Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence eşimin söylemesi daha ayıp olurdu çünkü baba duymuyor annesiyle de konuşması ayıp olacaktı
Bilmiyorum, çocuklarınız varken yapmaları çok yanlış ama artık 70+ insanlar bazen çocuk gibi davranabiliyor aşırı düşüncesiz pervasız oluyor. Gidelim derlersede bırak gitsinler. Bende birkez şahit oldum eşime aktardım gerçi o direkt erkek şahısla konuşmuştu

Ay catlicam artik!

Kizcagiz kayinvalidesine yalnizken soylemis zaten.
Ya velevki kayinbabayida uyarmis olsun geline gotunu gosteren adam pekte utanmazdi uyaridan bence simdi karisi adama gelin bizi gormus uyardi diye soylemedi mi saniyorlar buna ragmen ikiside yuzu kizartmis kalmaya devam etmis icli kofte yemek icin aaa sevisenler bu konuda muhalefet olanlar kadar takmadi kafasina

Yahu 8 yaşında iki çocuk olan evde kapı açık çiftleşen dede,nineyi savunanlari gördü ya bu gözler. Daha da hiç bir şeye şaşırmam. Hala uyarmasaydin diyor. Kadın sadece kapıyı kapatın demiş. Ayıpmıs uyarmak. Neden utansın konu sahibi bir anlayabilsem.
Azgin olsa da, ulu orta sevisse de sanki buyuklere hep saygi gosterilmeli... Sacmalik.
Az edepli olur insan kim olursa kac yasinda olursa olsun.
Bi de utanmadan dus vs aliyorlar o evde,

Konu sahibi nerde acaba, evine gidip kirklamak isterdim o salonu, banyoyu.

Bence eşimin söylemesi daha ayıp olurdu çünkü baba duymuyor annesiyle de konuşması ayıp olacaktı
Az bile demissiniz bence.

Anne baba altsoyundan sorumludur. Siz cocuklarinizi dusundunuz ve bence en kibar saygili sekilde uyarinizi yapmissiniz.

Kendimi sizin yerinize koydum da, bilmiyorum, kendimi tutamayip o anda kovabilirdim.

Azgin olsa da, ulu orta sevisse de sanki buyuklere hep saygi gosterilmeli... Sacmalik.
Az edepli olur insan kim olursa kac yasinda olursa olsun.
Bi de utanmadan dus vs aliyorlar o evde,

Konu sahibi nerde acaba, evine gidip kirklamak isterdim o salonu, banyoyu.
Ozaman tacizci dedeleride savunalim yasli insan ne yapsin tutamamis kendini diyelim uyaranlara kizalim nasil uyardin yasli basli poncik dedeyi diyelim

Ozaman tacizci dedeleride savunalim yasli insan ne yapsin tutamamis kendini diyelim uyaranlara kizalim nasil uyardin yasli basli poncik dedeyi diyelim
Evet, bu konu oraya kadar gider.
G.tunu ortalikta acmaya cekinmeyen dededen korkarim ben, hele evde kucuk kizim varken.

Ya velevki kayinbabayida uyarmis olsun geline gotunu gosteren adam pekte utanmazdi uyaridan bence simdi karisi adama gelin bizi gormus uyardi diye soylemedi mi saniyorlar buna ragmen ikiside yuzu kizartmis kalmaya devam etmis icli kofte yemek icin aaa sevisenler bu konuda muhalefet olanlar kadar takmadi kafasina
Yani mesela ben boyle bi durumda kitlenir tek kelime edemezdim ama dogrusu bu insanlarin uyarilmasi, cift halinde, teker teker, ulu orta veya kenara cekerek farketmez, konu sahibinin en doğrusunu yaptığını hatta dozunu da dusuk tuttugunu dusunuyorum.

Hatta esin uyarsaydi diyenlere de hak veriyorum aslinda biraz ama konudaki yasli sevisgenler gelinin gormesinden rahatsizlik duymadiysa gelin niye edep/adap kovalasin ki?

