- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
-
böyle ana babalar kaldı mı insan şaşırıyor kazık kadar evli barklı adamları üzerlerine almışlar hala bakmaya devam ediyorlarSiz hata yapmışsınız da 1,5 senede eşiniz okurken part time çalışamadı mı ?
Siz çalışamadınız mı?
Madem kp bakacaktı size ha evinde bekarken anan baban bakmış dimi..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Böyle kp helal olsun valla. Evlilik kendi ayakları üzerinde hane geçindirmek değil mi?
Sizi alakadar etmez kaynınızın evlilik isteği.
Ne hakla yorum yapacaksınız.
Kaynınız demiştir babam nasılsa abimlere bakıyor bana da bakar!
Örnek kanlı canlı önünde sonuçta
Yanlis anlattim galiba.esimin aileside kizi istemiyorlar.kizin ailesi tefeci gibi bi aileymis.istemiyorlar ama kaynim tutturdgu icin tanismaya gidiyorlar umarim anlatbilmisimdr
böyle ana babalar kaldı mı insan şaşırıyor kazık kadar evli barklı adamları üzerlerine almışlar hala bakmaya devam ediyorlar
yazık çok yazık
kaynının durumu iyiymiş ama yinede kayınpederin desteği olmadan olmazmış.Evlatları bekarken en azından 2 evladına bakıyordu adam şimdi ikisi de adam olmadan iş tutmadan evlenicem diye ortaya çıkıyor bide onların getirdiği gelinlere bakmak zorunda kalıyor. Üzüldüm valla adama ne yalan söylim. 2 çocuk yetiştirmiş ama ikisinde de iş yok, gelinlerde desen hiç yok
doğru adamın masrafı iki katına çıkmış 3 ev bakmak ne demekEvlatları bekarken en azından 2 evladına bakıyordu adam şimdi ikisi de adam olmadan iş tutmadan evlenicem diye ortaya çıkıyor bide onların getirdiği gelinlere bakmak zorunda kalıyor. Üzüldüm valla adama ne yalan söylim. 2 çocuk yetiştirmiş ama ikisinde de iş yok, gelinlerde desen hiç yok
aynen.Oldu cicim, sen kayınpeder parası yerken sıkıntı yok, kaynın evlenmeye kalkınca beklesin. Siz neden 1.5 sene daha bekleyip kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz zaman evlenmediniz? Anladığım kadarıyla kaynınız çalışıyor para kazanıyor. Kız parası için geliyor deyip kızın ailesi tefeci demek de değişik olmuş. Tefecilerin parası çok olur zaten.
Yok yine anlatamadın başlık ne alaka?Yanlis anlattim galiba.esimin aileside kizi istemiyorlar.kizin ailesi tefeci gibi bi aileymis.istemiyorlar ama kaynim tutturdgu icin tanismaya gidiyorlar umarim anlatbilmisimdr
böyle ana babalar kaldı mı insan şaşırıyor kazık kadar evli barklı adamları üzerlerine almışlar hala bakmaya devam ediyorlar
yazık çok yazık
O zaman siz kendinizi geçindirirsiniz neden kp den yardım bekliyorsunuz?Evet avukat yardimcisiyim
Yok yine anlatamadın başlık ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?