- 27 Şubat 2012
- 15.590
- 26.193
- 798
Neeee ajajaj ofTabii ki oldu. Bir ara çarşaf bile değiştirdik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeee ajajaj ofTabii ki oldu. Bir ara çarşaf bile değiştirdik.
Aynen daha faydaliÇok muallakta kaldım ek gıda için kitap aldım onu okusam daha iyi sanki![]()
Olaylar mı? Ahahahah.
Ay pek yemek yerken okuncak bı konu degil ama uyarayım, bı ara hepimizin midesi ağzına geldi, hattaKoş kız koş ama bence kahvesiz gitmez, akşam oku.
Atıştırmalık falan da al, bir saatten evvel bitmez bu konu.
:) Sinirlerin sağlamsa oku diyeyim. Yoksa benim gibi devamlı parmağını ısırıp ıhıhhhhh oluyorsan okuma bacımsu. :)Çok muallakta kaldım ek gıda için kitap aldım onu okusam daha iyi sanki![]()
Ben midesizim bacım, cinli film izlerken de yerim ben. :)Ay pek yemek yerken yencek bı konu degil ama uyarayım, bı ara hepimizin midesi ağzına geldi, hattaWing sahiden kustu galiba dün gece
![]()
Cibildak bir sekilde havlusuz donmuslerPeki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
Ay Merve ağapawoapapaPeki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
Kusmuş birileri o kadar mı kötü ya:) Sinirlerin sağlamsa oku diyeyim. Yoksa benim gibi devamlı parmağını ısırıp ıhıhhhhh oluyorsan okuma bacımsu. :)
Sevişesim vardı da çarşafı önden mi ekstra sersem sevişip sonradan kaldırsam popomuz ne kadar değecek onun telaşındayımBence bu gece bu gruptaki hiç bir kadın eşiyle sevişemicek sevişsede bu konu aklına gelecek puhahahaha iki azgın teke içine etti herşeyin ahahaha
Havlusuz çıkmışlar bacımsu.Peki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
Yaşlı seksi işte bacım, ona göre mukayese et. :)Kusmuş birileri o kadar mı kötü ya![]()
Su damlatarak cıbıl cıbıl koşmuşlar.Peki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
Teyemmüm yapmışlarPeki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
Öf hemen midem bulandıYaşlı seksi işte bacım, ona göre mukayese et. :)
365 dni sahnesi değil yani:)
iyk sevişince sıvılar hemen yakalanır peçeteyle de kp penisinden damlayan sular ıyk ıykCibildak bir sekilde havlusuz donmusler
Püüüü Allah kahretmeye halıları yıkamaya vermiş mi ?Havlusuz çıkmışlar bacımsu.
Su damlayarak :)
O degilde sanki banyoya da ciplak gitmisler demisti konu sahibi o daha kotuiyk sevişince sıvılar hemen yakalanır peçeteyle de kp penisinden damlayan sular ıyk ıyk
Evi temizliyordu en son, vermiştir belki şimdiye. :)Püüüü Allah kahretmeye halıları yıkamaya vermiş mi ?