hmmm tamam o zaman.bende diyorum neden söylemiyor.bilsek kavga çıkmasın diye söylemediğinizi takdir ederdik.Haberi yok artık, yani kavga çıkar diye söylemiyorum.
Utanmıyorlar demek ki işlerine geliyor toplanmasıDoğru. Haklısınız. Ben olsam utanırım, acaba Kayınlarım utanmıyor mu?
Eşimin haberi olduğu zaman burnumdan getiriyor. Ama son zamanlar da hiç haberi yok
arkadaşım karnın burnunda senin ya.
kimse acımıyor mu sana.?
davar gibi kayınların.
o ne pisliktir öyle.
anaları bakıp utanacağına niye temizlemedin diye hesap mı soruyor bir de.
yuh yani pes.
eşin napıyor ne diyor bu duruma?
kayınlarımn donları hiçbir kuvvet toplatamazdı bana.
böyle yakışıksız bişey olamaz.
Evet, herşeye rağmen...kaçmamış ama eşini çok sevenlerden sanırım kendisi.:))
Yok eşim çok titizdir...Benim de 2 tane kaynım var evi o hale getirseler cinnet geçiririm mevbur toplarlar. Anne baba öğretmemiş mi zamanında düzen tertip. İğrenç insanlar yaa. Eşiniz nasıl bari o da mı onlar gibi pis. Eşinizle konuşun o halletsin. Ya kardeşleriyle ya annesiyle konuşsun. Yerinizde olsam bi daha toplamam. Eşşek kadar adamın kir donunu mu toplayacam işim yok töbe estafurullah.
Evet, ne yazık ki ?Beraber mi yaşıyorsunuz?
Yapmayın
Bir şey söyleyip, eğer işlerine gelmedi mi hemen bana yükleniyorlar..ay aklıma yaşadığım bir olay geldi bir kere bekar kaynım altlı üstlü oturmamıza rağmen benim banyomda duş almış kendilerinin sohbeni büyüklerdendi hani ısınmasını bekliyorsun falan ne deniyordu aklıma gelmedi valla o da bizim eve girmiş hatta çamaşırı kalmış banyoda ve ıslak vaziyette ertesi gün gördüm onu bende ama ellemedim o ara kv,söz konusu kaynım ve eltim gelmişlerdi birşey demeye mi ne?kaynım dedi ya evde bir koku mu var bende dedim dün duş almışsın banyomda baksırın kalmış ıslak o kokuyordur dedim.hepsi benim suratıma bakıyor kv gitti aldı baksırı eşime de dedim bir daha asla banyoma girmesin diye o da söylemiş gerekenleri bitti şükür bu huy.azıcık sesini çıkart lütfen kendine acı ya
Bir şey desem, ve hoşlarına gitmese, hemen tersleyip, üstüme yükleniyorlar. .Hayır yani yokbu ne ya !!! yalan olsun şaka olsun !!
Bu ne iğrençlik ,Allah affetsin namaz ve seccade dediniz nasıl kılıyorlar o orttamda.
Hiç mi aile terbiyesi almazlar.
Ayrıca siz neden onların iğrenç şeylerini topluyorsunuz !Ne munasebet!!!!
Eşiniz bu konuda ne diyor .Neden engellemiyor,ve bu durumun önüne geçip mudahale etmiyor ?
Kv 'nizi nasıl sizinle bu derece konuşacak boyuta getirip yüz verdiniz!!
Anlam veremiyorum!!!
Siz iyimisiniz ?
O ortamda çocuğumda yetişiyor demeyin Allah aşkına !
Birde bu iğrençlikleri yaparken neden uyarmıyorsunuz onları ?
Evet, KV, KP, 2 Kaynım, Eşim ve Ben.. Yakında da Bebeğimiz...Ben bu işleri yapsam hastanelik olurum heralde .
Midem bulandı bi de hamilesin ya esin demiyor mu bişey ?
Yazık günah . Beraber mi yaşıyorsunuz ?
valla aslında hastanelik olması lazım bence madem diyomiyor birşey ya da yapmamazlık olmuyor diyor temizlik yaptığı bir gün aniden sancılaşsın acilde desin doktora çok ilaca maruz kaldım evde temzilik yaptım falan diye acındırsın kendini hatta eşi ve kv de aynında olsun bakalım doktor ne diyecek kadınlar istese bir yolunu bulur herşeyin ya ses çıkartamıyorsa ufak oyunlarla çözmeye çalışsın dimi, ama ?
Ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?Evet, ne yazık ki ?