KV & Kayınlarım ??

Kullanılıyorsunuz.
Önce siz kendinize değer verin ki karşıdaki bi hizaya gelsin. Elin adamının donundan bana ne.
Kocam çok kıymetlidir benim için, ona bile derim kıyafetini ortada bırakma ben mecbur muyum arkanı toplamaya diye. Evin düzenini de geçimini de huzurunu da birlikte sağlamalıyız. Tek taraflı değil
Kaldı ki siz eş değil kardeşlerinin pisliklerini topluyorsunuz. Hem de hamile halinizle. Nasıl olsa toplanıyor diye her türlü rezilliği yapıyorlar
Yazık etmişsiniz kendinize.

Ay igrenc ben o evde yasayamazdim bu ne pislik iyyy
Ben kaynimin donuymus, yok pis pis yatagiymis hayatta dokunmam. Analari yapsin bi zahmet.

Haberi yok artık, yani kavga çıkar diye söylemiyorum.
hmmm tamam o zaman.bende diyorum neden söylemiyor.bilsek kavga çıkmasın diye söylemediğinizi takdir ederdik.
şaka mı yapıyorsunuz?o zaman siz mutlusunuz o temizliği yapmaktan.
sayfalarca yazıldı hala daha diyorsunuz ki kavga çıkar.çıkarsa çıksın.benden kaç yaş küçük insanlar bana o şekilde davranacak ağzıyla burnunun yerini değiştiririm onların.
sinir sistemim bozuldu 2 günde.sizde ne kadar sağlam sinir varmış.
anne olacaksınız farkında mısınız?hatta annesiniz şuanda da.bir anne nasıl düşünmez karnındaki bebeğini.hiç bir şey umrunuzda olmasa bile bebeğinizi düşünmeliydiniz.
hayretler içindyim.
inanın bu kadar sinirlerimi bozan bir konu yoktu heralde.

Sorun senin pasifligin.
Eşin kiziyo madem senin canına kastın mi var?
Kayınvalide oyun oynuyor resmen sana senin dilin yok mu?
Eşim kızıyor yapamam de geç. Kimseye ayıp olmaz.
Kimse kölelik yapanı sevmez.

Kuzum Allah akıl dağıtırken sen neredeydin. Hiç mi aklın yok, kendini hiç mi sevmiyor değer vermiyorsun. Kendine kastın nefretin mi var.

Senin kayinlarina yaptıklarının binde birini kocama yapmıyorum ben, sanane elin bekar oğlunun donundan izmaritinden pisliginden. Bi de hamilesin.

Ay bi de derdim büyük değil demissin senin derdim sağlar kadar yavrum. Yapma etme Allahini seversen kendine gel. Bi de kp takdir ediyor diye gurur duyoyorum kendimle demissin. Duyma gurur duyulacak bi durum yok. Acinacak bir durum var. kimse sana madalya takmaz iste bi de ustune laf soyler.

senin bir de kızın olacaktı kurban olayim kızını bari kendin gibi yetiştirme.

Bu yazdiklarin gercek degil de noluuuurr.boyle bir yasam tarzi nasil olur ki kocanda toplamana kiziyomus sen hala kavga cikar diyosun ki kocan bile yap dese katlanilirmi boyle iskenceye sen kactin da arkanda ailen falan yok da beni atarlar diye falanmi korkuyosun lutfen kendini ve bebisini dusun lufeeen

Sonunu getiremeden sinirden ağlayacaktım...
Yapma, yapsan da yapmasan da yaranamıyorsun nasılsa sen de boşver canına yazık

Sen çok iyi bir insansın.Bu bir
İleride senin bu kayıtlarında evlenecek kızlara şimdiden çok üzüldüm .Bu iki
Allah yardımcınız olsun.Bu merhametinizi kaybetmeyin inşallah.

Eşimin haberi olduğu zaman burnumdan getiriyor. Ama son zamanlar da hiç haberi yok

Yok eşim çok titizdir...

Bir şey söyleyip, eğer işlerine gelmedi mi hemen bana yükleniyorlar.. eşimin bunlardan haberi yok ama...

Bir şey desem, ve hoşlarına gitmese, hemen tersleyip, üstüme yükleniyorlar. .

Ben çok mu saf'ım ne ? Bilemedim. Bu kadar şeye rağmen 'kırmayayım, küsmesinler' diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…