Ustte dedigim gibi ben uyaramazdim ama sabah bavullari kapida olurdu, konu sahibiyse hala ne zaman gidecekler diye gozlerine bakip umut isigi ariyor. Cok naif ve iyi niyetli bi tavir bu, karsi taraf haketmiyor.

Misafir misafirligini bilseydi ev sahibide misafirperverliginden, yasliya saygi mefhumundan vazgecmezdi bana kalirsa ki cicek bi dunya konu acti burada, acikcasi ben bu insanlara hala neden ve nasil tahammul ettigini de cozemedim.

Son düzenleme:
Evet, bu konu oraya kadar gider.
G.tunu ortalikta acmaya cekinmeyen dededen korkarim ben, hele evde kucuk kizim varken.
Hayir yani oyle bir savunuyorlar ki sanki yemek yerken eli titremistr yemegi dokmuste konu sahibi eline kasikla vurmus gibi yada rahatsizligindan oturu tuvaletini tutamamis kacirmista konu sahibi kv ile kb balkonda hali yikatmis gibi evimin ortasinda bana gotunu gosteren adamada bir zahmet uyari yapayim yani kadin ne diyor ben kalkinca kv dediki gelin uyandi be adam be kadin ozaman bir zahmet o an kapatsaydiniz kapinizi bari o panikle yapmalari gereken buydu bunlar bosalana kadar devam etmisler kadin ikinciye gectigimde giyiniyorlardi diyor hala daha kapi acik ve bunlari savunuyorlar iyi misiniz siz Allah askina

Yani mesela ben boyle bi durumda kitlenir tek kelime edemezdim ama dogrusu bu insanlarin uyarilmasi, cift halinde, teker teker, ulu orta veya kenara cekerek farketmez, konu sahibinin en doğrusunu yaptığını hatta dozunu da dusuk tuttugunu dusunuyorum.

Hatta esin uyarsaydi diyenlere de hak veriyorum aslinda biraz ama konudaki yasli sevisgenler gelinin gormesinden rahatsizlik duymadiysa gelin niye edep/adap kovalasin ki?

Mesela ben uyaramazdim ama sabah bavullari kapida olurdu, konu sahibiyse hala ne zaman gidecekler diye gozlerine bakip umut isigi ariyor. Cok naif ve iyi niyetli bi tavir bu, karsi taraf haketmiyor.

Misafir misafirligini bilseydi ev sahibide misafirperverliginden, yasliya saygi mefhumundan vazgecmezdi bana kalirsa ki cicek bi dunya konu acti burada, acikcasi ben bu insanlara hala neden ve nasil tahammul ettigini de cozemedim.
Bende uyarabilir miydim bilmiyorum ama esimin basinin etini yerdim ertesi gun gonderirdim evden kimse kusura bakmasin seyini tutamayan genci yaslisi yatili misafirlige gitmesin ozaman ayip bir kere bu arada sevismeye ayip demiyorum evli olanda yapabilir bekar olanda ama kendi alaninda yap ne yapacaksan bana gore ev sahibine saygisizlik bir kere

Bende uyarabilir miydim bilmiyorum ama esimin basinin etini yerdim ertesi gun gonderirdim evden kimse kusura bakmasin seyini tutamayan genci yaslisi yatili misafirlige gitmesin ozaman ayip bir kere bu arada sevismeye ayip demiyorum evli olanda yapabilir bekar olanda ama kendi alaninda yap ne yapacaksan bana gore ev sahibine saygisizlik bir kere
Baskasinin evinde hos gorulebilecek tek seks kiraladigin yazlik evdir, oteldir (vs) baska bir ornek aklima gelmedi.

