• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv memnuniyetsizliği

Masayı gördüm ve gerçekten düşündüğüm gibi gayet emek verilmiş, tek tek porsiyonlanmış, sanırım çoğu ev yapımı çok güzel şeyler vardı. Tahminim dışarıya şov yapmak için örtüler, arkaya abartılı çirkin süsler falan istiyorlardı 🫠 ya da o bile değil sadece başka bir seyinize sinir olmuş olabilirler, mesela onların istediği bir şeyi yapmadiysaniz tepki olarak buradan vurmak istemişler.

Başlık eksik olmuş yalnız kayınvalide bu böyle şeyler söyleyebilir ama ayıbın daha buyugunu nişanlın olacak herif yapmış

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Tabiki söz atacaksınız. Bu seviyede bir adamdan koca olmaz anasını saymıyorum bile

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Sana simdiden gecmisler olsun diyorum. Evliligin fragmani bunlar.

At nişanı bir erkeğin kadınların ettiği lafın arasında işi yok ondan sana eş olmaz şimdiden annesini savunan biri var karşında.

Benim kv de zamanında biz sadece 20 kişi gelicez dedi 50-60 kişi getirdi. Annem zaten dedi bu kadının işi belli olmaz kalabalık dört evde ayrı ayrı ocaklarda yemek pişti , kazan kazan yemek yaptı elleriyle iyiki de yapmış hala konuşuyolar hala helal olsun diyolar. Öyl minik minik sunumlar benlik değildi o yüzden ben hiç masa süslemesi bile yaptırmadım çok doğal bi ortamdı ev zaten küçüktü tüm odalar dolup taşıyodu balkından koridordan yatak odalarına kadar .. ben ama kv ve nişanlının yaptığını çok yanlış buldum herkes elinden gleni yapmış nişanı boşver ama müstakbel eş aday fos çıktı yakma kendini.

Konu sahibi sevgiliyken de seni aldatmış gözü dışarda. O adamla ayrılmayıp sözlenmişsin. Malesef sende ayrılacak kapasite yok. He de geç suyuna git madem

Yapılan şey ayıp zaten. Annesi zçmış, oğlu da sıvamış. Böyle şeylerin lafı olmaz; noldu aç kaldılarsa öldüler mi? Karınlarını başka yerde doyurmuşlar konu kapanmış bitmiş gitmiş, söz kesilmiş. Şu lafların edildiğine değmez. Sözlünüzün de "Görmemişsiniz" demesi zaten fecaat, zıkkım yiyesiceler.
Fragmanı izlemişsiniz işte, iyi düşünün.

eeee daha önce ki konuna baktım da hatırladım seni.
yaani burda sana bir sürü insan izah etti, dil döktü. sen üstüne bir de gidip yüzük takmıșsın.
sadece annenin döktüğü gözyaşlarına üzüldüm. hiç kusura bakma.
sen şimdi herkes laf eder adım çıkar diye bundan ayrılamazsın. pek yakında evlenir, peşine çocuğu da yapar.
bu defa kucağında çocukla ağlarsın.

yapma yapma yapma.
el dediğin kim yaa bırak konuşsunlar millet konuşacak diye başını yakıyorsun göz göre göre yapmaa.
Bende çok üzüldüm herkes elinden geldiği kadarını yapar bu hayatta bide yani nişan söz kına bunlar kız tarafına ait şeyler nasıl yaptıysa yaptı güzel olmasa bile insan yalandan güzeldi der evlatların mutluluğu için.

Walla bu hanım kız evlenirse bu oğlanla çok üzülecek inşallah yakmaz kendini ..

şimdi profilinize baktım da, siz 1 ay önce de sevgilimin telindeki mesajlar diye konu açmışsınız.
fazla sevgim kalmadı, aileme söyleyemem, akrabalar ne der vs demişsiniz.
bakın evlenmek evcilik oyunu değil.
bugün 2 gün konuşur insanlar geçer gider unutulur.

siz bir adamla tek imzayla saniyeler içinde evlenebilirsiniz ama boşanmak yıllar sürer.
ailesiyle yaşayacaklarınız, o adamla yaşayacaklarınız bangır bangır bağırıyor.
hani eş dost akraba diyorsunuz ya ne der diye, bir de boşanmış bir kadın olarak bu toplumda neler düşünüyorlar, konuşuyorlar onu düşünün.

lütfen gözgöre göre ateşe atmayın kendinizi. lütfen!

eeee daha önce ki konuna baktım da hatırladım seni.
yaani burda sana bir sürü insan izah etti, dil döktü. sen üstüne bir de gidip yüzük takmıșsın.
sadece annenin döktüğü gözyaşlarına üzüldüm. hiç kusura bakma.
sen şimdi herkes laf eder adım çıkar diye bundan ayrılamazsın. pek yakında evlenir, peşine çocuğu da yapar.
bu defa kucağında çocukla ağlarsın.

yapma yapma yapma.
el dediğin kim yaa bırak konuşsunlar millet konuşacak diye başını yakıyorsun göz göre göre yapmaa.

ben de az önce farkettim ve sizinle birebir aynı düşüncedeyim. neyin içine düştüğünün ve ne yaptığının farkında mı bilmiyorum

Kız istemeye mi gelmişler , aç karınlarını doyurmaya mı, Allahın görgüsüzlerine bak sen ya gün görmemiş varoş bunlar, kaç kurtar kendini.
Evet yahu, istemede karın doyurulduğu nerede görülmüş. Aşevi miyiz biz aç karnınızı doyuracaktık desin, yüzüğü ellerine versin konu sahibi; görgüsüz, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen varoş kesimden oldukları çok açık. Ezilip büzülüp ağlayıp yetersiz hissetmelerine gerek yok.

Anneniz ağladımi bu tarz kişiler için sizde uslu uslu nisanlinizin savunmalarını dinlediniz .Valla ilk baştan ne güzel beceriksiz görgüsüz iş bilmez denmiş size sizde ne yapacağınızı bilmiyorsunuz öylemi? Sinir oldunuzmu bana canın cehenneme diyormusunuz bana şu an.Onu kime söylemeniz gerektiğini anladıysanız derdiniz çözülür.Seviyorsaniz devam edin benim kızım olsa benim gözyaşıma dünyayı yıkar çünkü ben kolay kolay ağlamam.Daha çok sinirden ağlarım daha da çok o oğlanı anasını öyle bir ağlarım ki neyse neyse neyse

Bence de ayrılmalısınız.
Anne babanız da ne diye altta kalıp ağlayıp üzülüyorlar? Neden laflarını çat çat verip susturmadılar?
Benimkiler olsa dünyada bir bu adam kalsa yine olmaz deyip karşı tarafa haddini bildirir yüzüğü kafalarına atarlardı.

Bence de ayrılmalısınız.
Anne babanız da ne diye altta kalıp ağlayıp üzülüyorlar? Neden laflarını çat çat verip susturmadılar?
Benimkiler olsa dünyada bir bu adam kalsa yine olmaz deyip karşı tarafa haddini bildirir yüzüğü kafalarına atarlardı.
Aklıma ne geldi biliyor musun? Erşan Kuneri’deki Nazlı’nın yüzük sahnesi. Bu aileye yapılacak en münasip yüzük iadesi o şekilde olur :KK53:

Aşkınızdan ölmüyorsanız kaçarak uzaklaşın. Bugün bunu yapan yemek yaptırır, hizmet ettirir üstüne de kulp takar. Sonu gelmez.

Back