kv kp görümce elti herkes

Valla konu sahibi prenses sultan hanim tesbihi bulmuş puskulunu arıyor.bu laf böyle değil ama anladıniz siz onu.

Kesinlikle evlenmemelisin!!gerci senide alan olurmu bilmiyorum ben nisanlinin yerinde olsaydim coktan sepeti koluna takmistm...

Yazık günah o nişanlına da ailesine de. Gönül işte.

Ayy kiyamam ne cektirmisler sana cok komiksiniz ya insanlarin ne dertleri var sizin haberiniz varmi acaba bi donunde hayatin gercekleriyle yuzlesin bence

Yahu cocuk gibi olay anlatmissin. Onuda gecdim senin nisanlin buyuk eltin var falan . ben butun bunlari gectim sen gercekmisin?

Ya güzelim sen de az değilsin . damat aramış anneni sen de onun annesini arasan kav adayı belki de senin anneni de arayacakti. senin büyüğün ya bu kV adayı ne bu haller. bana kızım diyemez diyorsun bir de. ya yoldan geçen teyze bile kızım doye hitap edebilir .gayet doğal bu. senin anne baba demëmeni de anlamadım. ben hatta annecim babacim derim. Allaha çok şükür cok iyi insanlar kV KP im . sana ev vermişler daha iyisi olsun istiyorsun sen bunu bi hak et bakalım bi kıymet bil. ihtiyaç duyulduğunda coluk cocuk olunca varsa imkan daha iyisine geçersin. valla ben kV olsam böyle gelin adayını veto ederdim. evlenirken şu olsun bu olsun diye özellikle hicbirsey istemedim altın konusunda bile size ne uygunsa durumunuz ne bilemem dedim. isteyen biri acgözlü biri olmayınca onlar da ellerinden geleni yaptılar .bence bi kendinize dönüp bakın derim

Daha iyi bi senaryo yazabilirdin. Olmamış bu. Eğer konu gerçekse yorumum: Babanın evinde piremsesliğe devam et tatlım

kızın derdi büyük hanımlar fazla şeyetmeyin

ne demek 2016 ya gireceğimiz şu sıralar 2009 model araba

ne demek dükkan üstü ev ne demek 30 gram isterken 20 gramcık altın yapılması

ve bunun sonrasında bu farkın eşyadan çıkarılamaması çok büyük dram yaşıyor şuan

biraz anlayış please

Ogluna seni layik goren baba, 2+1 i neden layik gormesin ki ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…