- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Allah sabır versin o vakit yapacak çok bişey kalmamış. Umarım gözü açılır.Evet hem de iki haftada bir .
Çok teşekkürler.. hiç sanmıyorum.Allah sabır versin o vakit yapacak çok bişey kalmamış. Umarım gözü açılır.
Gelenek gorenek benım karnımı doyurmuyor. Dınde erkek aılesı ustunlugu dıye bırseyde yok. Kalbınız rahat olsun. Ataerkıl toplum oldugumuz ıcın hep bır dıretme var. Esım tek erkek ve dogulu olmasına ragmen cok anlayıslı bende oyle ben sırf esım ıcın gıdıyorum patavatsız gorumcelerım var bırıktırıp gelıyorum o yuzden esımde bazen der sen gıt aılenın yanına ıkımızde uzagız aılelere bende aılemın yanına gıdeyım der. Aman ne takcam valla benı ılk senden bıtırdıler merhametlı bırıyım mıllet rahat kullanıyor. O yuzden az ve öz görüsüyorum. Saygım sonsuz ama sevgımın lımıtı düşükGelenek görenek meselesine çeviriyor maalesef... Ben hep gittim ama orda değer görmediğimi gördüm. O da bu kadar mutsuzsan gelme dedi.
He valla benim de doyurmuyor, ama eşim ailesine çok bağlı olduğu için asla onların yanlışlarını göremiyor. Anlayışlı değil eşiniz gibi. Ben çözüm bulamadım o yüzden. Danışayım da belki benim gibi hanımlar yol gösterir diye düşündüm....Gelenek gorenek benım karnımı doyurmuyor. Dınde erkek aılesı ustunlugu dıye bırseyde yok. Kalbınız rahat olsun. Ataerkıl toplum oldugumuz ıcın hep bır dıretme var. Esım tek erkek ve dogulu olmasına ragmen cok anlayıslı bende oyle ben sırf esım ıcın gıdıyorum patavatsız gorumcelerım var bırıktırıp gelıyorum o yuzden esımde bazen der sen gıt aılenın yanına ıkımızde uzagız aılelere bende aılemın yanına gıdeyım der. Aman ne takcam valla benı ılk senden bıtırdıler merhametlı bırıyım mıllet rahat kullanıyor. O yuzden az ve öz görüsüyorum. Saygım sonsuz ama sevgımın lımıtı düşük
Baglılıkla hıc alakası yok basıt karakterler benım esımın aılesıne baglılıgı kadar baglı nadırdır. Ama babasından ne gormusse bır erkek onu yapar esımın aılesı esıne cok onem verır. Babası annesı ıcın aılesı ıle gorusmuyor. Esımde her zaman dogru olan neyse onu soyler. Yoksa ıc kızdan sonra olmus annesının babasının goz bebegı uc ablası var annesı gıbı ama benım yerım ayrı onunda farkında babasından oyle gormus cunku.He valla benim de doyurmuyor, ama eşim ailesine çok bağlı olduğu için asla onların yanlışlarını göremiyor. Anlayışlı değil eşiniz gibi. Ben çözüm bulamadım o yüzden. Danışayım da belki benim gibi hanımlar yol gösterir diye düşündüm....
Benim kp de ablaları ile kv yüzünden görüşmüyor. Hatta çoğu kez biraz babana benzeseydin dediğim çok olur. Kv ler kocalarını ele almışlar ama bizimkilerini kullanma derdindeler.Baglılıkla hıc alakası yok basıt karakterler benım esımın aılesıne baglılıgı kadar baglı nadırdır. Ama babasından ne gormusse bır erkek onu yapar esımın aılesı esıne cok onem verır. Babası annesı ıcın aılesı ıle gorusmuyor. Esımde her zaman dogru olan neyse onu soyler. Yoksa ıc kızdan sonra olmus annesının babasının goz bebegı uc ablası var annesı gıbı ama benım yerım ayrı onunda farkında babasından oyle gormus cunku.
