Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz anormalsiniz. Adamlar burayi okusa bile bundan fantazi cikaracak genislikte sizin kadar dusunmemislerdir soylenileni. Esi halledecek olsa hallederdi uzatma onemli degil degil abartma gibi seyler soylemezdi. Siz savundugunuza gore sizinde zihniyetiniz boyle. Bir gun davet edin ananizi babanizida kapi acik evin ortasinda sevissinler madem normal goruyosunuz.
Ne ailenin yaptığını normal buluyorum, mahremiyeti hiçe saymışlar, ne de buraya bu konunun yazılmasını... Siz benim hakkımda zanda bulunup genişlikle itham ediyorsunuz ya, bu tamamen yazdıklarımı anlamamanızdan kaynaklı. Okur yazar oranı yükselse de anlama oranı yükselmiyor malesef. Böyle bir konu buraya yazılınca ne oluyor, sadece arkalarından konuşmak dışında ne oluyor? Ki yaşanan şey çok travmatik, konu sahibinin şokunu anlayabiliyorum lakin buraya bu şekilde yazınca ne oldu? Eşiyle halledemedi, burada nasıl halletti mesela?

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
O yaştaki insanların cinsel isteğine mi şaşırayım,çocuklarının evinde bunu yapmalarına mı şaşırayım,sizin açıkça yüzlerine vurmanıza mı şaşırayım yoksa kayınvalide nin pişkinliğine mi şaşırayım bilemedim.Ramazana girdiğimizden beri 3-4 kez oldu sadece.Bir defasında ezana 10 dakika kala abdest almaya yetişebildim.Ay dedim kalsın ramazandan sonra ya sanki acelemiz mi var😀Valla kv ve kp ramazan falan da dinlemiyor maşallah 🧿

Kapının açık olmasına takılan olmuş. Kapı kapalı olsa yaldır yaldır sevişsinler mi yani. Noluyor yav azgın teke misiniz 1 gün de yapmayıverin yani evde her gün yapıyor musunuz o zaman misafirlikte kalmayıverin ne ayıp yav. Gerçi bağda bayırda uluorta sevişene mi anlatacaksın bunu

Ne ailenin yaptığını normal buluyorum, mahremiyeti hiçe saymışlar, ne de buraya bu konunun yazılmasını... Siz benim hakkımda zanda bulunup genişlikle itham ediyorsunuz ya, bu tamamen yazdıklarımı anlamamanızdan kaynaklı. Okur yazar oranı yükselse de anlama oranı yükselmiyor malesef. Böyle bir konu buraya yazılınca ne oluyor, sadece arkalarından konuşmak dışında ne oluyor? Ki yaşanan şey çok travmatik, konu sahibinin şokunu anlayabiliyorum lakin buraya bu şekilde yazınca ne oldu? Eşiyle halledemedi, burada nasıl halletti mesela?
Kimligini biliyor musunuz ki bu kisinin yazilinca neden mahremiyeti hice sayilmis olsun. Ayrica butun akrabalarina yaptigi birseymis heryerde sakasini yapiyorlarmis bu insanlar umursasaydi coktaan umursarlardi. Kendinize dert edecek baska sey bulun. Bir daha evine davet etmemesi gerektigini burdan ogrendi mesela ya da esi abartiyorsun diyince sasirdi buraya sorunca hakli oldugunu gordu. Size ne istedigi konuyu acar gormek istemiyorsaniz bakmayin. Anlama orani dusuk olan belki de sizsinizdir bir dusunun.

Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️ koca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Kudurmuş bunlar 😳

Benim böyle paylaşımlar ilgimi çekiyor neden?
Çünkü başkalarının düşüncelerini, sana doğru gelen bir konunun karşı tarafça çok yanlış algınabileceğini görüyorsun
Yarın kayınvalide olduğumda oğlumun evinde zinhar sevişmicimm mesela.

Ee nolmuş deyip durdu..
Onlar elalemin evinde yaparken siz de bunu söylerken nasıl utanmadınız şaşkınlık verici.. Evlerine gitme vakti gelmiş

Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.
Konudaki kaynana siz misiniz? Niye bu kadar içselleştirdiniz yahu? Sanki isim adres veriyor olayı anlatırken. Atıp tutuluyorsa bile sarı çizmeli Mehmet Ağa. Kimseyi ifşa etmiyor ki. Bu konuda duyar kasmak da ne bileyim…

Konu ne olursa olsun, buraya herkes eşle, aileyle halledeceği sorunları yazıp yorum alıyor. Sitenin olayı bu, bilmem farkında mısınız? Ayrıca dinsizin hakkından imansız gelir. Böyle insanlar kibarlıktan anlar mı sizce? Başta ben de sizin gibi yuh dedim ama konu detaylarını okudukça hak verdim konu sahibine. Sadece eşine söylese adam sallamayacak bile belli. Gizliden kayınvalideye çıtlatsa, ima etse ciddiye alıp almayacağı meçhul. Çünkü arsız. Böyle bir tepki tam yerinde olmuş. Ama benim de başıma gelse söyleyemezdim tabii. 😐