Hayir yani oyle bir savunuyorlar ki sanki yemek yerken eli titremistr yemegi dokmuste konu sahibi eline kasikla vurmus gibi yada rahatsizligindan oturu tuvaletini tutamamis kacirmista konu sahibi kv ile kb balkonda hali yikatmis gibi evimin ortasinda bana gotunu gosteren adamada bir zahmet uyari yapayim yani kadin ne diyor ben kalkinca kv dediki gelin uyandi be adam be kadin ozaman bir zahmet o an kapatsaydiniz kapinizi bari o panikle yapmalari gereken buydu bunlar bosalana kadar devam etmisler kadin ikinciye gectigimde giyiniyorlardi diyor hala daha kapi acik ve bunlari savunuyorlar iyi misiniz siz Allah askina
Kv daha pişkin durumda,gülüp ne var kocam diyormuş. Et girmeyen yere dert girer diyormuş. Daha bunun ötesi var mı? Adam her gittiği yerde hastayım deyip yatacak yer ariyo ama konu başka tarafa gelince hiç boş durmamış. Tüm sülalenin dilindelermis zaten. Geliniyle o an gozgoze geliyor bu adam ,kim tahammül edebilir. Banyodan çıkıp kurulanmadan holden salona geciyorlar o halde,kadın su oldu her yer diyor. En bombası 45 yaşındaki kızlarının yanında ilişki yaşıyorlar. Akıl mantık iptal!!!

Kv daha pişkin durumda,gülüp ne var kocam diyormuş. Et girmeyen yere dert girer diyormuş. Daha bunun ötesi var mı? Adam her gittiği yerde hastayım deyip yatacak yer ariyo ama konu başka tarafa gelince hiç boş durmamış. Tüm sülalenin dilindelermis zaten. Geliniyle o an gozgoze geliyor bu adam ,kim tahammül edebilir. Banyodan çıkıp kurulanmadan holden salona geciyorlar o halde,kadın su oldu her yer diyor. En bombası 45 yaşındaki kızlarının yanında ilişki yaşıyorlar. Akıl mantık iptal!!!
Bizi hayvanlardan ayiran ozelliklerimizide kaybediyoruz

Ben de çok hunharca sevişmediysek çarşaf değiştirmiyom ya Alla allaaa

ben konudan bağımsız ama ilintili bi şey yazmak istiyorum, Çiçeğim. bu bana başka bir konunda yazdığın cevaptı ve halen düşünüp üzülüyorum.

Aslında biliyor musunuz çok pasif biri asla kafa yapımız uymuyor boşanmak da istiyorum yıllardır ama çevre korkusu (yine başkaları ne der korkusu) beni durduruyor..
“Ohh atandı parayı buldu,kocayı tabii ki bırakır “ argümanları kulağımda şimdiden çınlıyor..

bütün bu kepazeliği çocuklarınızla beraber çekmek zorunda değilsiniz. gerçekten.

ben konudan bağımsız ama ilintili bi şey yazmak istiyorum, Çiçeğim. bu bana başka bir konunda yazdığın cevaptı ve halen düşünüp üzülüyorum.

bütün bu kepazeliği çocuklarınla beraber çekmek zorunda değilsiniz. gerçekten.
Ben de bir önceki konuda doğumdan eve taksiyle dönmesine aşırı takıldım. Koca da leş.

Ya duyar kasma sanki çocukları ev halkını karşısına almış birlikte olmuş ne kadar büyüttünüz ya ayrıca evde dört duvar arasında olmuş ilişki nikahlı karı koca olmuş bitmiş yani ayrıca çocuğum yok .!!
Size defalarca kez kapıyı bilerek açık bıraktıkları, karşı odada 8 yaşındaki iki kız çocuğunun olduğu, bu çocukların gece kalkma huylarının olduğu ve manzaraya direkt şahit olma ihtimalleri anlatıldı ama inatla anlamak istemiyorsunuz.
Ve evet zaten bu çift milletin gözü önünde sevişme fantezisi yapıyormuş yıllardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X