kv kp ve kaynım amaçları neki?

Ya bütün demek istediklerimi anlayan ve benden daha iyi ifade eden birisin tesekkur ederim cok tesekkur ederim

Siz hata yapmis evlenmis olabilirsiniz
Kayninizin evliligine mudahale sansiniz yok ama malesef
Kendi paraniz kisilacak zora duseceksiniz diye kayninizin evliligine bahane bulmaniz cok yanlis

Ama cok agir seyler soyluyorlar ayrica hakaret etmedim bn.bu konuyu silmek istiyorum sıkıldım üzerime gelinmesinden.nereden silebilirim bu konuyu ?

Konuyu silemiyorsun malesef. Bir kere açılınca kalıyor. Ama yorumlara kapattırabiliyorsun. Konum kapatılsın dersen biri ilgilenir.
Benim senden ricam ilk yazdığını bir sakin kafayla okuman. İnsanların neden tepki gösterdiğini anlayabilirsin o zaman.

bu devirde artık herkes kendi düğünü kendi yapıyor tatlım.
kredi çekip düğünü eşyayı halledip sonrada borcunu ödüyor milllet.
yani kaynında öyle yapabilir diye söylüyorum.

Ya bütün demek istediklerimi anlayan ve benden daha iyi ifade eden birisin tesekkur ederim cok tesekkur ederim
rica ederim. ama yapılması gereken en mantıklı şey düğünü kayınpeder yapsın. siz de maaşla geçinmeye çalışın. siz niye düğün yapacaksınız böyle bir adet hiç duymadım.

ama ilk yazdığına göre de evlendiklerinden beri eşi okuduğu için kp maddi destek başından beri sağlamış.
yani eşinin yanıklarından sonra yapılan bir maddi yardım değil bu.
böyle ne yapmaya çalışıyorlar kaynım evlenirse kp onda daha çok yardım eder biz zor geçiniriz diyor.

misilleme de olabilir bu. yani kp sizin düğününüzü ben yaptım onunkini de siz yapın diyor olabilir.

Yani dolayisiyla dugunu kayinpeder yapacak konu sahibine yine karisma hakki dusmuyor.

bence kp düğünü yapmalı, konu sahibinin ailesinden de destek alabilirlerse konu sahibinin maaşı ve bu destekle de idare etmeye çalışmalılar. iki taraf da destek oluyor diye yazmış çünkü. eşinin sağlığı düzelince de bu ailelerden yardım işine bir an önce son verip kendi yağlarında kavrulmaya başlamalılar.

Yazicam yaromlara kaptiksin diye ?

Düzgün konus tirtiklamak ne demek Allah seninde başına verirse görürsün ! Esim rahatsiz yaniklari var anladn mi
bi sakin ol, daldan dala atlama. kp in size baktığını sen söyledin. evlenmeyi bilen, geçinmeyi de bilir.

benim başıma ne geleceği, ne geldiği seni ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…