• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv memnuniyetsizliği

Strobe, yemekten kıl çıksa bile gık demezdim ben olsam ortamda. Yani sonra evde kimse yokken annemle ayy ne pasaklılar derdik, biraz dedikodu dönerdi. :KK53: Ya ama adamların yüzüne yüzüne de denmez.
Ayy valla içim şişti, her türlü olayı erkek tarafı çıkarıyor, onu fark ettim. Altınlara çöken bunlar, eve gelip çöken bunlar, her şeye karışan yine bunlar, kadının 9 ay karnında taşıdığı bebeğine isim koymaya kalkan yine bunlar. İmdaaat diye bağırasım geldi.
Kızım da var oğlum da, allah böyleleriyle mahattap etmesin ama olur da denk gelirse kadını yolar evlenmek isteyene de kapıyı gösteririm. Evlenmekte ısrar ederse düştüğü yerden bana ağlamasın, haktır çünkü.

Ne kıymetsiz canları var yaaaa, sen el üstünde tut meslek sahibi yap, çiçek gibi yetiştir elin utanmazı hem ona hem sana laf söylesin. Üretim hatası bunlar, fabrikaya iade edilme şansı olsa keşke.

Abartmayın siz de ya bir şeylere karşı çıkamadım diye yalancı çıkarmak ne alaka
Abartma derken? Eğitimli birinden en azından gururlu ve sosyal zekası daha yüksek olması beklenir. Arkadaşlarıyla kadınlara ağzı sulanan (eski konunuz) her haltı annesine yetiştiren bir adam, Annesinin sizi ve ailenizi ezikletip annenizin ağlamasına babanızın incinmesine neden olan kimde ben abartıyorum?
Kusura bakmayın bu muameleyi hak ediyorsunuz.
Ya sosyal olarak geridesiniz neden sonuç ilişkisi kuramıyorsunuz yada ömrünüzde hiç adam görmemiş hiç sevilmemişsiniz.

Strobe, yemekten kıl çıksa bile gık demezdim ben olsam ortamda. Yani sonra evde kimse yokken annemle ayy ne pasaklılar derdik, biraz dedikodu dönerdi. :KK53: Ya ama adamların yüzüne yüzüne de denmez.
Ayy valla içim şişti, her türlü olayı erkek tarafı çıkarıyor, onu fark ettim. Altınlara çöken bunlar, eve gelip çöken bunlar, her şeye karışan yine bunlar, kadının 9 ay karnında taşıdığı bebeğine isim koymaya kalkan yine bunlar. İmdaaat diye bağırasım geldi.
Çünkü erkek doğurdu ve artık söz sahibi. Erkeklerin dünyasında, erkekler üzerinden statü edinen kadınlar...
İşin ilginci, vaktinde kendileri kv eziyetinden geçip de "Benim huzurumu kaçırmak için çok şey yaptılar, aynısını gelinime yaşatmayacağım" diyememeleri.

Yemekten çıkan kıl da söylenmez ki başkalarının iştahını kapatmamak için. Çaktırmadan alır peçeteye koyarsın, servisin değiştirilmesini istersin "Kıl çıktığğ" diye ilan etmeden. Görgü, adap işi bunlar. Eh, dedikodu dönebilir o kadarı çok insani. Bi de yüzüne yüzüne söylemiş kadın "Doymadık" diye. Homini gırtlak yenmez zaten böylesi davetlerde. Ben sözde yemek verildiğini ilk kez burada duyuyorum; yaprak sarma, börek, tatlı filan bi tabak hazırlanır çayla beraber servis edilir diye biliyorum. Ocakbaşına gelmişler sanki. :işsiz:

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Uzaklaş....

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Yuhhhh...... ayyy annemin boyle kalbi kirilacak ortada ne k.valide ne sozlu birakirim. Dagitirim duman ederim. Ne terbiyesiz insanlar ya. Ailelerimizin sirf bizim secimlerimiz yuzunden muhattap olmak zorunda kaldigi insanlar bunlar iste. Size de uzgunum berbat bir kayinaile denk gelmis. Sozlunuz zaten kendini belli etmis. Gecmis olsun, annesiyle gobek bagi kopmamis bir erkek. Su olaydan sonra soz atmadiysaniz birsey diyemiyorum....

