Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın defalarca küstüm rest çektim yine yüzsüzlük yaptılar geldiler bugün kızı bugünlerde geliriz yine falan dedi uzun bi süre gelmeyin bence dedim içim kaldırmıyor dedim 😏 dik dik baktı kavga moduna geçti
Hiç öyle bakma başka gelinde yapamadığınızı bende de yapmayın artık sıkıldım dedim 😳 öylece baktı
Ya bacım hep işine gelen yoruma cevap veriyosun. Şubat ayındaki konu ve kocanla ilgili niye cevap yok?

Size defalarca kez kapıyı bilerek açık bıraktıkları, karşı odada 8 yaşındaki iki kız çocuğunun olduğu, bu çocukların gece kalkma huylarının olduğu ve manzaraya direkt şahit olma ihtimalleri anlatıldı ama inatla anlamak istemiyorsunuz.
Ve evet zaten bu çift milletin gözü önünde sevişme fantezisi yapıyormuş yıllardır.
Şeyi kopsun ne diyim

Ayyy bu baaaziiilariii yaaa.
Kapiyi acik birakan görülmek istiyordur ve evde cocukta var bu sapiklik.

Gecen de birinin kayinpederi sicip birakmis tuvaleti ve konu sahibi uyardi diye haksiz olmustu 😄
Yani bu ayip olur algisi da cok ilginc toplumda karsi taraf gelsin evin salonunda kapi acik sevissin, tuvalete sicip biraksin mokunu millete gostersin ama uyarana onlar utanmamis seeeenn nasil soyleyebildin?

Bu kadar susmak iyi bisey degil arkadaslar saygi da degil terbiye de degil.

Bence kişileri karıştırdın
Yok istesemde karistiramam cunku direkt bu konunun altinda cikti, basligi acanda cicek olarak gözüküyor.
İnanmıyorum neden kovmuyor neden yüzlerine bakıyor ki şok oldum
😞 bir sekilde gucunun farkinda degil anladigim kadariyla, belliki fazla naif, yumusak bir karakter.
İnanın defalarca küstüm rest çektim yine yüzsüzlük yaptılar geldiler bugün kızı bugünlerde geliriz yine falan dedi uzun bi süre gelmeyin bence dedim içim kaldırmıyor dedim 😏 dik dik baktı kavga moduna geçti
Hiç öyle bakma başka gelinde yapamadığınızı bende de yapmayın artık sıkıldım dedim 😳 öylece baktı
Icim kaldirmiyor burada olmanizi demeye calistin ve yine de geleceklerini soylediler... ay saka gibi cidden, kocan ne der bu durumda? Dur tahmin edeyim, ay ne abarttin ne yaptilar sanki, temali bi cevabi olur diye düşünüyorum.

Bacimsu, iyi birisin bunu aylardir okudugum mesajlarından görebiliyorum, guclu bir kadin olmak icin tum kozlar elinde, ailen arkanda maddi gucunde var. Kendini niye uzuyor, uzduruyorsun bu kadar.
Onu da yaz bi o kalmıştı onu da yazın ne ses çıktığını .hey Allahım yaaa

Hshshsh sabahtan beri ulu orta sevissinler ne var sanki diyen kadinin verdiği tepki bu olmamali... goruntu umrunuzda degilken ses mi rahatsiz etti? Ayrica yazdigimla verdiginiz cevabinda zerre alakasi yok.

Yok istesemde karistiramam cunku direkt bu konunun altinda cikti, basligi acanda cicek olarak gözüküyor.

😞 bir sekilde gucunun farkinda degil anladigim kadariyla, belliki fazla naif, yumusak bir karakter.

Icim kaldirmiyor burada olmanizi demeye calistin ve yine de geleceklerini soylediler... ay saka gibi cidden, kocan ne der bu durumda? Dur tahmin edeyim, ay ne abarttin ne yaptilar sanki, temali bi cevabi olur diye düşünüyorum.

Bacimsu, iyi birisin bunu aylardir okudugum mesajlarından görebiliyorum, guclu bir kadin olmak icin tum kozlar elinde, ailen arkanda maddi gucunde var. Kendini niye uzuyor, uzduruyorsun bu kadar.

