- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
-
doğru adamın masrafı iki katına çıkmış 3 ev bakmak ne demek
dayamışlar adamcağıza sırtlarını ohhh
Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Diyorum ki konu ve başlık alakasız olmuş.Nasıl anlamadım?
Diyorum ki konu ve başlık alakasız olmuş.
Ben mi karıştırdım yanlış alıntı mı yaptım ben bunu konu sahibine sormuştum kusura bakmayın.Nasıl anlamadım?
Kocam calismiyor.anlatamiyorm ya ben.benim derdim kp parasi degil ayip yani neler diyorsunuz.benm derdim kaynim yazin taksin yuzugu zaten düğünü benm maasimla yapilacak.yaza kadar para biriktirlm diyoruz yapalm düğünü didiyoruz.o yzden kp yardim ediyor.UMARIM BU SEFER ANLAMISSINIZDIR!
Yüzük şimdi takılsın düğün yaza yapılsın olmaz mı?Kocam calismiyor.anlatamiyorm ya ben.benim derdim kp parasi degil ayip yani neler diyorsunuz.benm derdim kaynim yazin taksin yuzugu zaten düğünü benm maasimla yapilacak.yaza kadar para biriktirlm diyoruz yapalm düğünü didiyoruz.o yzden kp yardim ediyor.UMARIM BU SEFER ANLAMISSINIZDIR!
Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icinÇalışan, para kazanan, geliri iyi olan, kızların parası için evlenmek istediği biradamın düğünü neden sizin maaşınızdan yapılıyor?
Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Sen ne kadar bencil bir insansin tipik kıskanç elti, hep bana hep bana olmaz.. bırak birazda kaynına yapsın.kayninin durumu ,isterse durumu iyi olsun kp eşit davranmak zorunda sizde zahmet olacak ama çalışın kendi evinize kendiniz bakınMeraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Ya yaza yüzük kışa düğün en iyisi olucak bizim maddi acimizdan çünkü düğün benm maasimla yapilacakYüzük şimdi takılsın düğün yaza yapılsın olmaz mı?
Kocam calismiyor.anlatamiyorm ya ben.benim derdim kp parasi degil ayip yani neler diyorsunuz.benm derdim kaynim yazin taksin yuzugu zaten düğünü benm maasimla yapilacak.yaza kadar para biriktirlm diyoruz yapalm düğünü didiyoruz.o yzden kp yardim ediyor.UMARIM BU SEFER ANLAMISSINIZDIR!
Yorumlari oku sonra yaz ne diyorsun sen????Sen ne kadar bencil bir insansin tipik kıskanç elti hep bana hep bana olmaz bırak birazda kaybına yapsın isterse durumu iyi olsun kp eşit davranmak zorunda sizde zahmet olacak ama çalışın kendi evinize kendiniz bakın
kaynının düğününü yapacak kadar zengin, kayınpederinden gelen yardım kesilince geçinemeyecek kadar fakir.Şu kırmızı yerleri bir daha okursanız bu kadar insanın neden yanlış (?) anladığını anlarsınız diye umuyorum. Daha siz kendi evinize nasıl bakarız derdindeyken nasıl oluyor da sizin maaşınızla düğün yapılıyor. Kp destek olmasa zor olur düğün cümlesinden nasıl sizin maaşınızla yapılacağını anlamamızı beklediniz merak ediyorum. Açıkçası şu anda çark ettiğinizi düşünüyorum. Yazdığınız ilk mesajı bir daha okuyun isterseniz.
Evin büyüğü esim oldgu icin esimin yapmasi lazim düğünü onlarin adetleri oyleymis.esimde bacaklarinda yanik oldgu icin suan calismiyor ve yaza kadar duzelemeyecegi icin
Yapamaz esim calismiyor yaniklari vavar.yaza anca iyilesecek .o zaman bu güzel sözlerinizi ilk başlıkta yazacaktınız.
kp bize yardım ediyor ben de çalışıyorum demediniz..
ki asgari ücrete ev geçindirenler var.
kp sizden elini çekse bence kaynınıza düğün hazırlığını pekala yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?