kv, kız kardeş ve eş

Ailende dusuncesizmis ama 8 ay boyunca kz kardes orda kaliyo.ailen hicmi dusunmuyo belki kocan rahatsiz oluyodur belki bakmak istemiyodur.baya rahat insanlarmis.ailen hic cekinmeden 8 ay sizde birakiyosa sizde cekinmeden kz kardesi ailenin yanina yolla.kv gelince bi bahame bul onuda yolla bune ya bukadar dusuncesizlik olamaz

Ben kardeşim i yollarım da Kv gitmez eşim fazlasıyla anneci

Yanı ben anlamıyorum kusura bakma da nasıl bir aıle ikinci kızlarını damat evıne gönderir daha 1 yılllık evlısınız. Ne münasebet işse otursun babasının evınde orda çalışsın veya çalışmasın cok enteresan aıleler var hakkaten. Ikıncıye gelecek olursak esin nasıl koz kardeşine bısey demıyor maalesef sende kayınvalıdene soyleyemezsin. Anlıyorum ıkısını de ıstemıyorsun ama başka çaren YOk. Eşine boşuna yakınma kayınvalıdenden çünkü kız kardeşin o evde olduğu sürece kayınvalıdenden de yakınmaya hakkın yok

Anneni ara ve eşinle sıkıntılar olmaya başladığını söyle. Kv yi göndericem ama kardeşim burdayken gönderemem de. Kardeşinle konuşsun misafirhane midir yurt mudur artık ne denk gelirse baksın çıksın kardeşin de. 1 yıllık evlilik ve evde kalıcı misafir düşünemiyorum.

Çok zor valla evde devamlı birileri var, bence ailenle kardesın için konuş, eşinle de kayınvalidenle ilgili konus, evi size cok mu uzak? Kendi evinde kalsa siz de esinle belli aralıkla ziyaret etseniz. Kolay gelsin canım.

Bence kayinvalide bakti senin kardes baya bi kalici o zaman bende oglumun yaninda kalayim dedi. Bence anneni ara ve durumu anlat ikisini de kibarca gonderin. Dogumdan sonra o evde bir de bebek olacak. Gelecegini sen daha iyi gorebilirsin bulundugun durumda ama boyle giderse bence bu senin iyi gunlerin. Once annenle konus sonra esinle konus ben seninle basbasa kalmak istiyorum bu durumdan cok sıkıldım. Ben kardesimi sende anneni gonder de. Bakarsin o da icindeki gercekleri disa vurur. Kiz kardesinin kalmasindan cokta mutlu oldugunu hic sanmiyorum cunku.

Baştan öyle bi zemin hazırlamışın sonuçlarına katlanacaksın. Müsait deil ev diyecektin. Kardeşine “ eşim rahat edemem diyor” die kabul etmicektin . Kv ile kocan konuşacaktı “ eşim rahat edemez anne “ diyecekti.
Neden senin yanındalar şartları bilmem ama başta kabul etmicektin.

Haklısın valla canım.Durum başlı başına zor.Bide üstelik sen hamilesin.Doğum sonrası bu düzen böyle gidemez ama.Senin yardıma bakıma ihtiyacın olacak.Şimdiden bir yolunu bulmak lazım.Allah yardımcın olsun canım.

allah yardimcin olsun cnm .kardesin .ev islerinde yardimci olmuuyuo mu . olmuyorsa hic çekinme sen is şöyle. kv de ilerde para gerektiğinde tabi ji der size sunu aldim diye (aynısını yaşadım) ama kardeşinin yardimci olmasi lazim

Kv hasta gozleri gormuyor yardima muhtac demissiniz. Bir maska mesajda da bana muhtac degil demissiniz. Ben hicbir sey anlamadim. Ayrica 1 yillik evliliginizin 8 ayinda neden kardesin sizde bu daha buyuk bir sorun? Ne sebep olabilir yani. Benim annem babam yok ve 17 yasinda kardesim var ben bile almadim yanima. Hayatiniz boyu ailenizden dahi olsa baskasini dusunerek yasarsaniz kendi hayatiniz olmaz bunu unutmayin. Kv den once kardesini gonder bence. Yeni evli ciftin yaninda o kadar uzun kalinir mi?

Kardeşinin yardımcı olmamasını gerçekten anlıyorum bende de vardı öyle bir kardeş merhamet yoksunu gelirdi kalırdı hiçnirşeyin ucundan tutmazdı hatta ben bebekliyken arkadaşını yatılı getirdi temizlik yapmadan çekti gitti Allaha havale ettim.Neyse senin öncelikle kardeşini göndermen gerekiyor ailen gerçekten bu konuda nasıl rahat olabiliyor siz yeni evlisiniz sonuçta annesinin yanında sarılırsınız edersiniz eşiniz hertürlü rahat eder ama kardeşiniizn yanında olmaz.KV
Yide kardeşiniz gittikten sonra eşinizle bir çözüm bulursunuz.eğer tek başına kalacak durumda değilse ve gidecek yeri yoksa akıllı uslu durmak kaydıyla mecbur sizde kalacak buna yapacak birşey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…