kv kp ve kaynım amaçları neki?

Yanlış anlamayın da size gelen destek azalacağı için endişeye düşmüşsünüz gibi görünüyor...

Sirf size gelecek kaynak kisitlanacak diye kayninizin istegine ve mutlu olmasina engel olamazsiniz buna hakkiniz yok.. Siz bekleyip evlenmis olabilirsiniz o sizin probleminiz .. Bence dusunce tarziniz yanlis ve kiskanclik hasetlik sezdim ben :) size ne kim ne istiyorsa yapsin. Kendi babanizdan destek alsaniz neyse de adamin kendi oz babasi ona degil size destek olsun onlar da sirf bu yuzden beklesin demek cok cok yanlis ve komik :) klasik turk aile yapisi iste :))))

kaynının kendi durumu evlenmeye yetmezken nasıl bir kız onun parası için evleniyor diye düşünüyorsun??? gören de holding sahibi iş adamı falan sanacak. adam kendi düğününü yapamayacak durumda. sen kendini düşünüp bencillik ediyorsun. ben de eşimi 3 aydır tanıyorken evlendim ve sen 3 sene bekledin diye herkes beklemek zorunda değil. 1.5 senedir maddi durumunuzu toparlayamamışsınız toparlayamayacaksınız da bu gidişle çünkü hazırı yemek varken emek vermek zor geliyor size. kp bana para göndermez diye kaynının evlenmesini istemeyerek çok büyük bencillik yapıyorsunuz bence biri bunu sizi kırmadan anlatmalı

sizdeki cesarete hayran kaldım
siz parasız evlenip destek görürken iyi kaynınız evlenirken kötü pesssssss
Kaynınızın evlenmesine siz asla karışamazsınız

Sizi ilgilendirmez kusura bakmayın. Baba oğul onlar karar verebilir kim ne zaman evlenecek. Siz eşiniz öğrenciyken evlenebildiyseniz güvenip, onlarda pekala evlenebilir.

karışmaya hakkınız yok.size yardım etmişler zaten aceleciliğiniz yüzünden

BeN sana hakaret iceren hicbi kelime yazmadım sen tirliktamak ve daldan dala diyerek bana agir haraket ettin O okypete

konuda daldan dala atlıyorsun demek hakaret olmuyor. ağır hakaret hiç değil :) kendin bile kabul ediyorsun konuyu anlatamadığını. biri bişi soruyor sen başka bişiye cevap veriyorsun. ne dediğin tam olarak belli değil. ben sana bunu söylemeye çalıştım. bi sakin ol ve tam olarak açıkla diye.

Beynini yokla ve bi daha oku kelimesi haraket degildir normal bi cümle yazdım ben oraya

daldan dala atlıyorsun ağır hakaret ve beynini yokla normal bir cümle. öyle mi?

Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.

zaten düğünü benm maasimla yapilacak

Şimdi anlayamadımm.
Kız kaynınızla parası için evleniyor , kaynınızın durumu iyi ama kayınpederiniz destek olmazsa evlenemez , düğünü zaten sizin maaşınızla yapılacak..

Bunların hepsinin bir arada olması bana çok mantıksız ve çelişkili geldii ..

enterasaan

kaynının maddi durumu iyi kız o yüzden peşinde, ama kızın ailesi tefeci, tefeci ise zaten hepinizi 10 a katlar adam, adetleri öyle abinin bacağı yanık çalışmıyo da olsa düğünü o, pardon eşi yapacak, maddi durumu iyi olan kayın adet böyle diye kıytırık bi düğün yapacak

frekansın cızırtı yapıyo arkadaşım

resmen gelen yorumlara göre değiştirilmiş bir konu.. konu sahibi bile ne dediğini bilmiyor şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…