kv kp görümce elti herkes

Başta okurken şok oldum devam ettikçe gülmeye başladım. Dalga geçmeye gelmiş konu Sahibi

Hayırlısı olsun ama umarım düğüne kadar nişanlınızın gözleri açılır da başını yakmaz.

Ben böyle basitlik görmedim vallahi kusura bakmayın da

Takılar 30dan 20grama düşünce anne şöyle demiş:
-farkını eşyalardan çıkarırsın!!

Neyin farkını? Belli bir bedel mi var ödemeleri gereken, neyin kafası, nasıl bi yaşayış var sizde

İnşallah gerçek değilsindir.

Biz bedavaya gitmişiz Çok ticari,ısmarlama ve seviye yerlerde bi evlilik,siz bunları nasıl talep edebiliyorsunuz ben olsam utanırım ki zaten ben o seviyeye asla inmem, nişanlının yerinde olsam herşeyden vazgeçer koşarak uzaklaşırdım

Daha fazla sorun çıkarabilirsin mesela annesi size sadece isminizle hitap etmesin lütfen karabiber hanım desin
Kutu gibi evde yaşayan hiç Prenses duymadım olmamış bence bir villa almalılar 2 de hizmetçi tutmalılar
Ya kabul etsinler ya da sen bu çocuğu bırak

Bizimle dalga gecmeye gelmiş arkadaş yoksa böyle biriyle insan bir dakika devam etmez.

Ne olur birisi bu konunun bu insanin fake olduğunu söylesin. Yok ya gerçek değildir herhalde. Gercek değildir dimi?

Gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bence sende inanma. Çok belli çünkü. Sözlükten geliyor bunlar. Zaten konu sahibi baktı dalga geçiyorlar çıktı siteden.

Millet zengin de, sen ve ailen gibi açları doyurmaya zengindi zaten.
Konuya ben de inanmadım.

8 bileziğe evlenilir mi senin kadar mükemmel kız o kadar değersiz mi altın kemer iste hint işi 22 ayar gerdanlık iste en az 1 karat tektaş iste villa iste iste de iste sen herşeye layıksın sen süpersin sen bulunmaz hint kumaşısın yürüüüü kim tutar seni

Konunuzu erkek arkadasima okudum. Kendisi kiymetimi anladi ve bana tekrar asik oldu. Tisikkirlir kadinlar kulubu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…