- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.755
- 448
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
-
farz et ki eşin avukat yardımcısı ve sen ev hanımısın bu gelir ev geçirdirmeye yetecektir. insanlar 950 tl ile de pek ala geçinebiliyorlar. e neden hala kp i tırtıklıyorsunuz?Evet avukat yardimcisiyim
Hem ona hem bize yardm edecek çünkü esim calismiyor yanıklari var ve yaza kadar duzelemeyecek.E kayınpederden aldıklarınızı da bir şekilde ödemeniz gerekir değil mi?
Ama en başta düğünü biz yapıcaz değil, kayınpederim ona yardım edecek demiştiniz. Tutarsızlık var konuda.
Ya bize yikmiyor arkadaslar esimin yanıklari oldgu icin suanda bize yardim ediyor esim calismiyor çünkü. Allahm ya kendmi anlatamamaktan nefret ediyorumHala size bakan kayinpederin dugunu size yikmasi bize pek inandirici gelmedi.
Cevir kazi yanmasin...
Hem ona hem bize yardm edecek çünkü esim calismiyor yanıklari var ve yaza kadar duzelemeyecek.
Düzgün konus tirtiklamak ne demek Allah seninde başına verirse görürsün ! Esim rahatsiz yaniklari var anladn mifarz et ki eşin avukat yardımcısı ve sen ev hanımısın bu gelir ev geçirdirmeye yetecektir. insanlar 950 tl ile de pek ala geçinebiliyorlar. e neden hala kp i tırtıklıyorsunuz?
Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Esim calismadgi icin kp bize yardm ediyor suanda.dugun dedigim ufak bi dugün öyle cok pahali bse olmicak maddi durumumuz yettigi kadar.kaynının düğününü yapacak kadar zengin, kayınpederinden gelen yardım kesilince geçinemeyecek kadar fakir.
Ne kadar maaşın var ki? Öyle bir kaç ay maaş biriktirmekle düğün yapılmaz.Ya yaza yüzük kışa düğün en iyisi olucak bizim maddi acimizdan çünkü düğün benm maasimla yapilacak
Esim calismadgi icin kp bize yardm ediyor suanda.dugun dedigim ufak bi dugün öyle cok pahali bse olmicak maddi durumumuz yettigi kadar.
Ya bize yikmiyor arkadaslar esimin yanıklari oldgu icin suanda bize yardim ediyor esim calismiyor çünkü. Allahm ya kendmi anlatamamaktan nefret ediyorum
Saol zehraCanim esin calisamiyorsa kayinpederin sizede yardim eder bir müddet bunlari kafana takma kimseyle sorun yasama.Sen kendi isine bak azda olsa gelirin varsa idare etmeye Calis esin iyilesene Kadar.
Çok bencilsiniz. Size ne, bekler beklemez. Üstelik adamın parası da varmış, size mi soracak ne zaman evleneceğini?Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Ya bize yikmiyor arkadaslar esimin yanıklari oldgu icin suanda bize yardim ediyor esim calismiyor çünkü. Allahm ya kendmi anlatamamaktan nefret ediyorum
Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?