KV & Kayınlarım ??

YAPMAYIN! Allah aşkına yapmayın ya çıldırdınız mı siz ne diye böyle kendinize eziyet ediyorsunuz? Eşiniz de size yapmayın diyormuş. Ezdirmeyin kendinize. Hem köle gibi kullanılıyorsunuz hem de nankörlük yapıyorlar.

Yapsan da laf ediyorlar yapmasan da. Yapma en iyisi çile çekmemiş olursun. Kimsenin pisliğini toplamak zorunda değilsin. Siz sadece kendi odanız mutfak banyo salon gibi yalnızda kendi kullandığınız yerleri temizleseniz yeter.

Kv ne derse desin. Yapmak zorunda değilsin bunu unutma ve YAPMA. Ben bile sinir oldum burda ya. Ne çok seviyorsunuz kendinize eziyet etmeyi.

Çok kızıyor. "Kendi pisliklerini kendileri toplasınlar" der. Ama KV o yokken yine toplatıyor..
toplama.
bu kadar basit, cinnet sebebi bu yazdıkların bide 34 haftalık gebesin ne münasebet yahu sırf eşin ne diyor sorusuna cevap bulayım diye 6 sayfa okudum
e o da zorlamıyorsa derdin mi var kendinle?

Kayınvalidenizle konuşun
Anne ben mutfağı ve salonu bir kendi odamı temizleyeyim. Sen de banyoyu ve oğullarının odalarını temizle deyin.
Eğer hayır derse, kocam kızıyo onların odasını temizlememe, akşam söylerim o zaman deyin.

Öyle söyledi temizdir dedi,temizlikte görecelidir yani..
kesinlikle. yani burda konu sahibinin yaptığı şey ev temizlemek değil ki. kim evinde bu kadar pislik temizliyor. sanki çabuk dağıtmasalar ona bile normal gelecek. iki tane yetişkin insanın iç çamaşırına ellemek nedir ya.

öfff kusucam bu nedir yahu
birde hamilesiniz öyle mi ?
neden yapıyorsunuz ki..
ben bunu kesinlikle ve kesinlikle yapmam..
çok pardon ama hizmetçi değilsiniz. asıl size hizmet edilmesi lazım şu durumda..
İsteyen istediğini desin , yapmayın bunu kendinize

Sanırsın ki çöp ev mübarek..
Onada müsade edenler utansın,kızıyor demesi bile boş..

üstüne üstülük bi de hamilesin. yaaa zaten sinirliydim bu yaziyi okuyunca sinirim iyice tavan yapti. ne terbiyesiz insanlar var yazik yaaa hamile kadina eziyet ediyorlar resmen ama Allah razi gelmez. sizede kendinizi yipratmayin valla degmez oldugu kadar artik kim ne derse desin duymazdan gelin

Ben kv gittigimde kadin asla ozel isleri buna lavabo banyo da dahil asla yaptirmaz en fazla beraber yemek yapariz,bulasik yikariz okadar da olsun tabi.

Esimde asla izin vermez beraber otursak dahi ne demek bekar ve kazik kadar kayinlarin ozel odalarini temizlemek hemde hamile haliyle.Hele o donlara sinir oldum ya midem kalkti

eşiniz gidip bekar görümcelerinin odasını temizler mi? bunu yazmak bile saçma sizin başkasının odasını temizlemeniz doğru değil

Kvniz cocuklarini egitmemis ama sizi iyi egitmis. Kazik kadar adamlarin pisligini neden siz temizliyorsunuz ki? Kendi caninizin kiymeti yok bari beneginizin canini dusunun. Tum bu agir islerin ceremesini o melek cekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…