Kv konusu

E sizde tum bunlara ragmen hala gorusuyorsaniz kendi kabahatiniz kusura bakmayin
Okey kiracilik zor tasinamiyorsunuz ama oturup cay kahve icip sonra sunu bunu dedi diyorsunuz
Hic o ortami olusturmayacaksiniz
Öyle ama unutulmustu. Normal bir insna olmustu. Karısmayacağım demişti Bende hep cevabını vererek sustuyorudum. Eşimle gidip geliyordumi kendim gittiğim nadir oluyordu. Kayınvalidem yani bu kadarı da normal bence hiç yokmus gibi yapamadım ki, yeni evliydim evliliğimize alısamadı demek ki diyip bunca seyi sineye cektim demek ki. Ama hiç birisini unutamamısım dmeek ki.

Veriyor ayarı inanın. Demediği laf kalmadı. Anlamıyor, düzelince de esim annesi sonucta hemen unutuyorç Bosver düzeldi normal değil sende umursama bosver diye bana unutturuyor. Sonra yine bir sey oluyor böyle kapanmayan seyler patlak veriyor biryandan

İnsan tencereye de üzülmez be arkadaşım. Boşunaysa boşuna alınmış olsun. Hayır beni yanlış anlamayın yani asla size şu anki tavsiyem gidin kaynanayla oturun değil. Belli ki anlaşamıyorsunuz. En azından onun şuursuzluklarına aldırmayın.

Hayır. EŞim bekarken kayınvaleidemin üst katına ev yaptırmıs, camlar hariç hiç bir şey yoktu. Nişanlandıktan sonra biz yaptırdık hepsini
Eşiniz bekarken belki kendi parasıyla bile yaptırmadı o evi. Çünkü bu bilindik uyduruk yalanlardan bir tanesi. Ben oğluma ev yaptırırım,sonra da derim ki al oğlum bu ev senin. Şimdi benim oğlan bekarken bu evi kendi mi almış oluyor? Hayır. Sizi avlamışlar. Kaba inşaatı kaynana oğluna yapmıştır,artanını da size yaptırtmışlar. En başından tehlikeyi görüp kaynananın üst katındaki eve masraf yapmamalıydınız. Görünen köy kılavuz istemez,kaynanayı nişandan önce görünce nasıl bir tarzı olduğunu anlamışsınızdır.

Ev kendinize aitse kiraya verip başka yere taşınma şansınız yok mu acaba? En mantıklı çözüm bu olur

Bu modelden bir anneye sahibim, ruh hastası bunlar. Farzet ki karşında deli var. Huzursuzluk çıkarmak onların en büyük hobisi, siz cinnet geçirince onları huzur basıyor. Mücadele etmek gerçekten çok zor. En iyi savunma o yokmuş gibi davranmak, o bile yetmiyor zaman zaman. Evine geldiğinde iş uydur, hatta gerekirse banyoya gir kilitle kendini 'işim var' de çıkma. Bu kadın ömür boyu hepinizin kaynanası olacak, kimse onu memnun edip susturamayacak.

Ay terbiyesiz , bi kere dinimizde bile bu çok uyarılmıştır başkasının evine izinsiz girilmez. Ben çok tuhaf buluyorum böyle başkasının evini odasını karıştıranları , çocuğunun evinde banyo yapanlar falan keyfi

Ne yaptıgının farkında değil işte normal geliyor ona

Ben ilk evlendiğimde birkaç konuda sorun yaşamıştık eşim savundu ama hiçbir işe yaramadı çünkü kendi evlatlarını da hiçbir şekilde dinlemiyorlar. Ben bu konuda eltimi örnek aldım ne muhatap oluyor ne de kafasınatakiyor

hakli oldugunuz konularda ortaligi ayaga kaldirin. muhtemelen arkadasiniz size gelince onun dedikodusunu yaptiginizi dusundugu icin kafasinda kurmustur. siz de vay efendim ben koskocaman kadinin sana mi soracagim eve kimin gelecegini kole miyim vs diyeceksiniz. biraz kavga biraz umursamazlikla yola gelir bu modeller. kavga actiginda sacma sapan soyledigi seylere takilmayin, boyle bir insanla mantikli bir konusma yapamazsiniz. oncelikle sacmaladigini, yaptigi seylerin bir mantigi olmadigini kabul edin. sonra da kavga sirasinda bam bam soyleyip cekip gidin. en fazla kuser, o zaman da siz biraz rahat etmis olursunuz. esinize de bir sey olmamis gibi davranin, birakin o sikayet etsin

Boşan ??

Çok zor kv ile yaşamak.Esinizi ikna etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…