Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok şükür. Eğer gitmezlerse kocanı onların odaya gönder gece birlikte kalsınlar😆😆😆
Kemal Sunal 'İn Adile Naşit'i uyutmak için salladığı sahnr canlandı gözümde. Annesi de oğlunu uyutmaya çalışabilir :KK53:
İşin esprisi bir tarafa eskiden daha çoktu geniş aileler, özellikle kırsal kesimlerde,daha kalabalık aileler, herkesin ayrı odası da yok doğal olarak. Çocuklarıyla aynı odada yatan aileler de var. Doğalgazı olmayıp sobalı evde, aynı odada çocuklarıyla yatan var. Biraz da imkan meselesi. Kaç çocuk şahit oluyor kimbilir bu duruma. 🤦

Ya olmuş bir kere hoş sürekli mi olucak yada oluyor yapmışlar bir çılgınlık olmuş geçmiş anons etmediniz bir

Anons eden konu sahibi degil, sevisgen yasli ciftin ta kendisi. Seks esnasinda cikan seslerden bi' haber oldugunu dusunuyorum su yorumundan.

Kemal Sunal 'İn Adile Naşit'i uyutmak için salladığı sahnr canlandı gözümde. Annesi de oğlunu uyutmaya çalışabilir :KK53:
İşin esprisi bir tarafa eskiden daha çoktu geniş aileler, özellikle kırsal kesimlerde,daha kalabalık aileler, herkesin ayrı odası da yok doğal olarak. Çocuklarıyla aynı odada yatan aileler de var. Doğalgazı olmayıp sobalı evde, aynı odada çocuklarıyla yatan var. Biraz da imkan meselesi. Kaç çocuk şahit oluyor kimbilir bu duruma. 🤦

O bile olmaması gereken bir şey. Bizde sobalı evde oturduk ama hiç görmedik babamızı anamızın üstünde.

Rabbim yardımcı olsun o çocukların. Bunca psikoloji bozuk insan ağaçtan yetişmiyor. Böyle böyle oluyor demek ki.

Üff İlk sayfalardaki duyarları okurken içim şişti. Ne saçma sapan duyarlar kasılmış. Yok efendim niye yüzlerine vurup utandırmış? 2 gün kaldığı oğluyla gelininin evinde kapı açık gondikleşen yaşlılar da baya utanmıştır. Utana utana bir hal olmuşlardır. Hayır zaten utansınlar, keşke utansalarmış.

Bir de “ben konuda sadece ilk mesajı okudum kalanını okumadım o yüzden duyar kastım” yazanlar var. Sanki ilk mesajdaki haliyle olay çok normalmiş gibi. Konunun hiçbir haliyle duyar kasılacak tarafı yok.

O kadar saçma yorumlar var ki bazen kkda neye duyar kasılacağı hiç belli olmuyor cidden. Konu sahibi, “Banyo odamın yanında gusül aldıklarını bile duydum” yazdı diye evini değiştir yazan bile olmuş. Yok canım yetmez grinin elli tonundaki gibi fantezi odasından da yapsın eve. Hatta gitsin peçete de tutsun.

Kapı açıkken veya misafirlikte o münasebetin olması doğru değil. Ancak sizde masada kb’nın yanında nasıl öyle birşey söylediniz anlayamıyorum. Yani utanırım tek kelime edemem kv ile baş başa konuşmanız daha doğru olurdu

Aynen bu oldu kızlarımın odasıyla salon tam karşılıklı..ben çıktım sesleri duydum telaşlandım ne yapacağımı bilemedim ya kızlarım uyanırsa diye bi daha odama geçtim çıktım tekrar hala sesleri geliyordu mutfağa 2.varışımda kızım çıktı odadan ben hemen ışığı açtım beni görsün o tarafa gitmesin dedim çünkü bana gelmesi için (yatak odamıza) salon kapısından geçmeliydi..
Beni mutfakta görünce suyunu aldı odasına gitti..bunlar hep 3-4 dk da oldu yani ben orda değil de odamda olsaydım kızım görecekti..Hem de salonun ortasında çırılçıplaktılar 2.geçişimde.
Bence büyük travma kabus istismar..
Lütfen küçümsemeyin .!

Ya gittiler mi ? Merak ediyorum bana dert oldu valla 😆

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Ben yaşanan olayı savunup saygı gösterilmesi lazım dedelere demedim. Bu konuyu bu kadar normalleştirip geyik konusu yapmayı saçma buldum çünkü özünde hassas bir konu.
Sapla samanı karıştırmamak lazım haklısın, mizahi eleştiri vardır mizahi normalleştirme diye bir kavram bile yok eleştirinin mizahi olması hiçbir şeyi normalleştirmez.

İnsanların yaşlarından bağımsız dürtülerinin var olduğunu, bunu dizginlemeyenlerin olduğunu, soy bağı dahi olsa insanlara karşı daha detaylı dikkatli olunması gerektiğini attım ben cebime misal. Umarım herkes bu dikkati cebine atmaya çalışır. Özellikle koruması gereken alt soyu olan herkesin.

Kapı açıkken veya misafirlikte o münasebetin olması doğru değil. Ancak sizde masada kb’nın yanında nasıl öyle birşey söylediniz anlayamıyorum. Yani utanırım tek kelime edemem kv ile baş başa konuşmanız daha doğru olurdu

Yahu kadın zaten KV tek söylemiş. Görümce varmış. Gelin, görümce, kaynana. Üstelik görümce " geçen benim yanımda yaptılar" demiş.

