- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 38
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
eneeee sendeki de mi susmuyor hastalık o ya bende de var yılda bir kere 2 hafta nabııııcan ağaç kovuğundan çıkarmadıkki herifleritüm gün çekemezdim onu
hadi hafta içi evde yokum aksam idare ediyorum
yataktan kalkınca bir baslıyor konusmaya inan yatana kadar 1 dakika ara vermıyor
sıkılıyorum napayım :)
Yahu lütfen ama lütfen surat asmalarına aldırmayın.Radyasyona maruz kaldığınız bir işten etkisini azaltmak için duş almanıza mı surat yapıyorlar? Eşiniz izin alsın madem.Ay çatladım bu ne rahatlık ya !!İşim radyasyonla zaten duş almam şart. İki gün üst üste duş aldım işten gelince üçüncü gün surat beş karış. Sürekli bi ilgi alaka bekliyorlar. Eşim geç geliyor o yüzden hep ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Dün bide iş getirmiş eve geç saate kadar çalıştı. Patladım artık dedim ki biraz ilgilen şu işi bırak öylece bıraktı
yok benimki 2 hafta sürmezeneeee sendeki de mi susmuyor hastalık o ya bende de var yılda bir kere 2 hafta nabııııcan ağaç kovuğundan çıkarmadıkki herifleri
Yaa ne kadar düşüncesiz insanlar. Her akşam tatlı, çerez vs. yapmak zorunda değilsiniz. Biraz halden anlayan, merhametli insanlar olsalar dört dörtlük hizmet hak ederler tamam sizde seve seve yaparsınız ama hak etmiyolar. Bırakın çok yorgun olunca 10- 11 gibi kusura bakmayın çok yoruldum bugün deyip geçin odanıza dinlenin.Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Ağlayan kaynana amanın kaçılın !!!evet kendi annemle kıyaslıyorum da
annem bile eşim seviyor diye corba yapsa nohut yapsa dolma yapsa saklama kabına koyar işyerime getiriri aksam eve götür diye
benim sevmediğim yemekler birde eşimin sevdikleri yani:)
annem tek laf etmez
kv dem her geldiğinde kontes gibi oturur ikimiz de çalışıyoruz
zaten sallana sallana gelir onu hiç yazmıyorum
ve her geldiğinde evimize sürekli ağlar , ben cok fedakar anneyim benim gibi düşünceli anne yok der.
yemek yeriz eşimle ben toplarız
kahvaltı hazırlanacak eşimle ben hazırlar cagırırız bir tabak alıp da koymaz masaya
eşim sağolsun destektir
lafını etmez
hatta aksam çay meyve ikramlarını eşim yapar
eşimi arar bazen eşim açar efendim diyeAğlayan kaynana amanın kaçılın !!!
İlgi bekliyorlar hayatları bomboş ya. İnşallah öyle yaşlılardan olmam.eşimi arar bazen eşim açar efendim diye
kvde den ses yok
Eşim anne orda mısın der
burnunu çeker kv
eşim anne ne oldu der
kv konusmaıycam yavrum der eşimin suratına kapar
Konusamayacaksan ne arıyorsun be kadın
Uyuz ya nefret edıyorum kendısınden
kendine bu kadar bakan dikkat eden hayatını yaayan bir kadın tanımadım ama kendini bu kadar ezik muhtaç göstermeyi başaran bir kadın da tanımadım
hep mağdur hep küççük emrah
Cok guzeldı.)Aksamdan kv ne deki „Anne burası sizin eviniz sayılır, çekinme gir mutfağa, akşama kadar beni beklemeyin aç kalıyosunuz, hem oğlun anneyemeklerini özlüyor oda mutlu olsun”
sorular benzer sona doğru derin bir nefes alma ihtiyacı hissettim sen de hissettin miyok benimki 2 hafta sürmez
senede ıkı gün falan görürüm ama onda bile sabredemem
mesela kahvaltı yapıyoruz ya
bir baslar
bu sitede kaç blok var annecim
genelde nereliler yasıyor
civarda okul var mı
özel okul mu var devlet okulu mu
kapıcınız hangi blokta yasıyor
kapıcınız nereli
genç mi cocukları var mı
sonra yoneticiye gecer
yonetıcı hangi blokta
otoparkınız kaç araba alıyor
bu sokak direkleri yeni mi yapıldı yoksa siz geldiğinzide var mıydı
otoparkınızın kumandasını nerden aldınız
baban evi satmıstı ya parasını ne yaptı
bankaya mı koydu yoksa baska birsey mı alacak
benım yakın bir arkadasım var kızı hıc gormedı onu sorar hep
çalışıyor mu
cocuk düşünuyor mu
doğururursa annesi kv desi hayatta mı kım bakacak cocuguna
e yası da var çalışmaz artık kendi baksın
ne kadar maası var ki kızın
kocası nereli
ne zamandır arkadasın
asıl buralılar mı falan
Sordugu soruların hepsine bilmiyorum hiç de merak etmedim ben diyorum
be kardesim hala soruyor
ben alıştım artıksorular benzer sona doğru derin bir nefes alma ihtiyacı hissettim sen de hissettin mi
yapma arkadaşım.Görüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
Yapmayın gece 11e kadar uğraşıpta.Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?