kimse gitmiyorsa sen git bari.
ev sahibi değil de sığıntısın resmen.
Bir de o kalabalıkta nasıl hamile kalabildiniz
Aynen.Baştan öyle bi zemin hazırlamışın sonuçlarına katlanacaksın. Müsait deil ev diyecektin. Kardeşine “ eşim rahat edemem diyor” die kabul etmicektin . Kv ile kocan konuşacaktı “ eşim rahat edemez anne “ diyecekti.
Neden senin yanındalar şartları bilmem ama başta kabul etmicektin.
evet o yöntem benim eşime de işlemez. Çünkü kirli evden o da rahatsız olmaz.onlar pislik içinde yaşamaktan memnunlar ama ben memnun değilim
İsteklerını yetkılı yerlere iletKızlar çok bunaldım eski konularımı bilen bilir ben bir yıllık evliyim şu an hamileyim ayrıca çalışan bir kadınım!!
kız kardeşim 7-8 aydır bizde ve şimdi bir aydır da kv bizde artık çıldıracak gibi hissediyorum.
yemek, çamaşır, bulaşık, aman ortalığı temiz tut derken fiziksel anlamda bittim kv hasta gözleri görmüyor şeker tansiyon falan haliyle ona hizmet et derken tükendim
hiçbir sosyal aktivitem kalmadı moralim ve sabrım sıfır en ufak bir şey sinirlenmeme yetiyor tabi kv ve kardeşime bişi söyleyemiyorum kırmamak adına eşime sarıyorum dolayısıyla
bugunkü meselede kv sürekli bişiler alma peşinde evlenirken bişi almadık şimdi yapayım diye ama gerek yok diyorum herşeyimizi aldık biz diyorum bu seferde sürekli gidiyor dolapta bir dolu şey var aynından alıp duruyor alma yapma diyorum dinlemiyor dün akşam eşimle gıda alışverişimizi yaptık bugun gitmiş dün ne aldıysak aynını almış bende kızdım eşime neden böyle yapıyor gerek yok diye söylendim oda gitmiş annesine kızmış bende bunu duyunca üzüldüm ne yani ben gidip kızacaksın annene mi dedim??? benimki biraz dertleşmek içindi yüküm ağır geliyor artık kime anlatcam kime dertlencem!!!
not 1: harcama yapmasını istememe nedenim bugun var harcıyor yarın birşeye ihtiyacı olduğunda size harcadım bana para diyecek olması geçen kış deneyip görüldü!!
not 2: kız kardeşimi de yanımda istemiyorum ama mecbur bırakıldım onu yanına almışsın diyeceklere not olsun
not 3 ve de soru: eşimle başbaşa olmak istiyorumm çok şey mi istiyorum??
Canım benim ya. Durumunu çok iyi anlıyorum. Herkes kızkardeşini gönder gitsin demiş kolay birsey gibi. Ben yapamam şahsen. Haklı olsan bile insanlar kırılır. Zaten kayinvalide de kardeşin kalıyor diye kalmaya başlamıştır. Eşine çok kızdım. Nasıl sözler onlar. Babası vefat ettiğinde yaninda olmak çok istiyorsa evlenmeyecekti. Üstelik bu tür konular kader kısmet. Beki babasının yanında olsa bile vefatıni göremeyecekti. Konunun çözümü ailen. Kızkardeşini onların yönlendirmesi gerekir.kızlar çok teşekkür ederim herbir yorumu tek tek okudum hepsine ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın iş yerine geldim
şimdi herkes kendi düşüncesinde haklı kendin ettin kendin buldun diyenler kendinizce haklısınız ama kim bu duruma düşmek ister ki???
kardeşim konusunda uygun zaman kolluyorum ben en baştan beri hiç istemedim yanıma gelmesini işini biz ayarladık istedimki daha iyi şartlarda çalışsın nerden bileyim benim hayat şartımı düşüreceğini ben asla böyle bişi yapmam ondan da beklemezdim
evliliğimden pişman oldum daha 3-4 aylık evliyken annemi babamı yanıma getircem dedi durdu eşim evliliğimi bilemedim bile birkaç ay önce eşimin babası vefat etti onu bile bana maletti eşim benimle evli olmasa babası yanında olurmuş hiç değilse daha iyi şartlarda vefat edermiş bunu bile duydum
herşeyi denedim kızlar kızmayı, küsmeyi, güzellikle söylemeyi kendimi çok değersiz hissediyorum.
akşam kv konuşmaya çalıştım hemen duygu sömürüsüne başladı ağlamalar falan bende kızdım ne haliniz varsa görün dedim girdim yataga
bende böyle düşünüyorum herkese bir günah keçisi lazım beni seçtiler ben olmak istemiyorum...Canım benim ya. Durumunu çok iyi anlıyorum. Herkes kızkardeşini gönder gitsin demiş kolay birsey gibi. Ben yapamam şahsen. Haklı olsan bile insanlar kırılır. Zaten kayinvalide de kardeşin kalıyor diye kalmaya başlamıştır. Eşine çok kızdım. Nasıl sözler onlar. Babası vefat ettiğinde yaninda olmak çok istiyorsa evlenmeyecekti. Üstelik bu tür konular kader kısmet. Beki babasının yanında olsa bile vefatıni göremeyecekti. Konunun çözümü ailen. Kızkardeşini onların yönlendirmesi gerekir.
en baştan beri bunu düşünüyorum bende eşim bir plan yaptı gözümün içine baka baka bende bişi yapamadım üstelik kendi ailem de mum yaktıEşinizin kız kardeşinizi yanında isteme sebebi ilerde annesini getirme hakkını bulmaktı kesinlikle. Senin kız kardeşin bizimle, o halde bende annemi getireyim diye düşünmüş.
Yoksa hiçbir erkeğin kız tarafının ailesinden biriyle sürekli aynı evde yaşayacağını düşünmüyorum.
Yerinde olsam ilk önce kardeşimi gönderirdim. Çalışıp pekala kendi ayakları üstünde durup bir ev tutabir yok tutamam derse annenizin babanızın yanında kalsın. Siz evliliği görmüş geçirmiş, torun tombalak sahibi bir kadın değilsiniz ki bu kadar misafirperver olasınız. Tazecik evlisiniz iş uzamadan gönderin ikisini ve evliliğinizin tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?