- Konu Sahibi UmutsuzKedi
Merhaba hanımlar yaklaşık 4 aydır nişanlıyım seneye düğünümüz olacak inşallah. Malesef kayınvalide çözemiyorum nasıl davranıcam bilmiyorum çok tutarsız ve saçma konuşuyor nişanda tuttuğum salondan tutunda bohçaya koyduğum şeye bile laf etti ben tüm yanlışlarını görmezden geldim ama o kendini kusursuz sanıyor el işi bırak hazır bi tane bile bohçaya havlu koymadı ben iğne oyasından etamine kadar doldurdum. Nişan salonuma bile laf etti bana diyor anneme demiyor annemle başta bi çatışma oldu muhatap olmuyor herşeyi geçtim biz kız tarafıyız kendisi kız tarafı gibi davranıyor düğün için tarih konuşalım dedik işte haber veririm felan diyor hiç umursamıyor annem bizim tarih için arıyor anneme diğer oğlumda evlencek diye söylüyor nerde ne konuşacak bilmiyor açıkçası. Ben karşı taraftan hiç bir talebimde olmadı aileminde keza nişanımda bile kıyafetimi kendim aldım siz düşünün nişanlımı çok seviyorum o da beni seviyor ev içinde olanları bilemem ama annesi nişanlım yanımdayken sus pus anca telefonda ben ararsam lafı bir yerden sokuveriyor.
Kadın gerçekten çok sinsi meselaa birini sevmez ama toplum içinde sanki delidivane oluyor anlayamıyorum samimiyetsiz hareketler neler yapmam lazım bilmiyorum sırf nişanlım için saygılı davranıyorum kadını görmeye tahamülüm yok sinirimi bozuyor bi yerdfen bişey kusur bulacak diye daha ilk tanışmaya gittiğimde neden kalkım hizmet etmedim diye laf eden biri
Kadın gerçekten çok sinsi meselaa birini sevmez ama toplum içinde sanki delidivane oluyor anlayamıyorum samimiyetsiz hareketler neler yapmam lazım bilmiyorum sırf nişanlım için saygılı davranıyorum kadını görmeye tahamülüm yok sinirimi bozuyor bi yerdfen bişey kusur bulacak diye daha ilk tanışmaya gittiğimde neden kalkım hizmet etmedim diye laf eden biri