Merhametim ağır basıyor bazen aynı hatayı tekrar yapabiliyorum ama asla özür falan dilemiyorum hatalı eşim veya ailesi ise..eskiden söyleyemez dert ederdim artık çatır çatır söylüyorum..
Misal bu defa kv bana karıştıkça cevabını verdim evime aldığım üstüme aldığım her şeye laf eder bu defa o sordukça sanane ben kazanıyorum dedim
Çünkü baktım ki iyi niyetimi kullanıyor ben saygı dedikçe yaşlı dedikçe beni kullanıyorlar..
Misal tencere alırdım ee benzeri vardı ne yapacaksın bunu deyip söylenirdi isterse 20 defa söylensin ben de 20defa açıklama yapardım sabırla..
Dün inanın bütün evimi (malum gecenin sabahı) çamaşır suları ile temizledim dip bucak..
Üstüne kv geldi bana kb nı balkonda traş edicem dedi mutfak sandalyesini ve makas getir dedi
Eski Çiçek olsa içim içimi yiyerek kendimi perişan ederek tamam deyip tamam der üstüne hizmet ederdim..hatta önceki gelişlerinde ben evde traş olsun istemiyorum dedim diye eşime söyledim eşim tarla dışarı götürdü 500 lira verdi getirdi,üstüne laf yedi o kadar para verilir mi vs diye..
Bu defa “hayır henüz temizlik yaptım görmedin mi ne halde yaptım bebeğim kaç defa beni istedi kucağıma alamadım,istemiyorum evinize geçince yapın” dedim..mırın kırın etti oturdu.
35 yaşındayım ama bu yaşımda maalesef yeni yeni önceliğin KENDİM olduğunu öğreniyorum…