Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesin çocuklarının yanında da yapmışlardır bu yüzden normal karşılıyorlar zaten , bunun normal bişey olduğunu düşünmelerinden belli ...
Evet 45 yaşındaki kızları da hiç tepki vermemiş rahatsız olduğunu belli etmemiş durmuş yerinde. Cinsellik yaşamaları çok normal fakat bunu kapı açıkken yapmaları çok ilginç. Demekki bu ilk değilmiş. Kızlarının yanında yaptıklarına göre ( 45 yaşında kadın uyumuş olsa dahi doğru olmaz bu) ama ben de bir yerde okumuştum genç çiftler kendi aile evlerinde seks yaptığı zaman yakalanma korkusuyla bunu daha fantezili şekilde yapıyormuş. Bunun kv kp versiyonu da görmüş oldum. )

Anlat kız anlat ıncığını cıncığını anlat diyesim geldi 🤣 Yaprak dökümü Fikretin kayınvalidesine selamlar 🤭
Onu görmcem anlatabilir 🤣 en son abimde kapı açıktı yine yaptılar dedi 🤭 bari kalkın kapınızı kapatın yahu.Eltimin bi de kocaman kızları oğulları var.
Edepsizlik valla kimse kusura bakmasın.

Kafayı yemek üzereydim bi zahmet söyleneyim..millet kv laf attı diye konu açıyor ben çıplak gördüm insanları.
Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.

Daha neler duyacağız eskiler ne güzelmiş bu çağ ne pis bir çağ...Benim bildiğim duyduğum bu belli bir yaşa gelince yataklar ayrılmış demek ki eskide kaldı herşey😿 tiksiniyorum herşeyden
Yatakların ayrılması iyi bir şey gibi yazmışsınız ahshah insanın eşiyle birlikte olması niye pis bir şey oluyor ya :D

Sabah sabah iyi eğlendim valla , kız benim kaynana kayınpeder den de şüphelendim şimdi😅 ne varsa eskilerde var dememiş boşuna büyüklerimiz 🤣🤣
Sorma vallahi bende hee 😂😂
Eee öyle büyüklerimiz ne dediyse o
Erken uyanmıştım başım ağrıyordu geçti düşün
Çok iyi geldi muhabbet yav 😁😂😂

Bence cok haklisiniz konu sahibi sahurda acarak konuyu cok iyi yapmissiniz. Nasil piskinler birde utansinlar da bir daha yapmasinlar. Size kizan yorumlarida anlamiyorum yasli ciftle empati yapiyorlarda sizle yapmiyorlar. Bu kadar azginlarsa evlerinde kalsinlar pislikler.
Hayy çok yaşayın.
kendileri de şahit olur da anlarlar inşallah diyelim 🤣 çocuk olmasa evde inanın o kadar gerilmezdin sonuçta bizim de yaptığımız şey..sadece keşke kapı kapalı olda der geçerdim ama çocuklar var..

Evet 45 yaşındaki kızları da hiç tepki vermemiş rahatsız olduğunu belli etmemiş durmuş yerinde. Cinsellik yaşamaları çok normal fakat bunu kapı açıkken yapmaları çok ilginç. Demekki bu ilk değilmiş. Kızlarının yanında yaptıklarına göre ( 45 yaşında kadın uyumuş olsa dahi doğru olmaz bu) ama ben de bir yerde okumuştum genç çiftler kendi aile evlerinde seks yaptığı zaman yakalanma korkusuyla bunu daha fantezili şekilde yapıyormuş. Bunun kv kp versiyonu da görmüş oldum. )
Ya zaten fantazi yapıyorlar o yüzden de kapı bilerek açık bırakılıyor zannımca 🤦‍♀️

Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.
Okumayın.Geçin.

Onu görmcem anlatabilir 🤣 en son abimde kapı açıktı yine yaptılar dedi 🤭 bari kalkın kapınızı kapatın yahu.Eltimin bi de kocaman kızları oğulları var.
Edepsizlik valla kimse kusura bakmasın.
Adamlar fantazi yapıyor anlasanaaaaa 🤣🤣🤣

Hayy çok yaşayın.
kendileri de şahit olur da anlarlar inşallah diyelim 🤣 çocuk olmasa evde inanın o kadar gerilmezdin sonuçta bizim de yaptığımız şey..sadece keşke kapı kapalı olda der geçerdim ama çocuklar var..
Ben gorsem bana bile travma olur. Tabi hepimiz biliyoruz yaptiklarini ama gormek cok kotu. Hele cocuklar icin daha kotu korku filmi resmen. Umarim o aksam gercekten gormemislerdir.

Burda çoğu sanki kapi kapali olunca normal demişler .
Bence hiçte normal değil ,hani mahrem konusu vardi!!
1.misafirliktesin ,ister kapi kapali olsun.Herkesin şahit olacaği bir durum .
Vallaha biz yari yaşimizdayken bile çocuklar duymasın anlamasın diye kirk takla atiyoruz .
Ben çok soğurdum ve bir daha yatili almazdim .
AFerin sana yüzlerine vurmakla iyi etmişsin .
Eşinde üzülürse üzülsün gitsin babasiyla konuşsun

Kayınpeder ne yiyip içiyor. Neyle besleniyor çok merak ettim. Burada bir sürü konu okuyoruz. Kadınlar şikayetçi. 40 yaşındaki adamlar kısırlaştırılmış kedi gibi köşede oturuyorlar. 80 yaşındaki dede çıksın da demeç versin. Bu gençler de nasiplensin.
Aynen öyle aslında benim de aklıma ilk o geldi dedenin çıkıp tüfeği hala nasıl kullanabildigini anlatması lazım Türk toplumuna 😂😂😂👽

Bence siz anormalsiniz. Adamlar burayi okusa bile bundan fantazi cikaracak genislikte sizin kadar dusunmemislerdir soylenileni. Esi halledecek olsa hallederdi uzatma onemli degil degil abartma gibi seyler soylemezdi. Siz savundugunuza gore sizinde zihniyetiniz boyle. Bir gun davet edin ananizi babanizida kapi acik evin ortasinda sevissinler madem normal goruyosunuz.

Sabah sabah iyi eğlendim valla , kız benim kaynana kayınpederden de şüphelendim şimdi😅 ne varsa eskilerde var dememiş boşuna büyüklerimiz 🤣🤣
Bu cinsellik mevzusu eski nesil için inanılmaz mühim . Bir tanidigimiz var Karadeniz'in baya büyük ailelerinden ve boşanma katiyyen yok bu ailede yani ölüm çıkar o seviye . Ailenin kızı boşanmak istiyor ve nasıl ikna edeceğini düşünüyor aile buyuklerini kara kara aileyi de babaanne yönetiyor baya baskın karakter . Babaanne tabi kesinlikle karşı çıkıyor en son bizim kız babaannesine kocasının ona 1 aydır elini surmedigini söylemiş ve kadın da tamam kızım hakkindir boşan diyor . Biz şok olduk . Hiç beklemiyorduk. Cinsellik eski nesil için kanun gibi birşey ince çizgi aynı hassasiyet malesef bizim nesilde yok .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X