Kv kp ye bayramda ziyâret...

Teşekkür ederim. Eğer gidersem bu sefer konuşmayı ben de düşünüyorum. Aile huzurumuz bozuldu evliliğimiz tehlikede şuan.

Kaynınızla neden aranız bozuk?Bunu ögrenebılırmıyız?Ona gore yorum yapalım.

Teşekkür ederim. Eğer gidersem bu sefer konuşmayı ben de düşünüyorum. Aile huzurumuz bozuldu evliliğimiz tehlikede şuan.
Bi önceki mesajda yazmışsınız sebebini. Hayatta herkesin her istediği olmaz olgunlukla karsılamalı hem sizin ne sucunuz var canım. Olabildiğince cok sakin olun sanki sinirlerinizi aldırmıs gbi. Sakın proveke olmayın

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Herkesin bir gururu var. Ama eşim beni çok ezdiriyor. O arkamda olsa böyle yıpranmam.
Siz dik durun gerisi önemli değil. En azından gelme demiş. Zorlamıyor sizi buda güzel birşey. Kendisi ne yaparsa yapsın. Siz kızınız için alıyorsunuz bu kararı bunu sakın unutmayın şuan dik durursanız yarın kızınız kendi ark, eş, dost ilişkilerin de oda hoşlanmadığı sevmediği ortamda bulunmayacak. Çünkü anneside bulunmadı. Değeri sizden öğrenecek. Sizin annenizin dediğinizi siz Kızınıza demeyin lütfen kızım sen değerlisin kendi değerini bil onlar seni hak etmiyor demek kadar güzel birşey yok.

Ben o zaman telefonla arar anne baba bayramınız kutlu olsun ben de gelmek isterdim ama ben gelince geriliyoruz der net olurdum. Kaynimin tavrını bilsinler ve onlara karşı bir tavrım olmadığını bilsinler diye. Eğer eşim sabah gidip akşam dönecekse eğer çocuk çok küçük değilse çocuğu da gonderirdim ben . Sonra kendi aileme giderdim eşim ve çocuğum da oraya gelirdi

Çok teşekkürler... daha onlarca sebep var inanın.. her gittiğimde kendimi orda yalnız hissediyorum. Bana eşim bunu yapmamalı.
Çok doğru yazmışsınız. 4 sene olacak her saygısızlığa karşı yine gittim evine kabul ettim ama bir yere kadar... Eşim bana değer vermiyor ki kardeşi versin. Destur çekse ya da beni anladığını bana belli etse ben böyle çırpınmayacağım....

Meydanı boş bırakmayın bence kaynınız önemli değil. Çok muhattap olmazsınız ama maksat küçüklüğü yapmak. Hem bayramda küslük olmaz eğer düzgün davranmazlarsa bi daha gitmezsiniz

Evet kızım 1bucuk yaşında, bebek değil ama bana ihtiyacı olduğu yasta o yüzden onu göndermek istemem. Telefonla arayıp kutlamak en mantıklısı galiba. Teşekkür ederim.

Meydanı boş bırakmayın bence kaynınız önemli değil. Çok muhattap olmazsınız ama maksat küçüklüğü yapmak. Hem bayramda küslük olmaz eğer düzgün davranmazlarsa bi daha gitmezsiniz
Işte annem de aynı sizin gibi söylüyor.. 4 yıldır çekiyorum maalesef o suratı... eminim bir sıkıntı yine olacak ve tartışarak geri döneceğiz...

Ben olsam esım aılesının yanına gıtsın ben aılemın yanına derım arada boyle yapıyoruz bız. Herkes nerde mutluysa orda olmalı canım esın gelme dedıyse daha bıseye gerek yok. Sonucta esınde senın aılenın yanına gelmeye can atmıyor bayramda sende vıcdan yapma esın gıtsın gelsın.

Sen bu adamdan ne zaman bosanicaksin? Sana elini bile surmuyordu? Daha birsuru konular. Bide cocuk diyordun. Adamin elle tutulur neyi var?

Gelenek görenek meselesine çeviriyor maalesef... Ben hep gittim ama orda değer görmediğimi gördüm. O da bu kadar mutsuzsan gelme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…