Bekle o da gozunu acar merak etme erkekler bıraz gec ıdrak edıyor. Ama bu surecte sen kendını uzme keyfıne bak aılenın yanına gıt telefondan bayramlasırsın.Benim kp de ablaları ile kv yüzünden görüşmüyor. Hatta çoğu kez biraz babana benzeseydin dediğim çok olur. Kv ler kocalarını ele almışlar ama bizimkilerini kullanma derdindeler.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Bekle o da gozunu acar merak etme erkekler bıraz gec ıdrak edıyor. Ama bu surecte sen kendını uzme keyfıne bak aılenın yanına gıt telefondan bayramlasırsın.
1bucuk yaşında henüz. Gönderemem.Kızın kaç yaşında? Bayramda o da gitsin babasıyla. Torunları neticede
Size katılıyorum burada önemli olan ziyarette değil aslında eşinizin yanında olmanız. Bunu eşinize de belirtin sevgi diliyle senin için geliyorum. Senin yanında olmak için. Ne kadar zor olsa da eşinizin yanında olmanız ikili ilişkinize daha çok katkısı olacaktır.Bende benzer seyler yasadım gitsem orada
Tartışma çıkacak sürekli. Gitmesem eşimi rahatlıkla dolduracaklar diye ikilemde kaldım ama dogru olan esimin yanında olmak diye düşündüm her gidişinde gittim we gitmeye devam ediyorum.
Çok güzel söylüyorsunuz annem de sizin gibi düşünüyor ama benim eşim bana yapılan her haksızlığa karşı boyun eğiyor tek fark bu. Ben iki haftada bir o ailesine gidiyor diye o muameleyi görüyorum eşim de o yorgun işi ağır gibi sudan sebeplerle kardeşini savunuyor. Dış kapının dış mandaliyim yani...Kaynin istemiyor diye neden sen gitmeyecekmissin istemiyorsa kessin sesini otursun.
Ben de gorumceyle kotuyum, kendisi de beni pek istemez ama bu aksam kvnin iftarinda ayni ortamdaydik. Selam sabah vermedik, birbirimizin yuzune bakmadik bu kadar basit. Cokta umurumda degil yani isteyip istememesi o selam vermiyor diye ben niye gelmiyormusum onu gormeye gitmiyorum sonucta.
Orasi esimin annesinin evi sonucta ve esimin bulundugu her ortamda canim istiyorsa ben de bulunurum onlar istese de istemese de. Eger bana geldim diye biri kotu birsey soylese esim de bi daha adim atmaz ya da aynen laflarini yedirir.
Çok güzel söylüyorsunuz annem de sizin gibi düşünüyor ama benim eşim bana yapılan her haksızlığa karşı boyun eğiyor tek fark bu. Ben iki haftada bir o ailesine gidiyor diye o muameleyi görüyorum eşim de o yorgun işi ağır gibi sudan sebeplerle kardeşini savunuyor. Dış kapının dış mandaliyim yani...
En son gittiğimde telefon çaldı evin. Ben açtım kaynımın numarası ve ben açtım diye yüzüme kapadı. Tekrar aradı kv açtı. Ona abimler gitti mi diye sordu o da abinler burda dedi, ve olay anlaşıldı... Ben varım diye gelmek istemiyor.Kayniniz selam vermiyor, sizinle konuşmak istemiyor diye esiniz birsey yapamaz zaten. Ona yapacak birsey yok ama kayniniz sözlü olarak sizi rahatsiz ediyorsa, laf sokuyorsa ve esiniz bunlara da sessiz kaliyorsa gitmeyin hiç.
En son gittiğimde telefon çaldı evin. Ben açtım kaynımın numarası ve ben açtım diye yüzüme kapadı. Tekrar aradı kv açtı. Ona abimler gitti mi diye sordu o da abinler burda dedi, ve olay anlaşıldı... Ben varım diye gelmek istemiyor.
Hemen çıktım ordan.. lafımı söyledim tabiki. Buna benzer irrite edici hareketleri hep var.
O kadarına cesaret edemiyor canım... O yüzden böyle abuk subuk davranarak tadimizi kaçırıyor. 4 yıl hep gittim ama bu yaptığı çok densizce. Ben de sallamak istemiyorum ama gururuma yediremiyorum.Olay sadece boyle abuk sabuk haraketlerse ben olsam hayatta sallamam gelmezse gelmesin, konusmazsa konusmasin.
Karsima gecip terbiyesizce konusup, laf sokmadigi surece kendi kendine ne halt yerse yesin valla diye dusunurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?