kv kp ve kaynım amaçları neki?

yanlış düşünüyorsunuz. onlar evlenirse kp bize bakamaz geçinemeyiz deyip çocuğun evlenmesine mani olamazsınız. evlenirken nasıl geçineceğinizi de düşünmeniz gerekiyordu. sende çalışacaksın eşinde çalışacak bi şekilde bakacaksınız başınızın çaresine kaynınıza da mutluluklar dileyeceksiniz. bizde çok sıkıntılar çektik ekim 2014 te evlendim üstelik benim kv kp bana 3 bilezikten başka katkısı olmadı o da bozdurduğumuzda bişi etmedi zaten ben hem evden hem hafta sonu izinsiz mizinsiz çalıştım eşimde öyle baktık kendimize eşimin maaş 3000 tl biz 2250 kredi ödüyoruz. biz napalım? hem yaza kadar demişssiniz yaza 2 ay var iki ayda mı toparlanacaksınız eğer öyleyse 2 ay için çocuğun kalbini kırmaya değmez.

Kocam calismiyor.anlatamiyorm ya ben.benim derdim kp parasi degil ayip yani neler diyorsunuz.benm derdim kaynim yazin taksin yuzugu zaten düğünü benm maasimla yapilacak.yaza kadar para biriktirlm diyoruz yapalm düğünü didiyoruz.o yzden kp yardim ediyor.UMARIM BU SEFER ANLAMISSINIZDIR!

Çalışan, para kazanan, geliri iyi olan, kızların parası için evlenmek istediği biradamın düğünü neden sizin maaşınızdan yapılıyor?

Yüzük şimdi takılsın düğün yaza yapılsın olmaz mı?

Çalışan, para kazanan, geliri iyi olan, kızların parası için evlenmek istediği biradamın düğünü neden sizin maaşınızdan yapılıyor?
Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icin

Şu kırmızı yerleri bir daha okursanız bu kadar insanın neden yanlış (?) anladığını anlarsınız diye umuyorum. Daha siz kendi evinize nasıl bakarız derdindeyken nasıl oluyor da sizin maaşınızla düğün yapılıyor. Kp destek olmasa zor olur düğün cümlesinden nasıl sizin maaşınızla yapılacağını anlamamızı beklediniz merak ediyorum. Açıkçası şu anda çark ettiğinizi düşünüyorum. Yazdığınız ilk mesajı bir daha okuyun isterseniz.

Sen ne kadar bencil bir insansin tipik kıskanç elti, hep bana hep bana olmaz.. bırak birazda kaynına yapsın.kayninin durumu ,isterse durumu iyi olsun kp eşit davranmak zorunda sizde zahmet olacak ama çalışın kendi evinize kendiniz bakın

o zaman bu güzel sözlerinizi ilk başlıkta yazacaktınız.
kp bize yardım ediyor ben de çalışıyorum demediniz..
ki asgari ücrete ev geçindirenler var.
kp sizden elini çekse bence kaynınıza düğün hazırlığını pekala yapabilir.

kaynının düğününü yapacak kadar zengin, kayınpederinden gelen yardım kesilince geçinemeyecek kadar fakir.

Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icin

E kayınpederden aldıklarınızı da bir şekilde ödemeniz gerekir değil mi?
Ama en başta düğünü biz yapıcaz değil, kayınpederim ona yardım edecek demiştiniz. Tutarsızlık var konuda.

Yapamaz esim calismiyor yaniklari vavar.yaza anca iyilesecek .

belli kp parası değil ilk yazdığında bak kırmızı ile büyüttüm biz nasıl geçineceğiz demişsin.
vah vah
bu kadar yalan dolan yapma bari.

Hala size bakan kayinpederin dugunu size yikmasi bize pek inandirici gelmedi.

Cevir kazi yanmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…