Ayrıca onlar yaparken utanmıyorsa konu sahibi " kapıyı kapatın" derken neden utansın.

Allahım sana geliyorum 😳tekrar anlatıyorum, kv yle konuşmaya gittiğimde kb oradaydı evet ama ben oturdum o kalktı kalkmasa bile tek kelime duymuyor ağır sağır.
Eşim de uyumaya gitmişti masada ben kv görümce vardı.

Yahu kadın zaten KV tek söylemiş. Görümce varmış. Gelin, görümce, kaynana. Üstelik görümce " geçen benim yanımda yaptılar" demiş.

Ayrıca onlar yaparken utanmıyorsa konu sahibi " kapıyı kapatın" derken neden utansın.
Masada söylemiş kb ordaymış sağır duymuyor vs söylemiş. Ben onların yaptığı ayıp değil demiyorum. Ama direkt insanın yüzüne ortalıkta söylenmesi de ayıp. Böylelikle kendisini kötü çıktı

Kesinlikle...

Konu sahibi evinde, salonunda kim olursa olsun yasli basli insanlari ciplak halde sevisirken gormek zoruda mi ?
Ayip olan onalrin yaptiklari. Bilmiyorum ben daha da soylerdim, uatndirirdim sanki.

Bi de ne bu boyle, baskasinin evlerinde sevisme fantezisi gibi.

Üff İlk sayfalardaki duyarları okurken içim şişti. Ne saçma sapan duyarlar kasılmış. Yok efendim niye yüzlerine vurup utandırmış? 2 gün kaldığı oğluyla gelininin evinde kapı açık gondikleşen yaşlılar da baya utanmıştır. Utana utana bir hal olmuşlardır. Hayır zaten utansınlar, keşke utansalarmış.

Bir de “ben konuda sadece ilk mesajı okudum kalanını okumadım o yüzden duyar kastım” yazanlar var. Sanki ilk mesajdaki haliyle olay çok normalmiş gibi. Konunun hiçbir haliyle duyar kasılacak tarafı yok.

O kadar saçma yorumlar var ki bazen kkda neye duyar kasılacağı hiç belli olmuyor cidden. Konu sahibi, “Banyo odamın yanında gusül aldıklarını bile duydum” yazdı diye evini değiştir yazan bile olmuş. Yok canım yetmez grinin elli tonundaki gibi fantezi odasından da yapsın eve. Hatta gitsin peçete de tutsun.
Tabi, misafirler rahat sevişsin diye tonla masrafa girsin müstakil dubleks eve geçsin konu sahibi. 😂 Her şey aşk için. 🤣

Allahım sana geliyorum 😳tekrar anlatıyorum, kv yle konuşmaya gittiğimde kb oradaydı evet ama ben oturdum o kalktı kalkmasa bile tek kelime duymuyor ağır sağır.
Eşim de uyumaya gitmişti masada ben kv görümce vardı.
Hanımefendi, o zaman ilk attığınız mesajı düzenleyin çünkü kimse burda 900 mesaj içinden sizin mesajınızı ayıklayarak okumuyor. Size haksızsınız da demedim. Öyle bir münasebete denk gelmek hoş değil çocuklarınızın gelme intimali daha korkunç. Ama sizinde yüzlerine söylemeniz utanç verici. Şahsen denk gelsem pata küte söyleyebileceğim birşey değil tabiki ortalığı ayağa kaldırabilirsiniz ama keşke söyleyen siz olmasaydınız

Masada söylemiş kb ordaymış sağır duymuyor vs söylemiş. Ben onların yaptığı ayıp değil demiyorum. Ama direkt insanın yüzüne ortalıkta söylenmesi de ayıp. Böylelikle kendisini kötü çıktı

Kp gitmiş. Odada yokmuş. Olsa da zaten duymuyor demiş.

Kesinlikle...

Konu sahibi evinde, salonunda kim olursa olsun yasli basli insanlari ciplak halde sevisirken gormek zoruda mi ?
Ayip olan onalrin yaptiklari. Bilmiyorum ben daha da soylerdim, uatndirirdim sanki.

Bi de ne bu boyle, baskasinin evlerinde sevisme fantezisi gibi.

Yahu 8 yaşında iki çocuk olan evde kapı açık çiftleşen dede,nineyi savunanlari gördü ya bu gözler. Daha da hiç bir şeye şaşırmam. Hala uyarmasaydin diyor. Kadın sadece kapıyı kapatın demiş. Ayıpmıs uyarmak. Neden utansın konu sahibi bir anlayabilsem.

Hanımefendi, o zaman ilk attığınız mesajı düzenleyin çünkü kimse burda 900 mesaj içinden sizin mesajınızı ayıklayarak okumuyor. Size haksızsınız da demedim. Öyle bir münasebete denk gelmek hoş değil çocuklarınızın gelme intimali daha korkunç. Ama sizinde yüzlerine söylemeniz utanç verici. Şahsen denk gelsem pata küte söyleyebileceğim birşey değil tabiki ortalığı ayağa kaldırabilirsiniz ama keşke söyleyen siz olmasaydınız
Bence eşimin söylemesi daha ayıp olurdu çünkü baba duymuyor annesiyle de konuşması ayıp olacaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X