Ay ben çok mutlu olurum kp kv sevişirse ne güzel işte arzuları hâlâ bitmemiş. Ben o sebeple karı koca misafirlerime salonda aynı yatakta yer yaparım. Geç kalkarız. Uyuyunca da söylerm biz gece hiç kalkmayız rahat olun, tuvalete rahat gidin diye. Olabilir insanlar o an aşırı istekli olabilir. Ben bunda hiçbir sorun görmem. Kapıyı açık tutmaları evet kötü. Ama onun dışında bence hiçbir sorun yok. Niye bu kadar abarttınız bi de kadına söylemişsiniz yazık ne kadar utanç verici!
Sizin kocanız da bir zamanlar onların münasebetinden oldu. Neye bu kadar iğrendiniz çarşaf sermiyor musunuz?
Yorumlara da şaştım kaldım. Benim dedemle babaannem de bir dönem bizde kalmıştı. Ben tabi küçüğüm her gece duş sesi geliyor biz de cinler duş alıyor diyip korkuyorduk. Meğerse babaannemle dedemmiş eheheeheh

1742369304917.webp

Ay ben çok mutlu olurum kp kv sevişirse ne güzel işte arzuları hâlâ bitmemiş. Ben o sebeple karı koca misafirlerime salonda aynı yatakta yer yaparım. Geç kalkarız. Uyuyunca da söylerm biz gece hiç kalkmayız rahat olun, tuvalete rahat gidin diye. Olabilir insanlar o an aşırı istekli olabilir. Ben bunda hiçbir sorun görmem. Kapıyı açık tutmaları evet kötü. Ama onun dışında bence hiçbir sorun yok. Niye bu kadar abarttınız bi de kadına söylemişsiniz yazık ne kadar utanç verici!
Sizin kocanız da bir zamanlar onların münasebetinden oldu. Neye bu kadar iğrendiniz çarşaf sermiyor musunuz?
Yorumlara da şaştım kaldım. Benim dedemle babaannem de bir dönem bizde kalmıştı. Ben tabi küçüğüm her gece duş sesi geliyor biz de cinler duş alıyor diyip korkuyorduk. Meğerse babaannemle dedemmiş eheheeheh
Tam karsi odada 8 yasinda cocuklari oldugu kismi okumadiniz sanirim. Cocuk kapiyi bir aciyor babanne dede ust uste ciplak nefes nefese goruntu super.

Konudaki kaynana siz misiniz? Niye bu kadar içselleştirdiniz yahu? Sanki isim adres veriyor olayı anlatırken. Atıp tutuluyorsa bile sarı çizmeli Mehmet Ağa. Kimseyi ifşa etmiyor ki. Bu konuda duyar kasmak da ne bileyim…

Konu ne olursa olsun, buraya herkes eşle, aileyle halledeceği sorunları yazıp yorum alıyor. Sitenin olayı bu, bilmem farkında mısınız? Ayrıca dinsizin hakkından imansız gelir. Böyle insanlar kibarlıktan anlar mı sizce? Başta ben de sizin gibi yuh dedim ama konu detaylarını okudukça hak verdim konu sahibine. Sadece eşine söylese adam sallamayacak bile belli. Gizliden kayınvalideye çıtlatsa, ima etse ciddiye alıp almayacağı meçhul. Çünkü arsız. Böyle bir tepki tam yerinde olmuş. Ama benim de başıma gelse söyleyemezdim tabii. 😐
+1 diyor ve ekliyorum ben tepkiyi eksik buldum ve aynı durumu yaşasam o anda "Evde çocuklar var, kapıyı çekmeyi de mi bilemediniz?!" diyerek kapıyı kapatırdım. İnkar da edemezlerdi yüzüme baka baka. Ha edebiliyorlarsa da yüze bakarak inkar edebilen türden yalancı olduklarını görmüş olurduk.

8 yaşındaki torunların (ikiz) karşı odasında, çocukların evinde kapı açık bir şekilde onlar yaparken utanmıyorsa konu sahibi neden utansın. Utanması gereken onlar. İftardan sonra evlerine gitsinler niye kalıyorlar bir gece sevişmeden duramayacaklarsa?

Konu sahibi verdiği tepkiden emin olmak için, destek almak için yazdı. Çünkü normalde çok sessiz, sakın birisi. Ben bile verdiği tepkiye şaşırdım.

Burda çoğu sanki kapi kapali olunca normal demişler .
Bence hiçte normal değil ,hani mahrem konusu vardi!!
1.misafirliktesin ,ister kapi kapali olsun.Herkesin şahit olacaği bir durum .
Vallaha biz yari yaşimizdayken bile çocuklar duymasın anlamasın diye kirk takla atiyoruz .
Ben çok soğurdum ve bir daha yatili almazdim .
AFerin sana yüzlerine vurmakla iyi etmişsin .
Eşinde üzülürse üzülsün gitsin babasiyla konuşsun
Neyine üzülüyosa artık, her yerde yapıyolarmış elalemin diline düşmüşler üzülmemiş, karısı şikayet edince üzülüyor.

Bir daha kalma durumlari olursa gorumceyi de salona yatir bari, belki o zaman cima eylemeden once 80 kere dusunurler.

Yalniz bu ne cilvedir, libidodur helal olsun dedeyle nineye.
Görümceyle aynı odada kaldıklarında da yapmışlar daha önce. Kadın sesini çıkaramamış. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X