 7 evlada söylüyorum
Eşim söyledi. Anne hakka giriyorsun dedi ama dinlemediler, senin aklına karın giriyor, hep onun yüzünden. Began'ı boşamazsan sana da hakkını vermem dedi kv.Ben bu konuda 1-2 kişinin üstüne kalmasına karşıyım ya hep birlikte dönüşümlü bakacağız derim ya da yardımcı biri tutulacak herkes cebinden ortak ödeyecek derim..
Çok merak ettim kv oğullarına daire verirken oğulları kız kardeşlerimizin de hakkı var onlarla paylaşacağız demedi mi?
Eğer demedilerse kv'den çok onlar suçlu bence..
Evet işte ben de bunu soruyorumKusura bakmayın ama anlattığınız miras işi de saçma geldi, kv ölmeden 2 çocuğu arasında nasıl bölüştürdü söyler misiniz?
Kafasına göre nasıl bölüştürebilir? Böyle bir yasal hakkı yok herşeyden önce.
Diyelim ki oldu diğer çocuklarının imzası olmadan bu iş olamaz, peki eşiniz ve diğerleri neden imza attı eğer resmiyet kazandıysa bu miras işi?
Ayrıca bu bahsettiğiniz bölüştürme sadece laftaysa, bundan zaten birşey çıkmaz, kardeşlerden biri itiraz etse zaten o iş biter.
Iyi ama eşin kabul etmeyebilirdi. Burada bir gariplik var.Saçma ama doğru
Vekalet mi oldu emin değilim. İmza attılar diye biliyorum.Eşin ve kız kardesleri vekalet mi verdi de mallar 2 oğlana kaldı.
Eşime ya karını boşarsın ya hakkından vazgeçersin deyince beni evlatlıktan da çıkar dedi eşim, malın senin olsun, istemiyorum dedi.Iyi ama eşin kabul etmeyebilirdi. Burada bir gariplik var.
Dava açsın eşin.Eşime ya karını boşarsın ya hakkından vazgeçersin deyince beni evlatlıktan da çıkar dedi eşim, malın senin olsun, istemiyorum dedi.
Ne derdi yanıyot. Neden ıstemedı sızıEşim benden boşanmadığı için biz de görüşmüyorduk sık sık.
Şimdi eşime dert yanıyor.
Aklında başka gelin adayı varmış.Ne derdi yanıyot. Neden ıstemedı sızı
Senden nıye nefret edıyor? Istemeden mı aldıO oğullarına aşırı düşkün.
Benden nefret ettiği için eşime pay vermedi.
Senden nıye nefret edıyor? Istemeden mı aldı
Aklında başka gelin adayı varmış.
Seni tebrik ediyorum bu güzel kalbinden dolayı cikolatam benimYazik valla Sen yeme icme dogur büyüt sonra Evlatlarin sana bakmasin .. eden bulur elbet ..
Siz gidin kaliverin 15-20 günDiğerleri karı koca çocuklar çalışıyor ve kv orada ameliyat olacak.
Eşim bizde tek çalışan ve işten izin alamaz. Ameliyatlı kadını da 10 saatlik yola gönderin diyecek kadar yüce gönüllü değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?