Kv ler erkek evlatlarini daha mi cok sever?

Hakilimi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
95
109
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

Son düzenleme:
Benim kayınvalidem tam tersi.
Kızlarına düşkündür, oğluna sadece sevgi gösterisi yapar ama öyle hastayken falan bir tas çorba yaptığını bilmem ya da işi düşmeden aradığını.
Benim ilgilenmemi doğru bulur, kendi bir işini halletmez oğlunun.
Herhalde nazlı olduğunu biliyor, bunca yıl o çekmiş şimdi ben çekeyim istiyor.:halay:

Bazı ataerkil ailelerde oluyor böyle. Kayınvalide gelin geldiği zamanlarda kendi kayınvalidesi tarafından eziliyor, eşi ilgi göstermiyor. Kız doğurursa iyice batıyor ama oğlan doğurursa tamaaam. Çünkü artık "ezilen" kategorisinden çıkacak. Bunu kimin sayesinde yapabilecek? Doğurduğu biricik oğluşu sayesinde. İyice ona bağlanıyor bu yüzden, göremediği sevgiyi ona veriyor. Çocuk da anneye bağlanıyor haliyle. Ama oğlan büyüdü ve bir gelin geldi, dananın kuyruğu burada kopuyor. Anne o kadar sevgi verdi ona, nasıl olur da oğlu başka bir kadını sever? O biricik olmalıydı, nasıl kendinden başka bir kadını sevebilir? Kıskançlık krizleri başlıyor, gelini rakip görüyor. Olay bu.

Benimkide dışarıya çok sever çok.duskun ama gel.gorki içine bakınca bir ay görmese napıyorsun demez ama bişey soracaksa ne aramiyon özledim der

Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi :oha::KK57:

Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..

Bazı ataerkil ailelerde oluyor böyle. Kayınvalide gelin geldiği zamanlarda kendi kayınvalidesi tarafından eziliyor, eşi ilgi göstermiyor. Kız doğurursa iyice batıyor ama oğlan doğurursa tamaaam. Çünkü artık "ezilen" kategorisinden çıkacak. Bunu kimin sayesinde yapabilecek? Doğurduğu biricik oğluşu sayesinde. İyice ona bağlanıyor bu yüzden, göremediği sevgiyi ona veriyor. Çocuk da anneye bağlanıyor haliyle. Ama oğlan büyüdü ve bir gelin geldi, dananın kuyruğu burada kopuyor. Anne o kadar sevgi verdi ona, nasıl olur da oğlu başka bir kadını sever? O biricik olmalıydı, nasıl kendinden başka bir kadını sevebilir? Kıskançlık krizleri başlıyor, gelini rakip görüyor. Olay bu.

Gercekten boylemi dusunuyorlar: Benden baska bir kadini nasil sever diye?

Ay yemin ediyorum çüşşş dedim yani boyundan sırtından öpmek nedir ya eşin bu duruma tepki vermiyor mu?? Senin kv sapıtmış heralde tövbe tövbe ya bekarken de bu kadar öpermiymis oğluşunu

Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi :oha::KK57:

Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..

Evli olduğunuzdan haberleri yok mu niye şaşırıyolar ?
Ne alemmiş kv
Benimde kpim kumam sanıyo kendini, zorla yanımdan kaldırıp yanına oturtmaya çalışır eşimi, ilkaylarda geceyarısı mesaj atardı sanki sevgilisi
o öyle yaptıkça bende öpücük kondururdum eşime kudururdu.
Halbuki bekarken alakaları yoktu zamanlada geçti bu huyları oturtma zorlaması hariç

Yuh yuh yuh yani.
Benimki de sosyal medyada erkek evlatlarin el kizlari icin buyutuldugunu yaziyordu yeni evlendigimiz zamanlarda.

Ay yemin ediyorum çüşşş dedim yani boyundan sırtından öpmek nedir ya eşin bu duruma tepki vermiyor mu?? Senin kv sapıtmış heralde tövbe tövbe ya bekarken de bu kadar öpermiymis oğluşunu
Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti

Oluyorsa da birsey demiyor. Benim annem hayatta degil. Diyorum acaba kv bana nispet mi yapiyor yoksa oglunu mu kiskaniyor anlam veremiyorum.

Evli degilim o yuzden emin konusamam ama sizi kiskanip nispet icin yapiyor olabilir o zamanda en guzeli rahatsiz oldugunuzu kayinvalidenize belli etmemek iyice azitir o durumda birde bu duruma anca esiniz dur diyebilir ama bence koca adam artik annesinide uyarmali herzaman herzaman ne bu boylr.

Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti
:oha:

Allah size sabir versin

Evli olduğunuzdan haberleri yok mu niye şaşırıyolar ?
Ne alemmiş kv
Benimde kpim kumam sanıyo kendini, zorla yanımdan kaldırıp yanına oturtmaya çalışır eşimi, ilkaylarda geceyarısı mesaj atardı sanki sevgilisi
o öyle yaptıkça bende öpücük kondururdum eşime kudururdu.
Halbuki bekarken alakaları yoktu zamanlada geçti bu huyları oturtma zorlaması hariç
Eşim hemen çocuk olsun istiyodu. Kaynanam da yapmayın der dururdu. Bigün hemen çocuk yapanlar salak belki ayrılcan neden hemen çocuk yapıyon ki. Erkekler hep ister. Sen benim opluma bakma korun dedi bana :)) tabi hiç tınlamadık. Siz korunmuyo muydunuz nasıl oldu bu çocuk dedi kaynana ve görümce. Eşim de çüşşşş insan bi hayırlı olsun der demişti

X