kv kp ve kaynım amaçları neki?

E kayınpederden aldıklarınızı da bir şekilde ödemeniz gerekir değil mi?
Ama en başta düğünü biz yapıcaz değil, kayınpederim ona yardım edecek demiştiniz. Tutarsızlık var konuda.
Hem ona hem bize yardm edecek çünkü esim calismiyor yanıklari var ve yaza kadar duzelemeyecek.

Hem ona hem bize yardm edecek çünkü esim calismiyor yanıklari var ve yaza kadar duzelemeyecek.

Ben sizden hiç bir şey anlamadım. Düğünü siz yapacaksınız kayınpeder size yardım edecek. E kayınpeder size yardım edeceğine düğünü yapsın siz de kendi kendinize geçinin. Kusura bakmayın anlattığınız her şey çok saçma.

farz et ki eşin avukat yardımcısı ve sen ev hanımısın bu gelir ev geçirdirmeye yetecektir. insanlar 950 tl ile de pek ala geçinebiliyorlar. e neden hala kp i tırtıklıyorsunuz?
Düzgün konus tirtiklamak ne demek Allah seninde başına verirse görürsün ! Esim rahatsiz yaniklari var anladn mi

Senin yapacagin su olsun ,esin ise gidecek sen ise gideceksinin okul bitmis, artik kendi ayaklarinizin üstünde durma Zamani gelmis ,kayinpederden alicaklarinizin hesabini yapmayin ,oda diger oglunu evlendirip kendi düzenine bakmali ,Arada bir yardim olur fakat her Zaman olmaz .

Esin ise gidicek ise gittiginde maasi gelmeye basladiginda senin sorunlarinda biter ,kayinpederine bagli olmazsin ,en güzelide bu.

Kaynin demek babasinin maddi durumunun iyi oldugunu biliyor yardim alacaginida biliyor israr ediyor ,evlenme yasida gelmisse kimse engel olamaz ,sen kafana taka taka kendine anca sorun edersin.Beklemesine gerek yok bu durumda ,öteki gelin hanimda ayni durumda olmali kayinpederden para beklememeli.

Son düzenleme:
Esim calismadgi icin kp bize yardm ediyor suanda.dugun dedigim ufak bi dugün öyle cok pahali bse olmicak maddi durumumuz yettigi kadar.

Canim esin calisamiyorsa kayinpederin sizede yardim eder bir müddet bunlari kafana takma kimseyle sorun yasama.Sen kendi isine bak azda olsa gelirin varsa idare etmeye Calis esin iyilesene Kadar.

Ya bize yikmiyor arkadaslar esimin yanıklari oldgu icin suanda bize yardim ediyor esim calismiyor çünkü. Allahm ya kendmi anlatamamaktan nefret ediyorum

Surekili farkli birsey soyluyorsunuz gelen cevaplara gore cevap yaziyorsunuz. Eski yazdiklariniza bakip oyle cevap verin ki birbiriyle tutarli olsun. Kendini anlatmanin tek yolu dogru soylemektir boyle ce cevaplarinizda tutarsizlik olmaz biz de sizi anlamis oluruz.

sizi ilgilendirmez
benimde kaynımın kız arkadası var bız daha cabuk evlendık onlar ev olmadıgı ıcın beklıyorlar
ben acıkcası hemen evlensınde arkadas olalım ıstıyorum
cok ıyıyım

Çok bencilsiniz. Size ne, bekler beklemez. Üstelik adamın parası da varmış, size mi soracak ne zaman evleneceğini?

Siz neden öğrenciyken evlendiniz ki?
Gençlerimiz keşke cinsellik yaşayabilmek için apar topar evlenmeseler. Birkaç sene daha sıksaymışınız dişinizi.
Normalde insanlar maddi imkanları gelişince evlenir.

Ya bize yikmiyor arkadaslar esimin yanıklari oldgu icin suanda bize yardim ediyor esim calismiyor çünkü. Allahm ya kendmi anlatamamaktan nefret ediyorum

Daha kendinize yetemezken neden düğünü sizin maaşla yapıyorsunuz? Düğün sizin maaşla olacak da evinizin geçimine yine kayın peder mi yardım edecek? Onun yerine düğünü kayınpeder yapsa da siz de kendi geçiminize baksanız bir süre olmaz mı? Eşinize cok gecmis olsun ama iyilesince isi garanti mi? Yaza kadar beklemek bile fayda etmeyebilir.

Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icin

Telefonda oldgum halde usenmedim buldum.

Ben formda yeniyim nereye cevp yazcagmi bile tam olarak bilmezken neler yaziyorsunuz ya.bu konuyu duzeltmemin bi yolu varmi en yukaridaki yaziyi duzeltmek istiyorum boylece kendmi daha iyi ifade edebilrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…