• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp ve kaynım amaçları neki?

Ben formda yeniyim nereye cevp yazcagmi bile tam olarak bilmezken neler yaziyorsunuz ya.bu konuyu duzeltmemin bi yolu varmi en yukaridaki yaziyi duzeltmek istiyorum boylece kendmi daha iyi ifade edebilrm
senin yazdığın gibi biz de yazıyoruz
farklı birşey yaptığımız yok yani senden

Son düzenleme:
Ben formda yeniyim nereye cevp yazcagmi bile tam olarak bilmezken neler yaziyorsunuz ya.bu konuyu duzeltmemin bi yolu varmi en yukaridaki yaziyi duzeltmek istiyorum boylece kendmi daha iyi ifade edebilrm

İlk mesajınızın altında "Düzenle" olması lazım. Ona tıklayıp mesajınızı düzenleyebilirsiniz.

Evet hem adet öyle hemde esim hasta yanigi var.ikiside ayni sey beynini bi yokla bi daha oku

Ban'a doğru gidiyorsunuz farkında mısınız? Bu forumda ağzınızdan çıkanı kulağınız duyacak, klavyenizden çıkanı gözünüz görecek. Yazdıklarınıza dikkat edin.

Kayinpeder bize bakiyor kaynim evlenirse para kesilecek kisimlarini silmek icin mi?

Evet hem adet öyle hemde esim hasta yanigi var.ikiside ayni sey beynini bi yokla bi daha oku

Benim beynim gayet iyi, asil siz yazdiklariniza bakin. Hem dugunu benim maasimla yapacaklar karisirim tabiki diyorsunuz hem de esim hasta kayinpeder dugunu bize yikmiyor diyorsunuz. Once kendinize bakin sonra cevap verenlere pislik atin.

eşin çalışıyor mu?
sen de gir bi işe evinizi geçindirin.
bir buçuk senedir yardım ediyolarmış daha ne kadar edecekler.

eşin çalışıyor mu?
sen de gir bi işe evinizi geçindirin.
bir buçuk senedir yardım ediyolarmış daha ne kadar edecekler.

Eşinin bacaklarınada yanıklar olduğundan yaza kadar çalışamayacak. Konu sahibi çalışıyor. Düğün de onun maaşı ile yapılacak. Çünkü erkek tarafında adetmiş. Abi yaparmış.

Eşinin bacaklarınada yanıklar olduğundan yaza kadar çalışamayacak. Konu sahibi çalışıyor. Düğün de onun maaşı ile yapılacak. Çünkü erkek tarafında adetmiş. Abi yaparmış.
abı kendini gecındıremıyor ne dugunu tovbe bısmıllah?

birde bişi soraacgım esın okuduysa unı mezunu demektır, sıgortasız ıste calısmıyordu dımı bu yanıklar ıs kazasından oturu oldu?
e o zaman sanırım ucret almaya devam edıyor olması gerek?

bırde bır arkadasa tırtıklamak lafına cok kızmıssınız ya ben onu duzeltıyorum , elın adamına el acıyorsunuz
nede olsa o sızın babanız degıl

haksızken haksız duruma düşmüşsün burda konu sahibi. aslında anlatmak istediği şu: eşinin bacakları yanık olduğundan dolayı çalışamıyor ve bu yüzden de kp onlara yardım ediyor. ailede adet büyük kardeşin küçüğe düğün yapması olduğu için bu düğün konu sahibinin maaşından yapılacak ve eşi çalışamadığı için de kayınpeder yardıma devam edecek. o da diyor ki biraz bekleyin bu arada da düğün parasını biriktireyim. aslında kp düğün yapmaya da kalkarsa eşi çalışamadığı için zor duruma düşecekler. durum bu ama konu sahibimiz biraz sivri dilli sanırım yaşadıklarından ötürü.

Arkadaşım yeni üyesin bilmiyorsun ama bu mesajlar siteden 1 günlüğüne uzaklaştırılmana sebep olur. Saygı çerçevesinde vermeye çalışalım söylemek istediklerimizi.
Ama cok agir seyler soyluyorlar ayrica hakaret etmedim bn.bu konuyu silmek istiyorum sıkıldım üzerime gelinmesinden.nereden silebilirim bu konuyu ?

abı kendini gecındıremıyor ne dugunu tovbe bısmıllah?

birde bişi soraacgım esın okuduysa unı mezunu demektır, sıgortasız ıste calısmıyordu dımı bu yanıklar ıs kazasından oturu oldu?
e o zaman sanırım ucret almaya devam edıyor olması gerek?

bırde bır arkadasa tırtıklamak lafına cok kızmıssınız ya ben onu duzeltıyorum , elın adamına el acıyorsunuz
nede olsa o sızın babanız degıl

:) Umarım konu sahibi de okur.

haksızken haksız duruma düşmüşsün burda konu sahibi. aslında anlatmak istediği şu: eşinin bacakları yanık olduğundan dolayı çalışamıyor ve bu yüzden de kp onlara yardım ediyor. ailede adet büyük kardeşin küçüğe düğün yapması olduğu için bu düğün konu sahibinin maaşından yapılacak ve eşi çalışamadığı için de kayınpeder yardıma devam edecek. o da diyor ki biraz bekleyin bu arada da düğün parasını biriktireyim. aslında kp düğün yapmaya da kalkarsa eşi çalışamadığı için zor duruma düşecekler. durum bu ama konu sahibimiz biraz sivri dilli sanırım yaşadıklarından ötürü.

baba varken düğünü abinin yapması kadar saçma şey de duymadım :KK57:

siz nasıl iş olmadan evlendiyseniz onlarda istiyor işte...en iyisi yüzük takılsın düğün işi seneye kalsın..buarada wşinde iş baksın..

Back