Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canım yanlış anlamışım sorryAyrı söyledim zaten![]()
Içli seylerde akillari hepİçli köfte yemeden de gitmem diyormuş kv![]()
İnsan buna tepki vermeyip neye verecekse artık. Hala kocası ile kötü olmama peşinde.Çokta şey yapmayın hanımlar, konu sahibi fazla süre geçmeden farklı bir bahaneyle yine çağırır eşinin ailesini evine.
Yeni olaylarla da aramıza katılır.
Yakınmak ve sonra yine aynı şeyleri yapmak onun diğer adı gibi.
Bence konuya yorum yapanlar daha çok kızılması gereken yerden kızdı. Konu sahibi biraz daha magazin ve temizlik boyutundaydí. Yoksa hâlâ içli köfte muhabbeti dönmezdi aralarında. Kocayla kötü olacak bir konu yok ortada kendisine göre. O da damatlara kadar esprisi yapılan bu konuyu normallestirmis aslında.İnsan buna tepki vermeyip neye verecekse artık. Hala kocası ile kötü olmama peşinde.
Ya adama ağzını açamıyor, iki kelime etmiş onu da sabaha tıkmış ağzına, nasıl böyle şeyler dersin falan demiş.Bence konuya yorum yapanlar daha çok kızılması gereken yerden kızdı. Konu sahibi biraz daha magazin ve temizlik boyutundaydí. Yoksa hâlâ içli köfte muhabbeti dönmezdi aralarında. Kocayla kötü olacak bir konu yok ortada kendisine göre. O da damatlara kadar esprisi yapılan bu konuyu normallestirmis aslında.
Bence kişileri karıştırdınTam da bu konunun altinda cicek'in subat ayinda actigi konu var.
Babasini surekli izin alip hastaneye tasiyan esi, cicek'in dogumdan sonra eve kendi basina taksiyle donmesine izin vermis, cunku kendi izin alamamis paşam.
Ah cicegim ah, calisan maddi gucu olan kadinsin, annenin kalp krizi geçirmesine, olumden donmesine sebep olan kocana ve ailesine bu kadar neden tahammul ediyorsun? Kendine ihanet ettiginin farkinda degil misin?
Yoo doğru kişi.Bence kişileri karıştırdın
İnanmıyorum neden kovmuyor neden yüzlerine bakıyor ki şok oldumTam da bu konunun altinda cicek'in subat ayinda actigi konu var.
Babasini surekli izin alip hastaneye tasiyan esi, cicek'in dogumdan sonra eve kendi basina taksiyle donmesine izin vermis, cunku kendi izin alamamis paşam.
Ah cicegim ah, calisan maddi gucu olan kadinsin, annenin kalp krizi geçirmesine, olumden donmesine sebep olan kocana ve ailesine bu kadar neden tahammul ediyorsun? Kendine ihanet ettiginin farkinda degil misin?
Annesi kriz geçiren çiçek değil, dün gece bütün konuları okudumYoo doğru kişi.
Doğru söyleyin siz konu sahibesinin kayınvalidesi misinizYa duyar kasma sanki çocukları ev halkını karşısına almış birlikte olmuş ne kadar büyüttünüz ya ayrıca evde dört duvar arasında olmuş ilişki nikahlı karı koca olmuş bitmiş yani ayrıca çocuğum yok .!!
Konu sahibi günahını almayayım adamın yoktur inş ama yine de güvenip çocuklarını bunlara yalnız bırakma göz kulak ol. Bu yaşta kapı açık seviyedeler akılları biryerde hep yani. Çoluk çocuk güvenilmez. Sen tedbirini alKapıları kapalıydı.Bir kızım aşırı hassas sese karşı kesin duyardı.
Bilmiyorum, çocuklarınız varken yapmaları çok yanlış ama artık 70+ insanlar bazen çocuk gibi davranabiliyor aşırı düşüncesiz pervasız oluyor. Gidelim derlersede bırak gitsinler. Bende birkez şahit oldum eşime aktardım gerçi o direkt erkek şahısla konuşmuştu
İnanın defalarca küstüm rest çektim yine yüzsüzlük yaptılar geldiler bugün kızı bugünlerde geliriz yine falan dedi uzun bi süre gelmeyin bence dedim içim kaldırmıyor dedimYani mesela ben boyle bi durumda kitlenir tek kelime edemezdim ama dogrusu bu insanlarin uyarilmasi, cift halinde, teker teker, ulu orta veya kenara cekerek farketmez, konu sahibinin en doğrusunu yaptığını hatta dozunu da dusuk tuttugunu dusunuyorum.
Hatta esin uyarsaydi diyenlere de hak veriyorum aslinda biraz ama konudaki yasli sevisgenler gelinin gormesinden rahatsizlik duymadiysa gelin niye edep/adap kovalasin ki?
Ustte dedigim gibi ben uyaramazdim ama sabah bavullari kapida olurdu, konu sahibiyse hala ne zaman gidecekler diye gozlerine bakip umut isigi ariyor. Cok naif ve iyi niyetli bi tavir bu, karsi taraf haketmiyor.
Misafir misafirligini bilseydi ev sahibide misafirperverliginden, yasliya saygi mefhumundan vazgecmezdi bana kalirsa ki cicek bi dunya konu acti burada, acikcasi ben bu insanlara hala neden ve nasil tahammul ettigini de cozemedim.
İnanın defalarca küstüm rest çektim yine yüzsüzlük yaptılar geldiler bugün kızı bugünlerde geliriz yine falan dedi uzun bi süre gelmeyin bence dedim içim kaldırmıyor dedimdik dik baktı kavga moduna geçti
Hiç öyle bakma başka gelinde yapamadığınızı bende de yapmayın artık sıkıldım dedimöylece baktı
Yemekler yenmiş, çaylar içilmiş, seksler yapılmışGittiler mi
Allah seni beni güldürdünDoğru söyleyin siz konu sahibesinin kayınvalidesi misiniz![]()