kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlarKız kardeşinin neden sizde.kayinvalidenizin başka çocuğu varmı? dönüşümlü olarak kalabilir.kendi evinde tek kalamiyorsa
ikiside bana muhtaç değil aslındaEğer gidecekse ikiside gitmeli. Birini göndermek olmaz. Bunun yolu var mı peki? Size muhtaç mı ikiside?
onlar pislik içinde yaşamaktan memnunlar ama ben memnun değilimYapmak zorunda degilsin kimse yakana yapismaz heralde neden yapmiyorsun diye.Herkes yedigi tabagi yikasin kulladigi neyi varsa kaldirsin .Yavaş yavas boyle basla madem illa yaninda kalicaklar .Esyalari gunlerce yerde kalsa bile toplama alma.Birak evi kir gotursun Kendileride madem ayni yerde yasiyorlar temizlesinler
Aaa neden evlerine ayak bastirmiyorlar? üzüldüm kadına.tabi size de.iki aile elbirliği ile hayatınıza yön veriyor.ama madem eşiniz sizin kardeşimize ses etmiyor,sizde annesine bişey diyemezsiniz bence.bilemedim vallakız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar
Aslında böyle şeyleri baştan kabul etmemek gerekiyor. Sonradan evden kovma noktasına gelmektense baştan istemeyip kötü olmak en iyisi.ikiside bana muhtaç değil aslında
istemekten yoruldum uykum var diyip saat dokuzda odasına giriyor kardeşim sonra bakıyorum film izliyor eee niye uyumadın uyku tutmadı diyorKız kardeşin kaç yaşında. Kv. hastaymış ona bişey diyemezsin ama kardeşin sana yardım edebilir. Açık açık söyle ben 13 yaşındaki kızımdan bile yardım istiyorum artık. En azından sofrayı kurup kaldırırken yardım ediyor.
inanın bana soran olmadıAslında böyle şeyleri baştan kabul etmemek gerekiyor. Sonradan evden kovma noktasına gelmektense baştan istemeyip kötü olmak en iyisi.
eşimin kardeşime ses etmeme nedeni annesi zaten ve kardeşimi başıma saranda eşimAaa neden evlerine ayak bastirmiyorlar? üzüldüm kadına.tabi size de.iki aile elbirliği ile hayatınıza yön veriyor.ama madem eşiniz sizin kardeşimize ses etmiyor,sizde annesine bişey diyemezsiniz bence.bilemedim valla
Çok zor bir durum. Bebek gelince nasıl olacak peki? Onada oda lazım ev müsait mi?inanın bana soran olmadı
kv için önerdim ama ayrı olcaksam kendi evimde otururum dediKardeşinle kayınvaliden için ayrı ev tutun.
Bebek doğmadan başbaşa kalın bari
Sizin ailenizin tutumu yanlış. "Ailem ev açtırmıyor" ne demek. Bu sizin sorununuz değil ki. Kardeşinizin ve anne babanızın sorunu. Madem ev açtırmıyorlar, oraya taşınsınlar, kardeşinizin başında dursunlar.
Eşinizin kardeşlerinin tutumu da sizi bağlamaz. 1 ay öncesine dek kv kiminle kalıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?