Hshshsh sabahtan beri ulu orta sevissinler ne var sanki diyen kadinin verdiği tepki bu olmamali... goruntu umrunuzda degilken ses mi rahatsiz etti? Ayrica yazdigimla verdiginiz cevabinda zerre alakasi yok.
Annesi kriz geçiren çiçek değil

Hayır isteyen istediği yaşta istediğini yaşasın ben açıkçası salonumda kapı açık yapmalarına kızdım
Küçük bebeğim var her yere emziği oyuncağı düşüyor ikizlerim dışarda giydikleri kıyafetle bile içeri girmezken bunların öyle rahatça salonda çıplak olmaları,bişey aktıysa düşüncesi,çocuklarımın görebileceği ihtimali..bunlar sinir etti
Ortalığı silin süpürün

Onlar kadar siz de suçlusunuz insan o yaştaki insanların sahur da yüzlerine vurur mu

Bir ayakları çukur da buldukları her fırsatı değerlendiriyorlar

Ben de bir önceki konuda doğumdan eve taksiyle dönmesine aşırı takıldım. Koca da leş.
Şu sitede değer görmeyen çok kadın gördük ama böylesi yoktu ya. Doğum yapmış eşini hastaneden çıkarmaya gelmez mi insan? Bak yine üzüldüm. Böyle adamın değil anasına babasına hürmet, bir kaşık su verilmez. Beni sevmeyen biri için, ailesi için niye uğraşayım ki…

Şu sitede değer görmeyen çok kadın gördük ama böylesi yoktu ya. Doğum yapmış eşini hastaneden çıkarmaya gelmez mi insan? Bak yine üzüldüm. Böyle adamın değil anasına babasına hürmet, bir kaşık su verilmez. Beni sevmeyen biri için, ailesi için niye uğraşayım ki…
Asla bize cevap vemeyecek. Tahin Helva'nın dediği gibi bir miktar zaman geçer sonra çiçek bakınız ne kadar da mükemmel insanım şovlarına devam eder ve yine farkedilmez.

Asla bize cevap vemeyecek. Tahin Helva'nın dediği gibi bir miktar zaman geçer sonra çiçek bakınız ne kadar da mükemmel insanım şovlarına devam eder ve yine farkedilmez.
Ekstrem bir durum olmadıkça geçmiş konuları gündeme getirmiyorum ben ama bu bambaşka bir boyut. En çok üzüldüğüm şey olabilir bu sitede. Sevilmeyip, hor görülüp biz adamlara saydırınca savunmaya geçip eşinden ve kendinden özür diliyor böyle tipler skkdkdz. Çiçek yapmaz gerçi.

Ben de çok eski konu okumam ama bir konu hatırlıyorum
Borsada para kaybetmekle ilgili
Aynı kişi mi acaba
Sonra konu kapanmıştı

Ekstrem bir durum olmadıkça geçmiş konuları gündeme getirmiyorum ben ama bu bambaşka bir boyut. En çok üzüldüğüm şey olabilir bu sitede. Sevilmeyip, hor görülüp biz adamlara saydırınca savunmaya geçip eşinden ve kendinden özür diliyor böyle tipler skkdkdz. Çiçek yapmaz gerçi.
Bugün bile içli köfte yapıp yedirdi o insanlara...

Konu sahibi günahını almayayım adamın yoktur inş ama yine de güvenip çocuklarını bunlara yalnız bırakma göz kulak ol. Bu yaşta kapı açık seviyedeler akılları biryerde hep yani. Çoluk çocuk güvenilmez. Sen tedbirini al
Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.
Voyeur fantazisi var herhal senin kayınailede :KK53:
o ne olaki

Ortalığı silin süpürün

Onlar kadar siz de suçlusunuz insan o yaştaki insanların sahur da yüzlerine vurur mu

Bir ayakları çukur da buldukları her fırsatı değerlendiriyorlar
Bi ayakları çukurda diye evimde +18 görüntülere çocuklarımın görmesine izin vereyim,okey okey 🫡 sizin çocuklar maruz kalınca lütfen bu şekilde rahat davranmayın toplum olarak biz üzülürüz yine,siz değil.

Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.

o ne olaki
Ay daha gitmiyorlar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X