- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
-
Sonraonu degistirdi kayinpeder dugunu bize yikmayacak dedi
Ya bütün demek istediklerimi anlayan ve benden daha iyi ifade eden birisin tesekkur ederim cok tesekkur ederimhaksızken haksız duruma düşmüşsün burda konu sahibi. aslında anlatmak istediği şu: eşinin bacakları yanık olduğundan dolayı çalışamıyor ve bu yüzden de kp onlara yardım ediyor. ailede adet büyük kardeşin küçüğe düğün yapması olduğu için bu düğün konu sahibinin maaşından yapılacak ve eşi çalışamadığı için de kayınpeder yardıma devam edecek. o da diyor ki biraz bekleyin bu arada da düğün parasını biriktireyim. aslında kp düğün yapmaya da kalkarsa eşi çalışamadığı için zor duruma düşecekler. durum bu ama konu sahibimiz biraz sivri dilli sanırım yaşadıklarından ötürü.
doğru ben de ilk defa duydum.baba varken düğünü abinin yapması kadar saçma şey de duymadım
Siz hata yapmis evlenmis olabilirsinizMeraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Ama cok agir seyler soyluyorlar ayrica hakaret etmedim bn.bu konuyu silmek istiyorum sıkıldım üzerime gelinmesinden.nereden silebilirim bu konuyu ?
rica ederim. ama yapılması gereken en mantıklı şey düğünü kayınpeder yapsın. siz de maaşla geçinmeye çalışın. siz niye düğün yapacaksınız böyle bir adet hiç duymadım.Ya bütün demek istediklerimi anlayan ve benden daha iyi ifade eden birisin tesekkur ederim cok tesekkur ederim
haksızken haksız duruma düşmüşsün burda konu sahibi. aslında anlatmak istediği şu: eşinin bacakları yanık olduğundan dolayı çalışamıyor ve bu yüzden de kp onlara yardım ediyor. ailede adet büyük kardeşin küçüğe düğün yapması olduğu için bu düğün konu sahibinin maaşından yapılacak ve eşi çalışamadığı için de kayınpeder yardıma devam edecek. o da diyor ki biraz bekleyin bu arada da düğün parasını biriktireyim. aslında kp düğün yapmaya da kalkarsa eşi çalışamadığı için zor duruma düşecekler. durum bu ama konu sahibimiz biraz sivri dilli sanırım yaşadıklarından ötürü.
ama ilk yazdığına göre de evlendiklerinden beri eşi okuduğu için kp maddi destek başından beri sağlamış.
yani eşinin yanıklarından sonra yapılan bir maddi yardım değil bu.
böyle ne yapmaya çalışıyorlar biz zor geçiniriz diyor.
misilleme de olabilir bu. yani kp sizin düğününüzü ben yaptım onunkini de siz yapın diyor olabilir.
Ben orayı tam anlamadım. Sanırım gene onlar yapacak ama konu sahibi bunu yıkmak olarak değerlendirmiyor. Adet olarak değerlendiriyor. Ama kayınpeder sanırım gene yardım edecek de adı düğünü abi yaptı olacak.
Yazicam yaromlara kaptiksin diye ?Konuyu silemiyorsun malesef. Bir kere açılınca kalıyor. Ama yorumlara kapattırabiliyorsun. Konum kapatılsın dersen biri ilgilenir.
Benim senden ricam ilk yazdığını bir sakin kafayla okuman. İnsanların neden tepki gösterdiğini anlayabilirsin o zaman.
bunu anlamadım. konunuz kapansın mı istiyorsunuzYazicam yaromlara kaptiksin diye ?
Evet kapansın istiyorum telden girdigim icin öyle olmus harflerbunu anlamadım. konunuz kapansın mı istiyorsunuz
bi sakin ol, daldan dala atlama. kp in size baktığını sen söyledin. evlenmeyi bilen, geçinmeyi de bilir.Düzgün konus tirtiklamak ne demek Allah seninde başına verirse görürsün ! Esim rahatsiz yaniklari var anladn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?