Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu cinsellik mevzusu eski nesil için inanılmaz mühim . Bir tanidigimiz var Karadeniz'in baya büyük ailelerinden ve boşanma katiyyen yok bu ailede yani ölüm çıkar o seviye . Ailenin kızı boşanmak istiyor ve nasıl ikna edeceğini düşünüyor aile buyuklerini kara kara aileyi de babaanne yönetiyor baya baskın karakter . Babaanne tabi kesinlikle karşı çıkıyor en son bizim kız babaannesine kocasının ona 1 aydır elini surmedigini söylemiş ve kadın da tamam kızım hakkindir boşan diyor . Biz şok olduk . Hiç beklemiyorduk. Cinsellik eski nesil için kanun gibi birşey ince çizgi aynı hassasiyet malesef bizim nesilde yok .
Ya eski nesil bastırılmış duygularla büyüdüğü için cinsellik aşırı önemli, ve gerçekten de cinsellik evliliğin temel taşı, aferin babaanneye iyi karar vermiş öyle evlilik mi olurmuş 🤣

Bu cinsellik mevzusu eski nesil için inanılmaz mühim . Bir tanidigimiz var Karadeniz'in baya büyük ailelerinden ve boşanma katiyyen yok bu ailede yani ölüm çıkar o seviye . Ailenin kızı boşanmak istiyor ve nasıl ikna edeceğini düşünüyor aile buyuklerini kara kara aileyi de babaanne yönetiyor baya baskın karakter . Babaanne tabi kesinlikle karşı çıkıyor en son bizim kız babaannesine kocasının ona 1 aydır elini surmedigini söylemiş ve kadın da tamam kızım hakkindir boşan diyor . Biz şok olduk . Hiç beklemiyorduk. Cinsellik eski nesil için kanun gibi birşey ince çizgi aynı hassasiyet malesef bizim nesilde yok .
Evet, bizim oralarda da boşanmalar çok yaygın değildir, kuzenim boşandı ve karı koca ilişkileri yokmuş dendi. Kimse de ses etmedi.
Ya hatta bu eski nesil kendi arasında konuşuyorlar da bunları. Çok sevdiğim tonton bi nine vardı, eşinin 50 yaşından sonra ereksiyon olamadığını anlatmış millete 🫢 ben de ee o yaştan sonra da olmasın bi zahmet demiştim annem de hayır olur mu öyle şey çok kötü bi şey demişti. Annemi anladığım çağa geldim şimdi :D

Kb yazınca kayınbirader diye düşünmem neyse ki kayınbabaymış. Keşke yüzlerine vurmasaydınız ya. Geçmiş olsun. 🥲

Evet, bizim oralarda da boşanmalar çok yaygın değildir, kuzenim boşandı ve karı koca ilişkileri yokmuş dendi. Kimse de ses etmedi.
Ya hatta bu eski nesil kendi arasında konuşuyorlar da bunları. Çok sevdiğim tonton bi nine vardı, eşinin 50 yaşından sonra ereksiyon olamadığını anlatmış millete 🫢 ben de ee o yaştan sonra da olmasın bi zahmet demiştim annem de hayır olur mu öyle şey çok kötü bi şey demişti. Annemi anladığım çağa geldim şimdi :D
Kesinlikle haklılar . Erkolar tüfekleri 90 yaşına kadar calistirmanin yolunu ya bulsun ya kaybolsunlar 🍆🤣🤣

Kv ile ayni evde yasayip sevisebilen ve üreyebilen genclere ne kadar sasiriyorsam, buna da ayni oranda sasirdim.

Misafirlikte sevisilmez.
Kapi acik sevisilmez.

Ev sahibi bu konuya kapi acik diye sahit olurken sevisengiller utanmiyorsa, ev sahibide uyarirken utanmak zorunda degil.

Yalniz Mrs-cicek Mrs-cicek seyi anlamadim, bu sevisme aninda gorumce nerede?

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
bence fazla tepki veriyosunuz kapınızı kapatın diyip kibar bi dille uyarsan yeterdi o yaşta yapabiliyolarsa bırak bişi deme yapsınlar karı kocalar sonuçta ve insanlar

Evet aynen öyle yaptım son ramazanı olabilir dedim yıllardır çağırırız yemeğini yer giderdi yine yer giderler dedim ne bileyim salonun ortasında sevişeceklerini.
Ne son ramazanı, daha çok ramazan görürler onlar. 😬
Tüm ailenin diline dolanmışlar, ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden ama bu kadar rahat insanlara yapılacak şey aynı evde kalmamaya çalışmak olur ancak. Uyarmanizdan da rahatsız olacaklarını sanmıyorum.
Siz de artık her türlü bahaneyle çağırmayın eve. Her seferinde başka bir pişmanlık yaşıyorsunuz. 🫠

Kv ile ayni evde yasayip sevisebilen ve üreyebilen genclere ne kadar sasiriyorsam, buna da ayni oranda sasirdim.

Misafirlikte sevisilmez.
Kapi acik sevisilmez.

Ev sahibi bu konuya kapi acik diye sahit olurken sevisengiller utanmiyorsa, ev sahibide uyarirken utanmak zorunda degil.

Yalniz Mrs-cicek Mrs-cicek seyi anlamadim, bu sevisme aninda gorumce nerede?
Başka odadaydı o da çıktı gözgöze geldik güldü o sonra da odaya kaçtı..ben kessinler diye 2defa gittim geldim 🤦🏻‍♀️

Başka odadaydı o da çıktı gözgöze geldik onla da o hemen odaya kaçtı..ben kessinler diye 2defa gittim geldim 🤦🏻‍♀️
Bir daha kalma durumlari olursa gorumceyi de salona yatir bari, belki o zaman cima eylemeden once 80 kere dusunurler.

Yalniz bu ne cilvedir, libidodur helal olsun dedeyle nineye.

Evde 8 yaşında çocuklar var, kapı açık, efil efil sevişiyorlar... Benden de sert bir uyarı alırdı davranışları. Ne üstü kapalı, kibar söyleyeceğim diye kendimi sıkarım, ne zaman kollarım, ne eşimin yanıymış önüymüş bakarım. 8 yaşındaki çocuğun karşılaşacağı manzarayı düşünmeyen insanlara gayet "Kapınızı kapatmayı da mı bilemediniz?!" diye çıkışırım ve dahi siz bence hatalı yaklaşmışsınız. Gördüğünüz an "Kapınızı bari kapatın evde çocuk var!" diyerek kapıyı siz çekebilir, kapatabilirdiniz pat diye, görmezden gelmek yerine.

hem de salondalar . Kapı açık . Sen haklısın . Bence Olacak şey değil . Evlerinde kalsınlar o zaman . 2 gün beklemeyeceklerse .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X