- 7 Ocak 2025
- 22
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi dertlibirisii
Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim