kv kp ve kaynım amaçları neki?

böyle ana babalar kaldı mı insan şaşırıyor kazık kadar evli barklı adamları üzerlerine almışlar hala bakmaya devam ediyorlar

yazık çok yazık

Yanlis anlattim galiba.esimin aileside kizi istemiyorlar.kizin ailesi tefeci gibi bi aileymis.istemiyorlar ama kaynim tutturdgu icin tanismaya gidiyorlar umarim anlatbilmisimdr

Iyi de en cok yakindiginiz sey kayinlederden size gelecek paranin kesilmesi. Siz bazi seyleri gormek istediginiz gibi goruyor olabilir misiniz acaba?

Ayrica kayniniz da tutturabilir ne var bunda? Degil uc ay, uc gunluk olsa bile ailesi bir sekilde tanismaya gidiyorsa sizin saygi duymaniz lazim.

Asil mesele o degil de ondan...

Kv ,kp,kaynınızın farklı bir amacı oldugunu düşünmüyorum ama sizin amacınızın farklı oldugu belli bu durumda sizin amacınız ne diye bizim sormamız lazım ...

Başlıkta çok saçma kusura bakma da nasıl amacı ne

kaynının amacı evlenmek,

kp ve kv de amacı çocuklarına destek olmak tıpkı size oldukları gibi.

böyle ana babalar kaldı mı insan şaşırıyor kazık kadar evli barklı adamları üzerlerine almışlar hala bakmaya devam ediyorlar

yazık çok yazık

Evlatları bekarken en azından 2 evladına bakıyordu adam şimdi ikisi de adam olmadan iş tutmadan evlenicem diye ortaya çıkıyor bide onların getirdiği gelinlere bakmak zorunda kalıyor. Üzüldüm valla adama ne yalan söylim. 2 çocuk yetiştirmiş ama ikisinde de iş yok, gelinlerde desen hiç yok

kızın ailesi tefeci miymiş?
daha bilmeden nasıl öğrendiniz bu bilgileri tanışmadan?

sizin ve eşinizin de yaptığı bir nevi tefecilik değil mi??
evlenmiş iki yetişkin hala kp parası ile hane döndürüyor.
he maşallah.!

kaynının durumu iyiymiş ama yinede kayınpederin desteği olmadan olmazmış.
gitti paracıklar..
pehh.

Oldu cicim, sen kayınpeder parası yerken sıkıntı yok, kaynın evlenmeye kalkınca beklesin. Siz neden 1.5 sene daha bekleyip kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz zaman evlenmediniz? Anladığım kadarıyla kaynınız çalışıyor para kazanıyor. Kız parası için geliyor deyip kızın ailesi tefeci demek de değişik olmuş. Tefecilerin parası çok olur zaten.

bu konuyu kendinize niye dert ediyorsunuz ki?

anladım. eşin öğrenci bla bla. peki sen çalışıyor musun?

doğru adamın masrafı iki katına çıkmış 3 ev bakmak ne demek

dayamışlar adamcağıza sırtlarını ohhh

aynen.
kayınpederin parasına hacet kalmazdı.

yazık çok yazık

Allah hayırlı evlat versin diye boşuna demiyorlar.
Cidden üzüldüm .
Büyüt okut evlendir
hala sen bak
ne demek bir hane masrafı...
yoluncak kaz sanki kp zengin olsa bile yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…