Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ben yazmıştım yahu başka yaşlı çift bunu diyen. Konu sahibi de yazdı mı ben görmedim de.
Biliyorum, ben de konu sahibi yazdı demedim ki. Bu konudan öğrendiklerimizi yazıyoruz. 🤣

Aynen öyle gitsinler ne yapıyorsa kendi evlerinde yapsınlar , bağ bahçede açık alanda , 45 yaşındaki kızının olduğu aynı odada yapıyorlar demekki kendilerini göstermeyi seviyorlar bilerek yapıyorlar bunu.
Kız millet fantazi de mi yapmasın 🤣 O değil de şu forumda ha bire konu açılıyor ya kocam isteksiz diye, dedeyi çağıralım da kuşu küsmüş kocalara el versin 😁

Aşırı gerginim, kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum acaba? ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kayınvalide ve Kayınbaba kişisini hafta sonu ramazan için yemeğe çağırdım. Maksad muhabbet olsun, gelenek olsun. Eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik. Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler, bizdeler o günden beri.

Bu gece iki gibi su içmeye kalktım. Salonda yatıyorlar, salon kapısı açık, Kayınbaba kayınvalidenin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen. Dönüşümde ise ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…

Elim ayağım titredi, Karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor, çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi. Banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde. Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kayınbaba sağır duymuyor zaten ben oturdum o kalktı, kayınvalide de inkar etti 🤦🏻‍♀️

Yaşları 80-75 ve kayınbaba aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor. Bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor. Neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu.

Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Eee ne olmuş deyip durdu.
Her şey bir tarafa küçük 8 aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım, ya bir şey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Sen ne yasamissin böyle yaaa. Okuyunca şoktan çıkamadım ki.senin yaşadığın travmayi tahmin edemiyorum. Üstelik eşin de bunu normallestirmis ya bunlar böyle bir aile mi. Allah sabır versin. Gerçekten iğrenç bir durum

Bı de nenenin ikide birde " kocayı reddetmek günah" diyip gelinin yüzüne kıkırdaması var 😂 Kadın hazır bulmuş matkap gibi dedeyi , iki dünyayı da sağlama almış , pisliğini de geline temizletiyor işte ne güzel😂
Nenede bu yasta bu cilve,gençliğinde kim neydi🤣 hazirada konuyorlar her yerde ,tertemiz iş 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X