• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv memnuniyetsizliği

dertlibirisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
22
-1
1
26
Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim

Kesinlikle çok ayıp ve yaptıkları terbiyesizlik; bu kadar özel bir günde surat asmaları, arayıp milletle mukayese etmeleri, hele doymadık sonra yemek yedik demeleri bile görgüsüzlük. Bence bunlar çok basit gözüken; ama ciddi doneler. Böyle görgüsüz insanlarla bir de işin evlilik, çeyiz boyutunu düşünün; sizi ve ailenizi ezerler, bir de maddiyat olarak üstünlerse burnunuzdan dökerler.

Size tavsiyem, yol yakınken dönün.

çok çok nadiren yazarım bunu.
benim annemle daha ilk günden böyle konuşacaklar, üstüne koca adayı da benimle bu tarz konuşacak o yüzüğü alıp kafalarına atarım.
korkunç bir aile ve korkunç bir eş adayı.
1 sn dahi düşünmeden, uzatmadan direk iptal iptal iptal.
yüzyüze bile gelmeyin aldıklarını kargo yapıp gönderin. çok çekersiniz çok konular açarsınız haberiniz ola

Balık bastan kokmuş..
Kayınvaliden cok terbiyesiz bir kadın.Oğlu da canak tutucusu.Anne babana yazık sana yazık.Aile olmak icin bir yola cıkılıyor ve ne karşı tarafın ailesini ne de kendi tarafını ya da komple kimseyi mutlu,memnun etmek zorunda degilsiniz.Bu olanlar cok yanlıs cok kötü gerçekten.
Ama asıl sıkıntı nisanlın.Dikkat et köprüden önce son cıkıs.

yok tutamıycam artık kendimi:sinirli:
o yüzüğü de o sonradan görme anasını da... alsın başına çalsın.
bu ne çirkinlik
ver yüzüğünü madem biz görmemişiz git kendine görmüşünü al de.

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim

Hazır nişan dahi olmamışken tekmeyi vururdum ben.
Annemi babamı üzecekler sonra da nişana gelip kurulacaklar hiçbir şey olmamış gibi.
Nişanı da beğenmez bir ton lafta orda ederler.
Çok mu aradınız bu modeli müstakbel nişanlınız olacak adam ve ailesi yol yordam bilmez görmemişlerin önde gidenleri.
Bu yapılanların üstüne aileniz mahçup olacağına bu işin bozulmasını beklemeliydi. Ailenizi de ezdirmişsiniz karşı tarafa ne yazık ki.

Hemen uzak dur. 5 kuruş masraf etmene değmez. İnanılmaz ayıp. Bütçen okadar olsa daha seni demek yerden yere çalacaklar.

eeee daha önce ki konuna baktım da hatırladım seni.
yaani burda sana bir sürü insan izah etti, dil döktü. sen üstüne bir de gidip yüzük takmıșsın.
sadece annenin döktüğü gözyaşlarına üzüldüm. hiç kusura bakma.
sen şimdi herkes laf eder adım çıkar diye bundan ayrılamazsın. pek yakında evlenir, peşine çocuğu da yapar.
bu defa kucağında çocukla ağlarsın.

yapma yapma yapma.
el dediğin kim yaa bırak konuşsunlar millet konuşacak diye başını yakıyorsun göz göre göre yapmaa.

kaç yıldır üyeyim bugüne kısmetmiş bunu söylemek: AYRIL.

İsterseniz kuru çay ikram edin yine de insan olan bu şekilde konuşmaz. Ya insan şunları söylerken nasıl utanmadan çekinmeden söyleyebilir çok şaşırıyorum. Siz de ailecek ne süklüm püklüm olup eziliyorsunuz kardeşim ya. Bu kaynanadan çok çekersiniz, kadın karakterini açıkça ortaya koymuş, şunu normal bir insan yapamaz yani. Oğlu desen ondan beter. Lütfen ayrılın, yakmayın gençliğinizi.

Back