Yani çevremde mühendis arkadaşlarıma kıyasla doktor olanlar gerçekten insan ilişkileri, kültür vs olarak çok daha kötü evet ama yine de bu dümdüz salaktir dediğim de kimse olmadı sanırım 🫠 o yüzden ben de konduramadım ne yakan söyleyeyim. Şu an gözümde canlanan kisi gayet dünya yüzü görmemiş bi kuaför çırağı, tezgahtar, iyi niyetli tatlı ama kapasitesi belli bir kızcağız. Bilemicem.
Banada öyle geldi hatta kayınailesinede öyle gelmiş ki en basit bi ikramı bile beceremediniz demeyi kendilerine hak görmüşler.

B*K yesinler. Bence uzaklaş ver yüzüklerini. Ama ayrılmayacaksan da asla hiçbir şey yapma onlara bundan sonra

Aşkından ölse de kaçsın.
En azından kendi helvasını kendi kavurur.
Kayınvalide kavurmasın gıcık oldum.
Ay bi gün biri bana şey demişti eşimin ailesi gelince yemekteyiz programı gibi eleştiriyorlar bi puan vermeleri eksik.. konu sahibinin geleceği bundan da beter

Bunlar şimdiden böylese evlendikten sonrayı düşünemiyorum beni böyle aşağıyacak nişanlım eski nişanlım olurdu artık sen de değişiksin nasıl sana sadece atıp gelmiş adam resmen sizi kücümsemiş

Ay bi gün biri bana şey demişti eşimin ailesi gelince yemekteyiz programı gibi eleştiriyorlar bi puan vermeleri eksik.. konu sahibinin geleceği bundan da beter
Ben öyle kaynanayı gömerim yalnız. 'Bizim geleneklerimizde nimete bahane bulunmaz, çarpılır insan' der sustururum.

Ya aslinda soyle kopek diskisini bir kutuya koyup kadinin kapisina gideceksiniz. Soz gunu ac kalmissiniz sizi o gun doyuramadik ama bugun insallah doyarsiniz deyip vereceksiniz. Yuzugu de cikartip siz onu yerken bunu da oglunuza verin o da munasip bir yerine monte etsin deyip soyle sadakatsiz asyanin havali cikisiyla cikip gideceksiniz.

Aç kaldıysada söylenmez kV fena

Çünkü erkek doğurdu ve artık söz sahibi. Erkeklerin dünyasında, erkekler üzerinden statü edinen kadınlar...
İşin ilginci, vaktinde kendileri kv eziyetinden geçip de "Benim huzurumu kaçırmak için çok şey yaptılar, aynısını gelinime yaşatmayacağım" diyememeleri.

Yemekten çıkan kıl da söylenmez ki başkalarının iştahını kapatmamak için. Çaktırmadan alır peçeteye koyarsın, servisin değiştirilmesini istersin "Kıl çıktığğ" diye ilan etmeden. Görgü, adap işi bunlar. Eh, dedikodu dönebilir o kadarı çok insani. Bi de yüzüne yüzüne söylemiş kadın "Doymadık" diye. Homini gırtlak yenmez zaten böylesi davetlerde. Ben sözde yemek verildiğini ilk kez burada duyuyorum; yaprak sarma, börek, tatlı filan bi tabak hazırlanır çayla beraber servis edilir diye biliyorum. Ocakbaşına gelmişler sanki. :işsiz:
Karın doyurmak hiçbir dünürlük faaliyetinde olmaz ya. Daha yeni tanışıyorsun yedi kat el insanlarla. Boğaz derdine düşme biraz, açlıktan ölmezsin yani.
Dediğin gibi bizim burada da yemek çıkmaz. Kurabiye, sarma tarzı hafif şeyler gelir, çeşit bol olur ama löp löp yemek olmaz. Ki günün heyecanı, gerilimi vs. derken insan gelen tabağa mı takılır? Ay evladın evleniyor be kadın, aç karnını düşünecek zaman mı ya? :KK53:

Back