KV`LER KAPATILSIN

evet biliyorum ailem de hatalı ama K

Aileniz hatali degil. Kactiginiz icin ailenizin kirgin ve kizgin olmasi normal ama eşinize ne oluyorda tavir yapiyor acaba?
Buna ragmen yine adim atan aileniz olmuş ve esinizden iyi bir tavir görmemişler.
Siz ailenizi ezip gectiginiz icin kocaniz da bu denli saygisizlik yapiyor ailenize. Hala yok ailem de hatali diyebiliyorsunuz bi de.
Hic biseyi haketmiyorsunuz ailenizin sizinle.goruştugune dua etmelisiniz. Esiniz mi dert kalmis

Sizin sorun kocanızda ama kayınvalideler yine de kapatılsın
Tabikide kocam da da sorun var ama ben onun bu hatasını 3 sene boyunca bizden uzak kalmasına bağlıyorum. İnşallah sonra düzelir diye temenni ediyorum.

Onun evinde,onunla birlikte yasaniyor herşey karışıyor.

Eşim aslında tavır yapmıyor sadece biraz fazla çekingen ve ailemle sohbetleri olmadığı için değişik davranıyor. Herkesin zamanında yaptığı bir cahillik olabilir 18 yaşında ki biri ne kadar mantıklı davranabilir Allahınızı severseniz doğru düzgün yorum yapacaksanız yapın yapmayacaksanızda lütfen okumadan geçin

Esim tavir yapiyor diyen sizsiniz, ben yorum yapinca cekiniyor oldu. Peki oyle olsun ama sohbetleri yok diye kacmak normal bir davranis degil, insanlar geldiginde 5 dakika bile yanlarinda durmazsa nasil sohbetleri olacak zaten? Boyle sohbeti olmadigi herkesin yanindan kaciyor mu sizinle nasil sohbet etmis hayret? Boyle biri ne işte calisiyor insanlarla konusmadan mi duruyor tum gun?

18 yasinda kactiysaniz kaynananin her dedigini cekeceksiniz, hem kadinin yanina gidiyorsunuz yerlesiyorsunuz emrivaki hem kaynanalar kapatilsin yok öyle.

Ben eşimin aileme bir saygısızlığını görmedim ama onların bulunduğu ortamda belki diyorum hiç farklı bir ortama girmediği için girmeye çekiniyor gibi geliyor

Maalesef bu kısa süreliğine olsa böyle
Kısa sureligine katlan. Ailen de haksız değil kaçarak evlenen sizsiniz barışmak istiyorsanız eşinizin adım atması lazımdı, mahcup olması lazımdı. Neyin afra tafrasi bu ? Seni ailesiz bırakmasına izin verme ,ailenin destekcin olmasinı bile kaldiramiyor olabilir.

Gelin almak kolay mı. Gelin istiyorsan yanında yer olmalı yoksa da zaten şurada bir sene daha yüzlerine bakarım sonra da Allah kerim kaç ay daha 1 görürsem

Gelin almak kolay mı. Gelin istiyorsan yanında yer olmalı yoksa da zaten şurada bir sene daha yüzlerine bakarım sonra da Allah kerim kaç ay daha 1 görürsem

Evlilik alma verme degildir ve kvlerin yanlarinda yer olmak zorunda degil sizin kendi kurdugunuz ayri eviniz olmaliydi.

Ha sizin icin almak madem o zaman evinizde oturup bekleyecektiniz gelip isteyeceklerdi alacaklardi. Siz kendiniz kacmissiniz, almamiş kadin. 1 sene bakin bakalim o bir sene gecerse.

İlk zamanlarda sürekli beraber gittik geldik ama tabi ayrı ev yaptırmak için yurt dışına çıkması gerektiği için 3 sene boyunca baya mesafe koydu araya belki ileride düzelir diyorum. Daha yeni yeni kendi işini kuruyor eve geç vakitlerde geliyor o yüzden bu konuda çok üstüne gitmiyorum.
Zaten beni ailesiz bırakamaz sülale tepesine çöker vallaha

Gerçekten siz sorunu kayınvalide de mı görüyorsunuz elinizde armut gibi duran bir eş varken. Bu çağda hala kocaya kaçmak olmamalı yaa. olay örgüsü oradan başlıyor, düzeni tutturamazsiniz.
Beyefendi hem milletin kızını, biricik evladını kaçıracak birde üstüne madalya mi bekliyor paşa hazretleri, yanlarında oturmamalar falan çok saygısızca ve aileniz bu saygısızlığa sizin hatrınız için katlaniyorken lütfen sizde ailenizi ezdirmeyin. Eşinizle konuşun bu sorunu çözün yoksa bir ömür arada kalıp yipranirsiniz.

Hayır mantık evliliği yaptığımız için onlar istedi beni. Önce nişanlandık sonra da işte dedim ya cahil aklıyla kaçtım b*k vardı kaçına ne oluyorsa artık. O zaman o akılla yaptık bir salaklık . Ev de kira değil kendimiz bahçeli bir ev yaptıraçağımız için mecbur kv nin yanına kaldık

Kaçarak salaklığı ben yaptımda neyse.
Şuara stresli olduğunda bu konuda üzerine gitmiyorum biraz da kv var o ortalığı karıştırır sırf bu yüzden kavga çıkarırsam evimiz bir yapılsın hayırlısıyla bir ayrılalımda inşallah. KV den ayrı ona ayrı bir çeki düzen ver etik artık

18 yasinda mantik evliliginde kacmak.
18 yasinda genelde aşik olduk diye cahillik yapip kacarlar. Mantik evliliginde kacmak oldugunu da ilk defa duymus oldum.
Ayrica 18 yasinda cocugun evi olmaz, bahceli ev yaptirma birikimi de olmaz anne babasinindir o ev.
Benim daha fazla aklim yetmemekte. Gidiyorum.

Maalesef orda haklısınız

Eşim 18 yaşında değildi 24 yaşındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…